agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
Την έριξε την κυρία ο χασικλας με το τρομερό λέγειν του???Λένε ότι τα είχε μαζί του παλιά , αυτός ήταν ο πιτσιρικάς που είχε πει στην γραμμή ζωής ότι τα είχε με έναν μικρότερο
Την έριξε την κυρία ο χασικλας με το τρομερό λέγειν του???Λένε ότι τα είχε μαζί του παλιά , αυτός ήταν ο πιτσιρικάς που είχε πει στην γραμμή ζωής ότι τα είχε με έναν μικρότερο
Αφού τα είχαν τύπε. Τόσο σαβούρης ο πρεζάκιαςΘα πει ο Ευλογητός ότι τα είχε με Ζακιπρε , θα το κάνει σαλούν το σπίτι
Αμα είσαι αδερφάρα ρε τύπε, θέλει κι εξήγηση;Πώς εξηγείται που ο Καραμελατος δε μπόρεσε να γαμησει εκεί μέσα με τόσες ξελιγωμενες για άντρα η και εντελώς αγαμητες ?
Γαμημένη αλβανική μούμια έφυγε να κρυφτεί στη τρύπα της με το που άρχισε το σκληρό τραμπούκο ο ρουφιανοΝάσος....ρε δεν ντρεπεσαι λίγο , δεν ντρεπεσαι λιγο ?
πηγε μεσα στην αλλη την ξεκωλιάρα που κλαιει , ολες οι καριολες ιδιες ειναι , μολις κλαιει η μια πανε ολες σαν τις μελισσες γυρω της και την συμπονουν ..Γαμημένη αλβανική μούμια έφυγε να κρυφτεί στη τρύπα της με το που άρχισε το σκληρό τραμπούκο ο ρουφιανοΝάσος....
Μόνο ξεφτίλισμα και τραμπούκο τους αξίζει, είχαν βρει το καθυστερημένο το Πέτσα και το κολλάγανε στο τοίχο ενώ αυτός το έπαιζε κορεκτίλα επηρεασμένος από τον πουστροκύκλο που συναναστρέφεται στην έξω ζωή.πηγε μεσα στην αλλη την ξεκωλιάρα που κλαιει , ολες οι καριολες ιδιες ειναι , μολις κλαιει η μια πανε ολες σαν τις μελισσες γυρω της και την συμπονουν ..
Πουτανες θεατρίνες !!!!
Παντα ετσι κανει το μουνοπανο...τις περισσοτερες φορες βαζει αλλους να μεταφερουν λογια της σε οποιον θελει να πει κατι και τις ελαχιστες φορες που βγαινει να τα πει face to face μολις τα βρει δυσκολα το βαζει στα ποδια.Γαμημένη αλβανική μούμια έφυγε να κρυφτεί στη τρύπα της με το που άρχισε το σκληρό τραμπούκο ο ρουφιανοΝάσος....
Τυπε τα μαθες για Ψωμιάδη;Παντα ετσι κανει το μουνοπανο...τις περισσοτερες φορες βαζει αλλους να μεταφερουν λογια της σε οποιον θελει να πει κατι και τις ελαχιστες φορες που βγαινει να τα πει face to face μολις τα βρει δυσκολα το βαζει στα ποδια.
Εκει που τη γαμησε ο Μπουκας ηταν οταν της ειπε αν λεω ψεμματα φευγω αμεσως αν δεν λεω παιρνεις πουλο εσυ...εκει τη ξεμπροστιασε ασχημα τη κωλογρια.
ξεκωλιαρα σαπιομουνα ΑλβανηΠαντα ετσι κανει το μουνοπανο...τις περισσοτερες φορες βαζει αλλους να μεταφερουν λογια της σε οποιον θελει να πει κατι και τις ελαχιστες φορες που βγαινει να τα πει face to face μολις τα βρει δυσκολα το βαζει στα ποδια.
Εκει που τη γαμησε ο Μπουκας ηταν οταν της ειπε αν λεω ψεμματα φευγω αμεσως αν δεν λεω παιρνεις πουλο εσυ...εκει τη ξεμπροστιασε ασχημα τη κωλογρια.
Γυναικα πυροβόλησε 68χρονο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ στο Χαλανδρι , προσεχε μαλ΄΄ακα , ΠΡΟΣΕΧΕΠαντα ετσι κανει το μουνοπανο...τις περισσοτερες φορες βαζει αλλους να μεταφερουν λογια της σε οποιον θελει να πει κατι και τις ελαχιστες φορες που βγαινει να τα πει face to face μολις τα βρει δυσκολα το βαζει στα ποδια.
Ναι ρε τυπε κλαμα...πως καταντησε ετσι ο γεροξεφτυλας;Απο βουλευτης σε διαφημιση για τα Jumbo και τωρα στη Φαρμα....Τυπε τα μαθες για Ψωμιάδη;
Και γιατι να προσεχω;Εγω ειμαι ιδιοκτητης αλυσιδας φραντσαιζ μπεργκερ....ασε που ειμαι αιλουρος σαν τον Νιο στο Ματριξ.Καμμια σχεση με τον κωλογερα....Γυναικα πυροβόλησε 68χρονο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ στο Χαλανδρι , προσεχε μαλ΄΄ακα , ΠΡΟΣΕΧΕ
κανεις δεν ειναι πιο γρηγορος απο σφαιρα , ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΟΥ ΛΕΩ , κυκλοφορουν τρελες εξωΚαι γιατι να προσεχω;Εγω ειμαι ιδιοκτητης αλυσιδας φραντσαιζ μπεργκερ....ασε που ειμαι αιλουρος σαν τον Νιο στο Ματριξ.Καμμια σχεση με τον κωλογερα....
Θα κλάψουμε...Ναι ρε τυπε κλαμα...πως καταντησε ετσι ο γεροξεφτυλας;Απο βουλευτης σε διαφημιση για τα Jumbo και τωρα στη Φαρμα....
Εμενα θα μου πεις ρε τυπε για τρελες;Εγω ζω με μια εδω και 7 χρονια....κανεις δεν ειναι πιο γρηγορος απο σφαιρα , ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΟΥ ΛΕΩ , κυκλοφορουν τρελες εξω
και θα πας και για επετειακη εξοδο!!!Εμενα θα μου πεις ρε τυπε για τρελες;Εγω ζω με μια εδω και 7 χρονια....
Τυπε αμα θελεις να βρεις την επομενη μερα τα αχαμνα σου δεν ξεχνας επετειους και γενεθλια της Ελλεινιδας....και θα πας και για επετειακη εξοδο!!!
καθε 15λεπτα να στελνεις ενα μηνυμα εδω μεσα να ξερουμε οτι δεν σε εσφαξε
Ακομα καλυτερα να πατε για εξοδο στο κοινο του λαιβ στο μπιγκ μπραδερ για να σε τσεκάρουμε ζωντανα
Δεν εχουμε την πολυτελεια να χασουμε άλλα μέλη , ηδη ψωφολογανε απο covid