Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
τι να ζηλέψεις ρε τύπε...αν σαρέσει ο μπάμπης κάτι δεν πάει καλά..Τι γίνεται ρε, μήπως τα έχουν η Ευδο και ο χασικλας ? Θ αρχίσω να τον ζηλεύω![]()
τι να ζηλέψεις ρε τύπε...αν σαρέσει ο μπάμπης κάτι δεν πάει καλά..Τι γίνεται ρε, μήπως τα έχουν η Ευδο και ο χασικλας ? Θ αρχίσω να τον ζηλεύω![]()
Καψουρης με Μπάμπη σαν πιτσιρικάς είμαι ρε !τι να ζηλέψεις ρε τύπε...αν σαρέσει ο μπάμπης κάτι δεν πάει καλά..
μην γαμιεσαι τωρα , τοσα αντεξαμεΤυποι δεν παλευετε παω διπλα να δω GNTM....![]()
![]()
![]()
Η βγάζουν το παντελόνι και κουνάνε τη τσαπου στο ρυθμό,οταν μαζευονται πολλες γκομενες μαζι αυτες τις μαλακιες αρχιζουν... γι αυτο πολλοι το γυρνανε στα τραβέλια
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΤΥΠΕ!!!ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ "ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;"μην γαμιεσαι τωρα , τοσα αντεξαμε
σε έριξε με την καμπούρα, την συμπεριφορά 5χρονου που του πήραν την μπάλα του, το σεξουαλικό ντύσιμο, το χαλκά αγελάδας; πάντως o glammy ποιο σέξι ήταν από τον μπάμπη..Καψουρης με Μπάμπη σαν πιτσιρικάς είμαι ρε !
Τυπε όλα αυτά που βλέπεις τώρα θα δουλέψουν όταν κοιμάσαι...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΤΥΠΕ!!!ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ "ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;"
Κι ο Ευλογητός καλά το πήγε...κουνημα η πουτανα η Ψωλιτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Τυπε με βλεπω να εχω τετοιο υπνο....Τυπε όλα αυτά που βλέπεις τώρα θα δουλέψουν όταν κοιμάσαι...![]()
![]()
![]()