Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.957
- Πόντοι
- 6.256
Οι οι....παντως Ευλογητε συνεχισε ετσι και το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτητα.Εχεις να φας μια μπουτσαν επικων διαστασεων μολις βγεις προτεινομενη!
Τι ατακάρα πέταξε!!Τι ειπε ρε μαλακες ο Μπουκας για Μουμια;
Ειναι το μονο ατομο που κλαιει οπως κλανω εγω!!!!
Τυπε παιζει να ψηφισω για 1η φορα μονο και μονο για την ατακαρα!!!"Είναι η μόνη που κλαίει όπως κλάνω εγώ"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ατακάρα πέταξε!!
Κατάφερε και τον τσαντισε η σκύλου πάντως.Καλο σημάδι, ίσως να λειτουργεί η μεθαδονηΟλοι σκουπιδια μονο ο Χασικλας wannabe Αρης Σερβεταλης δεν ενοχλει κανεναν....απλα στη γωνιτσα του περιμενει να πεθανει στον υπνο του.
θα με παρεις μαζι σου?θελω να βγει τραγουδιαρα και να παει σε μαγαζι να τραγουδησει , πρωτο τραπέζι θα ειμαι
Μας απαξιωσες τυπε.....Γερμανικο Νουμερο κανονικα,μαλλον εχουν καταλαβει στον σκαι οτι το βλεπουν μονο τα καραπουτσια του bou
ακουγεται τυπε οτι θα δειξει το μπουκιτσι που ξηγηθηκε ο Κρητικοπακης στον Γεωργιανο σαλταδορο χθες πριν παιξει το πρωινο τραγουδι,για αυτο ξεκιναει 2 η ωραΜας απαξιωσες τυπε.....
θα σε παρω εγω ρε πρώτο τραπέζι πιστα θα πιούμε και λεμονιταθα με παρεις μαζι σου?
Τύπος πως πάει ο κήπος και το τρίκυκλο;ακουγεται τυπε οτι θα δειξει το μπουκιτσι που ξηγηθηκε ο Κρητικοπακης στον Γεωργιανο σαλταδορο χθες πριν παιξει το πρωινο τραγουδι,για αυτο ξεκιναει 2 η ωρα