Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.889
- Πόντοι
- 6.256
Καλα τις ιδιες πιπες λεγανε και με τον Κυπριο δημοσιογραφο οτι και καλα θα εφευγε ο Ευλογητος....Σκέψου ότι έφεραν και Κωστή με Σίλια...
Καλα τις ιδιες πιπες λεγανε και με τον Κυπριο δημοσιογραφο οτι και καλα θα εφευγε ο Ευλογητος....Σκέψου ότι έφεραν και Κωστή με Σίλια...
Το αράπη από την Μποτσουάνα έπρεπε να φέρουν τύπε...Σκέψου ότι έφεραν και Κωστή με Σίλια...
Δεν το θυμάμαι τύπε απλά συνήθως από την κλίκα φέρνουν την παρέα του καθενός όταν αποχωρεί...Καλα τις ιδιες πιπες λεγανε και με τον Κυπριο δημοσιογραφο οτι και καλα θα εφευγε ο Ευλογητος....
Αααα ναι ρε την είχα ξεχάσει την ιδια μεραΣηλια τυπε,ασβερκος νανος,ειχε λεει σχεση,το θυμηθηκε αφου την γαμησε live ο Μελατος,μονο γκροβερ ομως,εμεινε πιστη απο μουνι σε εναν Γεωργιανο μπουκαδορο που την περιμενε εξω![]()
![]()
![]()
να σου στειλω προσφορα να σου καρφωσω μια 55αρα ακριβως μπροστα απο την θεση παρκινγκ?Μαλακά το έβλεπα στο δρόμο προς το σπίτι ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΩΤΩΘΩ 2 ΦΟΡΕΣ ,...πως είναι το σπίτι Ανχελιτα χωρίς εμάς .. άδειο ...
Μπαίνω πάρκινγκ και πάω καρφί τιβι , σαν γαμαωωω
Τύπε μετά την φυγή Τσιρλη δεν βλέπεται η μαλακία..Ο τύπος απλα φοβάται μην καταλήξει πάλι στο ΚΤΕΛ να ζητιανευει για τη δόση του και προσκολλήθηκε στο Μπάμπη. Τώρα μην περιμένετε και να τη γαμησει...Μόνο με τρία χαπακια μεθαδονης την ημέρα και αν θα του έρθει...
Ρε τύπε κουράζεις τώρα...αυτή με τις βυζάρες μαζί με τον κρητικόπουστα ποια είναι;'έχω χάσει επεισόδια;
που ζεις ρε τυπε? στο κεϊπ ταουν?αυτή με τις βυζάρες μαζί με τον κρητικόπουστα ποια είναι;'έχω χάσει επεισόδια;
Στο Κειπ Ταουν;Παναια μου βαρεστε συναγερμο μην μας τον καρφωσει ο Μποτσουανας!!!που ζεις ρε τυπε? στο κεϊπ ταουν?
![]()
Ο ασημακης τυπε..αυτή με τις βυζάρες μαζί με τον κρητικόπουστα ποια είναι;'έχω χάσει επεισόδια;
Ε,ναι πήγε η τηλεθέαση στα τάρταρα χωρίς το μετρ της στρατηγικής. Πρέπει να τον καλούν τα κανάλια για να αναλύει το παιχνίδι και να ανεβάσουν τηλεθέασηΤύπε μετά την φυγή Τσιρλη δεν βλέπεται η μαλακία..![]()
![]()
![]()