Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.786
- Πόντοι
- 6.256
Πιτσινιαγκας η χειροτερη ταβερνα στο Γυθειο για οσους ξερουν....
πραγματι..πολυ δυνατη λολιτα....το ξανθο το ψωλακι το πιτσιρικι που τραγουδουσε σαν Δελφινι που ειναι σε οιστρο που χαθηκε ?
Ειχε κατι βυζαρες αυτη !!!
Το ελεγε κιολας , αν δεν γινω γνωστη θα καταληξω υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ
ειναι ο φιλος μου ο λοσαντα απο το γυθειοΠιτσινιαγκας η χειροτερη ταβερνα στο Γυθειο για οσους ξερουν....
Κυριολεκτικά μονο εμείς εδώ μέσα και ο Τσιγάρος πρέπει να το βλέπουμε ακόμα.Ρε μλκς τι βλέπουμε,αντε να αρχίσει κάνα άλλο να σκουπιδιαζουμε δεν αξίζει πλέον...
Αυτο σκεφτομουν και εγω ρε τυπε με τον γαμημενο να πουμε....η Σλαβικη εκδοση των Σκορπιονς.Goran Bregovic λεει,40 χρονια το ιδιο τραγουδι,πουλαει παπατζιλικι παλι
Ο τσιγάρο παίζει να ναι μέλος...Κυριολεκτικά μονο εμείς εδώ μέσα και ο Τσιγάρος πρέπει να το βλέπουμε ακόμα.
αμα δεν καταφερουν να σηκωσουν ξανα το σαητ , ουτε ο Τσιγαρος θα το βλεπει πιά τυπεΚυριολεκτικά μονο εμείς εδώ μέσα και ο Τσιγάρος πρέπει να το βλέπουμε ακόμα.
ο Πουσυ ο μαλακας θα ειναιΟ τσιγάρο παίζει να ναι μέλος...
Η ο ταλαντούχος πλιατσικαςΑυτο σκεφτομουν και εγω ρε τυπε με τον γαμημενο να πουμε....η Σλαβικη εκδοση των Σκορπιονς.
θα εχει και πατουσες τυπε ?Μόνο αν πραγματοποιηθεί κάποτε το πορνοριαλιτι που έχω σκεφτεί θα ξεχαρμανισοθν οι Έλληνες ματακιδες και μπουρδελιαρηδες.
Και ο Στεφανος Πιτσινιαγκας απο το Γυθειο ειναι, συγγενης του θα ειναι ο ιδιοκτητηςΠιτσινιαγκας η χειροτερη ταβερνα στο Γυθειο για οσους ξερουν....
αυτο λεει ο ΧελΚαι ο Στεφανος Πιτσινιαγκας απο το Γυθειο ειναι, συγγενης του θα ειναι ο ιδιοκτητης
Μεγιστος απατεωνας τύπεGoran Bregovic λεει,40 χρονια το ιδιο τραγουδι,πουλαει παπατζιλικι παλι
και η Μαραια Καρευ τυπε τα ιδια !!Μεγιστος απατεωνας τύπε
Τρια τραγουδια εβγαλε πριν 30 χρονια και με αυτα ζει αυτος και τα εγγονια του
Για την ακριβεια ειναι πατερας του ο ιδιοκτητης....Και ο Στεφανος Πιτσινιαγκας απο το Γυθειο ειναι, συγγενης του θα ειναι ο ιδιοκτητης
Πες του ρε τυπε τωρα που εχει διαφημισεις οτι ειναι συνωνυμία να καυλαντισουμε λιγοΓια την ακριβεια ειναι πατερας του ο ιδιοκτητης....
Η Κονι Μπιζιντη. Έβγαλε cd νομίζω Έχει καιρό ακόμα μπροστά της για να αρχίσει η μουσικη σταδιοδρομία της σε κρεβάτια.το ξανθο το ψωλακι το πιτσιρικι που τραγουδουσε σαν Δελφινι που ειναι σε οιστρο που χαθηκε ?
Ειχε κατι βυζαρες αυτη !!!
Το ελεγε κιολας , αν δεν γινω γνωστη θα καταληξω υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ
18 και χρονων και ενα λεπτο κανονικα πρεπει να την παρει ο ΣειρινακηςΗ Κονι Μπιζιντη. Έχει καιρό ακόμα μπροστά της για να αρχίσει η μουσικη σταδιοδρομία της σε κρεβάτια.