Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.921
- Πόντοι
- 6.256
Συντριπτικο καταγμα κνημης ο μπαρμπας...μια χαρα τα καταφερε.
χανει ολα τα ματς του ομιλου...Συντριπτικο καταγμα κνημης ο μπαρμπας...μια χαρα τα καταφερε.
πως το επαθε τυπε? τον εσπρωξες απο τις σκαλες ?Ρε σκατονιαμου μου γκαντεμιασατε την ρομαντικη εξοδο μην σας σκισω!!!Εσπασε τη ποδαρα του ο μπαρμπας της Ελλεινιδος μου και αντι για ρομαντσα τωρα ειμαστε στα επειγοντα!!!Αι στα διαλα σκατοψυχοι!!!
Ρε μαλακες σταματηστε να πουμε θα βρεθω και εγω με κανενα καταγμα κρανιου....πως το επαθε τυπε? τον εσπρωξες απο τις σκαλες ?
Περαστικα τυπεΣυντριπτικο καταγμα κνημης ο μπαρμπας...μια χαρα τα καταφερε.
ναι χεστηκε ο χελ για τον μπαρμπα τυπε...και διαμελισμενο να του τον φερνανε, αυτος ζμπουτσα του...το οτι εχασε την εξοδο, τον γαμησε...Περαστικα τυπε
τωρα στα επειγοντα με αστεγους,πρεζακια,γερους που δεν εχουν τι να κανουν Παρασκευη Βραδυ,χιλιαδες τροχαια να περνανε με φορεια και να μπαινουν μεσα ενω αυτος περιμενει σαλονι ως τις 07 αυριο πρωι.ναι χεστηκε ο χελ για τον μπαρμπα τυπε...και διαμελισμενο να του τον φερνανε, αυτος ζμπουτσα του...το οτι εχασε την εξοδο, τον γαμησε...
νταξει θα εχει παρεα σε λιγο...σχεδον καθε βραδυ κατα τις 3 φερνουν τον τρουμπακη νταγκλα απο το πιωμα και την υποθερμια...τωρα στα επειγοντα με αστεγους,πρεζακια,γερους που δεν εχουν τι να κανουν Παρασκευη Βραδυ,χιλιαδες τροχαια να περνανε με φορεια και να μπαινουν μεσα ενω αυτος περιμενει σαλονι ως τις 07 αυριο πρωι.
τουλαχιστον να εχει καμια tv να βλεπει τα ναυαγια και να μην ειναι σε κανα Τζαννειο που δεν εχει ουτε γαζες
Βασικα ετοιμαζομαι να κανω μαγικη κινηση Καριμ Αμντουλ Τζαμπαρ και να τους παρατησω συξυλους με το προσχημα οτι εχουμε το σκυλι σπιτι και πρεπει να βγει να λερωσει....hellraiser ετοιμαζεινα κερασει δειπνο στο νοσοκομειο
Και σκυλί δεν έχετε λέει...Βασικα ετοιμαζομαι να κανω μαγικη κινηση Καριμ Αμντουλ Τζαμπαρ και να τους παρατησω συξυλους με το προσχημα οτι εχουμε το σκυλι σπιτι και πρεπει να βγει να λερωσει....
περιμενε ρε τυπε,λιγα ατομα ειναι μπροστα απο σενα και μπαινετεΒασικα ετοιμαζομαι να κανω μαγικη κινηση Καριμ Αμντουλ Τζαμπαρ και να τους παρατησω συξυλους με το προσχημα οτι εχουμε το σκυλι σπιτι και πρεπει να βγει να λερωσει....
Πειτε ρε νιαμου τι γινεται γαμω τη καταδικη μου Παρασκευιατικα....