Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Τυπε εγώ το έχω κάνει ήδη, τα μεσημέρια βλέπω κάτι ξαναψηνεται...Εκει τυπε δεν θα πιασουμε πατο....θα τον τρυπησουμε και θα παμε ακομα πιο κατω.![]()
![]()
![]()
![Crazy :crazy: :crazy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/crazy2.gif)
![Crazy :crazy: :crazy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/crazy2.gif)
Τυπε εγώ το έχω κάνει ήδη, τα μεσημέρια βλέπω κάτι ξαναψηνεται...Εκει τυπε δεν θα πιασουμε πατο....θα τον τρυπησουμε και θα παμε ακομα πιο κατω.![]()
![]()
![]()
Τυπε μονο το Μαστερ Σεφ 666 Απο το τραπεζι στη λεκανη ενα κωλοχαρτο δρομος θα μας σωσει...Τοτις Ποιοτης.Τυπε εγώ το έχω κάνει ήδη, τα μεσημέρια βλέπω κάτι ξαναψηνεται...![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει δηλώσει συμμετοχή ο Αθηναίος...Τυπε μονο το Μαστερ Σεφ 666 Απο το τραπεζι στη λεκανη ενα κωλοχαρτο δρομος θα μας σωσει...Τοτις Ποιοτης.![]()
![]()
![]()
Στηριζουμε τυπε....Έχει δηλώσει συμμετοχή ο Αθηναίος...![]()
Ξέρεις κανείς γιατί ο Γαρδέλης αποχώρησε από Φάρμα;
εσυ ρε μουνι δεν θα έλειπες ???Μην μου λες για αυτο το νιμου....παλι θα του τον ρουφηξε η δικια του και θα λιποθυμησε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φατε τωρα τις 3 κλωσσες για την επομενη ωρα.....
Καλή τύχη...οι μισοί επιβιώσαμε από το χθεσινό...Το βαζω τωρα να το δω , γαμιεστε ολοι
Χα!!!Επιτηδες το ειπα για να χαλαρωσετε και μετα εκανα εφοδο στο νημα!!!εσυ ρε μουνι δεν θα έλειπες ???
gamioliiiiiiΧα!!!Επιτηδες το ειπα για να χαλαρωσετε και μετα εκανα εφοδο στο νημα!!!![]()
ρε τι ηταν αυτο το χθεσινο γαμω το σπιτι τους , σαν να κουμπωσα 2 μιτσουπισι και καπακι 1 τζι στις τουαλετες του +SodaΚαλή τύχη...οι μισοί επιβιώσαμε από το χθεσινό...![]()
![]()
![]()
τι μιτσουμπισι ρε τυπε,το χθεσινο ηταν ισχυρα βαρβιτουρικα,και τσουλιθρα πρεζα στην ξουθου....ρε τι ηταν αυτο το χθεσινο γαμω το σπιτι τους , σαν να κουμπωσα 2 μιτσουπισι και καπακι 1 τζι στις τουαλετες του +Soda
να εχεις πιει μια καρτελα χαπια και να ανεβοκατεβαινεις Ευριπιδου 3 η ωρα την νυχτα και να αγκαλιαζεις τα Πακια και τους Μαυρους και να του λες οτι θες να γινεται φιλοι , και ποτε ηρθαν ελλαδα κτλτι μιτσουμπισι ρε τυπε,το χθεσινο ηταν ισχυρα βαρβιτουρικα,και τσουλιθρα πρεζα στην ξουθου....![]()
χαχαχαχα τωρα το παρατηρησα ρε τυπε Νιπλη ...Τι φαση ο Λαυρεντιαδης??γιατι εβγαλες το κοσκωτανα εχεις πιει μια καρτελα χαπια και να ανεβοκατεβαινεις Ευριπιδου 3 η ωρα την νυχτα και να αγκαλιαζεις τα Πακια και τους Μαυρους και να του λες οτι θες να γινεται φιλοι , και ποτε ηρθαν ελλαδα κτλ
Γιορτες κανω με τον Λαυρεντιαδη τυπε , ειναι πιο κυριλε για την περίοδοχαχαχαχα τωρα το παρατηρησα ρε τυπε Νιπλη ...Τι φαση ο Λαυρεντιαδης??γιατι εβγαλες το κοσκωτα
που εισαι ρε τυπε και πνιγεστε , εδω ολα νορμαλ , λιγο βροχη με αερα αρκετοΑυτος ο γαμημενος ο Καραφλουζος ανδριαντα επρεπε να μας κανει....εξω εντωμεταξυ κατακλεισμος.Ποσα μηνυματα εκκενωσης θα στειλει το επιτελικο κρατος του Κουλη;![]()