Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.165
- Πόντοι
- 6.256
Απομονωση αυστηρη...μονο θα χλαπακιαζει και θα παραμιλαει.Ο Ισιδωρας τύποι θα προαυλιζεται η είναι σε υψίστης ασφαλείας??
Απομονωση αυστηρη...μονο θα χλαπακιαζει και θα παραμιλαει.Ο Ισιδωρας τύποι θα προαυλιζεται η είναι σε υψίστης ασφαλείας??
Έχω την εντύπωση ότι μοιάζουν και στο πρόσωποΗ Σερβα καρεκλα ολη την ημερα σαν τη Ρανια την αγροτισσα .
Αποχωρω, κι η μαλακια έχει τα όρια της
Φάτσα δεν μου αρέσει τόσο τελικά αλλά σουλούπι/ξινίλα έμπαινα.Το αλλο το νανακι 1.50 ελεγε χθες στην παρουσιαση οτι της στελναν φουλ ντικς πικς. . Ρε τι γινεται με τα λιγουρια....
Οχι οτι δεν εμπαινα, αλλα λεμε τωρα.... (τωρα καταλαβα οτι ειναι στουμπα)
Ονομα ?Το αλλο το νανακι 1.50 ελεγε χθες στην παρουσιαση οτι της στελναν φουλ ντικς πικς. . Ρε τι γινεται με τα λιγουρια....
Aκριβως. Και αβυζη, και καμπουριαζει και λιγοΗ Ευδοκία δυνατό μουνι, αλλά δεν έχει μέση
Το ότι θα τους έχουν νηστικούς θα επιφέρει πολλά νεύρα.. Τέλος εβδομάδας θα σφάζονται.Πλάκα πλάκα εάν ΔΕΝ ξεκινήσουν άμεσα τις προσθαφαιρέσεις όπως πέρσι και τα μαδομούνια θα πάει άκλαυτο φέτο!
Tι insta εχει να στειλω κι εγω τυπε ?Το αλλο το νανακι 1.50 ελεγε χθες στην παρουσιαση οτι της στελναν φουλ ντικς πικς. . Ρε τι γινεται με τα λιγουρια....
Εκεί στο Τυμπάκι είναι πολλοί έτσι μαυριδεροί σαν τον Κρητικοπάκι. Φατσικά είναι κανονικός Τυμπακινός.τριτη πεσηματικη Κρητικοπακι,3ο ακυρο καπακι,πιο βαθεια χωμενος στην friendzone δεν γινεται
Σοβαρα μιλας τωρα?Παμε το πρωτο γκαλοπ.....καλυτερο σωμα εχει η Ντεμεκ Κολομβιανη...ή η Ντεμεκ Μεταλλου???
Τυπε καμια σχεση με τις photos στο insta , εκει δεν φαινεται τιποτα τετοιο, ξερει να τα κρυβει καλαAκριβως. Και αβυζη, και καμπουριαζει και λιγο
"Αντρικό" σωμα κατα καποιον τροπο
Σε καποιους αρεσει αυτο, σε μενα οχι
Αυτη που τραγουδαγε.... Συλβια, μου φαινεται;Ονομα ?
Απογοητεύτηκα με το σώμα της. Το περίμενα καλύτερο.Aκριβως. Και αβυζη, και καμπουριαζει και λιγο
"Αντρικό" σωμα κατα καποιον τροπο
Σε καποιους αρεσει αυτο, σε μενα οχι