Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
Ο Γκουντάρας 50 χρόνια στην τηλεόραση κ δε μπορεί να ανακοινώσει μια αποχώρηση γτχ μου.
Μπα, Αρβανίτης πρέπει να είναι.Κατι για Λιόσια άκουσα.Γι αυτό βγήκε στρατοκαβλος.Αντίο τίμιες Γεωργιανός νεοναζι
Αυτό θέλουνπρεπει να φυγει ο νανος , αν μεινει ο Χρυσαυγίτης θα νομιζει οτι τον παει ο κοσμος και θα τους κανει εκει μέσα μπουρδελο κανονικο
Τον νάνο τυπε τον στηρίζει το συνδικάτο τον πουστηδων έχει πολύ δύναμηπρεπει να φυγει ο νανος , αν μεινει ο Χρυσαυγίτης θα νομιζει οτι τον παει ο κοσμος και θα τους κανει εκει μέσα μπουρδελο κανονικο
δεν πιστευω να εχουμε καποιον απο αυτους εδω μεσα ?Τον νάνο τυπε τον στηρίζει το συνδικάτο τον πουστηδων έχει πολύ δύναμη
2 φορές ανοιξε το στόμα της , και τις 2 μαλακίες είπε η ξινομούναΞεχειλιζει γλυκα και καλοσυνη η πουτανα....
Αυτος έχει ένα ύφος σαν να λέει από μέσα του, πότε θα τελειώσει επιτέλους η μαλακια να πάω σπίτι μου !....Ο Γκουντάρας 50 χρόνια στην τηλεόραση κ δε μπορεί να ανακοινώσει μια αποχώρηση γτχ μου.
Οχι τυπε στο μπου είναι όλοι καθαρόαιμοι στρέιτδεν πιστευω να εχουμε καποιον απο αυτους εδω μεσα ?
Ο Γκουντάρας 50 χρόνια στην τηλεόραση κ δε μπορεί να ανακοινώσει μια αποχώρηση γτχ μου.
Ζηλιάρη...Το μεγαλύτερο τρίο αταλαντοσύνης και ασχήμιας στην Ελληνικη τηλεόραση ολοκληρώθηκε. Αρναούτογλου-Λιάγκας-Γκουντάρας.
Τουλάχιστον στις γυναίκες όσες είναι τόσο τούβλα όσο αυτοί είναι νάρες...βλέπεις μια όμορφη εικόνα (Σπυροπούλου πχ).
Αυτοί οι τρεις είναι κακάσχημοι και δεν έχουν κανένα ταλέντο ή χάρισμα και όμως βρίσκουν τόσα χρόνια καλά λεφτά και δουλειές στην τηλεόραση.
Εδώ ρε τυπε βρήκαν δουλειά κάτι μαύροι Αμερικάνοι μπασκετμπολίστες στον Παναθηναϊκό που αν τους βάψεις τη μπάλα πράσινη θα τη φάνε για καρπούζι,δεν θα εύρισκε δουλειά ο Γκουνταρας στη τηλεόρασηΤο μεγαλύτερο τρίο αταλαντοσύνης και ασχήμιας στην Ελληνικη τηλεόραση ολοκληρώθηκε. Αρναούτογλου-Λιάγκας-Γκουντάρας.
Τουλάχιστον στις γυναίκες όσες είναι τόσο τούβλα όσο αυτοί είναι νάρες...βλέπεις μια όμορφη εικόνα (Σπυροπούλου πχ).
Αυτοί οι τρεις είναι κακάσχημοι και δεν έχουν κανένα ταλέντο ή χάρισμα και όμως βρίσκουν τόσα χρόνια καλά λεφτά και δουλειές στην τηλεόραση.