ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Χορός πανεπιστιμιουπολης από Μπάμπη
Χορός πανεπιστιμιουπολης από Μπάμπη
Ο Μπάμπης δε κολλάει τυπε,κόβεις κάποιον για γαμια εκεί μεσα?Αρχίζει να γίνεται αδιάφορο. Για να γίνει μια έκρηξη τηλεθέασης θα πρέπει να γαμηθει και ο Μπάμπης φορα παρτίδα εκεί μέσα.
Αν γίνει κάνα θαύμα και του σηκωθεί του χασικλαΤο
Ο Μπάμπης δε κολλάει τυπε,κόβεις κάποιον για γαμια εκεί μεσα?
Στο διόρθωσα λίγο τύπεΑρχίζει να γίνεται αδιάφορο.Στο τέλος όλοι θα αγαπήσουν όλους... Για να γίνει μια έκρηξη τηλεθέασης θα πρέπει να τους πάρει παρτούζα ο Μπάμπης όλους εκεί μέσα.
Παντα ειχα μια απορια.Αννούλα σε τσούζει που έφυγε ο υποψήφιος γαμιάς σου ή έχεις περίοδο και μας ζαλίζεις την πούτσα γιατί δε σε ρωτήσαμε πως θες την πιτούλα σου; Άντε και γαμήσου πατσαβούρα..στρατό χρειάζεσαι εσύ να τρώς πράσινη ομελέτα και να είσαι και ευχαριστημένη..α στα διάλα μου έχετε και διατροφικές συνήθειες σούργελα..
Αννούλα απο το κυπριακό όνομα Αναίς , βαφτισμένη στην αγία νάπα Παναής.. Η Αννούλα έχει πούτσα και μάλλον να γαμήσει ήθελα τον άμπαλο..Αννούλα σε τσούζει που έφυγε ο υποψήφιος γαμιάς σου ή έχεις περίοδο και μας ζαλίζεις την πούτσα γιατί δε σε ρωτήσαμε πως θες την πιτούλα σου; Άντε και γαμήσου πατσαβούρα..στρατό χρειάζεσαι εσύ να τρώς πράσινη ομελέτα και να είσαι και ευχαριστημένη..α στα διάλα μου έχετε και διατροφικές συνήθειες σούργελα..
Αυτα μπορεί να γίνονται στο Αμέρικα η Στο Σουηδία της Γκρέτα Τουμπεργκ.Στο Ελλάδα δεν έχουμε φτάσει ακόμα ως εκεί.Παντα ειχα μια απορια.
Αν καποιος φανταρος ειναι βιγκαν και το δηλωσει στην διοικηση του στρατοπεδου, ειναι παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων να μην υπαρχει ιδιαιτερο μενου για βιγκαν και να τον αναγκαζουν να τρωει κρεας τρεις φορες την εβδομαδα αλλιώς να μενει νηστικος?
Χαχαχαχα, πιστεύω πως αν τους πει φαντάρος πως είναι βίγκαν θα τον κοιτάνε σαν εξωγήινο...Παντα ειχα μια απορια.
Αν καποιος φανταρος ειναι βιγκαν και το δηλωσει στην διοικηση του στρατοπεδου, ειναι παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων να μην υπαρχει ιδιαιτερο μενου για βιγκαν και να τον αναγκαζουν να τρωει κρεας τρεις φορες την εβδομαδα αλλιώς να μενει νηστικος?
Πιθανοτατα. Δεν αμφιβαλλω.Χαχαχαχα, πιστεύω πως αν τους πει φαντάρος πως είναι βίγκαν θα τον κοιτάνε σαν εξωγήινο...
τι βιγκαν ρε τυπε,το πιο υγιεινο που τρωει καποιος στο στρατο ειναι το ψοφιο αδεσποτο αποστεωμενο σκυλι που τρυγυρναει λυσσασμενο απο την πεινα γυρω απο τα μαγειρια,γεματο ξεχασμενες αρρωστιες,ακου βιγκανΠαντα ειχα μια απορια.
Δεν ξερω τύπε. Εγω ξερω οτι τοσους μηνες στο στρατο, ποτέ δεν με πειραξαν τα φαγητατι βιγκαν ρε τυπε,το πιο υγιεινο που τρωει καποιος στο στρατο ειναι το ψοφιο αδεσποτο αποστεωμενο σκυλι που τρυγυρναει λυσσασμενο απο την πεινα γυρω απο τα μαγειρια,γεματο ξεχασμενες αρρωστιες,ακου βιγκαν
Φίλε απλά τις μέρες που θα είχε κρέας πχ με πατάτες θα ζήταγε από τους μάγειρες να του βάλουν μόνο πατάτες...Δε θα γινότανε τίποτε άλλο..Πιθανοτατα. Δεν αμφιβαλλω.
Ομως το ερωτημα μου ειναι πραγματικο.
Γιατι εχει και νομικη βαση.
Η Πολιτεια μπορει σε τρεις περιπτωσεις να υποβαλει τους πολιτες της σε "ειδικές κυριαρχικές σχεσεις", ουσιαστικα δηλαδη να τους "καταναγκαζει".
Φυλακισμενοι, Φανταροι και Μαθητές.
Εφοσον λοιπον με καταναγκαζει να ειμαι φανταρος, γιατι μου παραβιαζει το δικαιωμα μου να τρεφομαι οπως νομιζω, προσφεροντας μου κρεας αποκλειστικα καποιες μερες?
Υπάρχει και το κάψιμι.Ας τρώνε κρουασάνΠιθανοτατα. Δεν αμφιβαλλω.
Ομως το ερωτημα μου ειναι πραγματικο.
Γιατι εχει και νομικη βαση.
Η Πολιτεια μπορει σε τρεις περιπτωσεις να υποβαλει τους πολιτες της σε "ειδικές κυριαρχικές σχεσεις", ουσιαστικα δηλαδη να τους "καταναγκαζει".
Φυλακισμενοι, Φανταροι και Μαθητές.
Εφοσον λοιπον με καταναγκαζει να ειμαι φανταρος, γιατι μου παραβιαζει το δικαιωμα μου να τρεφομαι οπως νομιζω, προσφεροντας μου κρεας αποκλειστικα καποιες μερες?