Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
310 άτομα εν αναμονή....![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
μελομακαρονα εσυ απο που?Ακου αλαζονεια η παλιοκαριολα η Μουμια...του εδωσε λεει ευκαιρια να της ζητησει συγγνωμη.Βρε αντε γαμησου μουνοπανο!![]()
Για οσους δεν ξερουν, ο φουρνος του Βενετη ηταν αρχικα ενας, στο Μαρουσι, τον θυμαμαι γιατι ηταν κοντα στο σπιτι μου και απο το 1976 που έμεινα εκει, παιρναμε ψωμι απο αυτον. Οδός Στρατηγού Λέκκα.ουτε σουσαμι απο τον μονεμβασιωτη ρε μουνι!!!
Συγκινηθήκαμε...Για οσους δεν ξερουν, ο φουρνος του Βενετη ηταν αρχικα ενας, στο Μαρουσι, τον θυμαμαι γιατι ηταν κοντα στο σπιτι μου και απο το 1976 που έμεινα εκει, παιρναμε ψωμι απο αυτον. Οδός Στρατηγού Λέκκα.
Σημερα εχει γεμισει ο τοπος με φουρνους Βενετη λογω franchising. Για οσους ομως θυμομαστε τον αρχικο εκεινο πρωτο φουρνο, δεν τον αλλαζουμε με τιποτα.
δλδ ο χοντρογερος βενετης ηταν παλαιος φουρναρης?Για οσους δεν ξερουν, ο φουρνος του Βενετη ηταν αρχικα ενας, στο Μαρουσι, τον θυμαμαι γιατι ηταν κοντα στο σπιτι μου και απο το 1976 που έμεινα εκει, παιρναμε ψωμι απο αυτον. Οδός Στρατηγού Λέκκα.
Σημερα εχει γεμισει ο τοπος με φουρνους Βενετη λογω franchising. Για οσους ομως θυμομαστε τον αρχικο εκεινο πρωτο φουρνο, δεν τον αλλαζουμε με τιποτα.
Δεν εχετε καποιο λογο να συγκινηθειτε για κατι που αφορά εμενα, οπως δεν θα συγκινιομουν κι εγω για κατι που αφορα εσαςΣυγκινηθήκαμε...![]()
θα καψω ολο το Σκαι , και μετα βουρ με τα παιδιά στο σπιτι του ΒΒ , και θα το κανουν καρβουνο και αυτο , και πριν θα πεταμε γδαρμενα γατια πανω απο το φρακτηΚαταλαβαινετε τωρα οτι θα φαμε τη Μουμια με τα τσουτσεκια της νον στοπ απο εδω και περα;![]()
Τον ξεφτίλισε, έτοιμη είναι με το που βγει να γαμηθεί με τον πρώτο μαγαζάτωρα που θα της προτείνει δουλειάαχού μωρέ ο Πέτσας είναι 23 χρονών παιδάκι..αχου μωρέ..το καημένο..Μούμια βούλωνε το και εσύ..!!
Δεν γνωριζω πότε ξεκινησε την λειτουργια του ο φουρνος. Θυμαμαι ομως οτι ηταν ενα πολυ ψηλοτάβανο μαγαζι, και στον εναν τοιχο ειχε μια παλιά τεραστια φωτογραφία-πορτρέτο ενος τύπου με μουστάκια, προφανως αυτού που ειχε ανοιξει τον φουρνο πριν πολλα χρονια.δλδ ο χοντρογερος βενετης ηταν παλαιος φουρναρης?αραζει στο καταστημα στην τατοιου στην ερυθραια.