ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ακομη και τα κοπροσκυλα τα ανεβαζουν οι σκυλομαμαδες και κοιμουνται στο κρεβατι αγκαλιτσα,Νικολακης στο πατωμα μαζι με τις παντοφλες
Αν και με κάλυψε ο συναγωνιστής Νάσος θα προσθέσω τους τόνους μονοκρεμα το καμπουριασμα στο πισωκολλητο το νυσταγμενο σαλοναρισμα....και σε κανονική γκόμενά στη 6εση σαλοναρισματος την κρεβατομουρμουρα και την γκρίνια για ξύρισμα στη τσαπουΗ Αλβανίδα πως πιστεύετε ότι θα αποδίδει σεξουαλικώς ? Θα είναι θερμή ? Εδώ σας θέλω...
Καμένος είναι, αλλά μπροστά σε κάποιους σαν τον ΒρωμοΠέτσα φαντάζει Λέκτορας του Stanford..Ρε τι καμενος μαλακας ειναι ο Χασικλας!!!
5-10% κάνει, θα το χάσουν και αυτό οι μαλάκες...
Αυτή η ανάλυση που έκανε στο Μπάμπη είναι σαν να αναλύει ο Βελτσος και ο Ζουράρις κοινωνιολογία.Δεν καταλάβαμε τίποτα άρα είναι σοφός !Δεν μπορει να ειναι τοσο βλακας ο Χασικλας ρε τυποι....σιγουρα το παιζει.
Σκοτώνουν γραμματική συντακτικό,κουτσομπολευουν σαν γριές τρώνε χεζουν και κοιμουνταιαξιοτιμοι συνχυστες με συγχωρειτε για την απουσια μου σημερα , τι κανουν τα ναυαγια μας ;
Αυτοί καλά είναι..Εμείς πάλι περιμένουμε μπας και καταφέρει να πει μια πρόταση ο Πέτσας που να βγάζει νόημα..αξιοτιμοι συνχυστες με συγχωρειτε για την απουσια μου σημερα , τι κανουν τα ναυαγια μας ;
Θα μπορουσατε αν εχετε την ευγενη καλοσυνη εσεις οι αξιοτιμοι κυριοι του ΣΚΑΙ αμα μπορειτε και θελετε βεβαιως να σταματησετε ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗ ΚΥΠΡΙΑ;
Τυπε χαιρομαι που και εσυ μαζευεις τις μεγαλες σοφιες των ναυαγιων μας....πιστευω πρεπει να τις μαζεψουμε και να βγαλουμε λεξικο Ελληνικων Ριαλιτι που θα γινει μπεστ σελερ και θα σβησει απο τον χαρτη τον Μπαμπινιωτη."Και αυτός και είναι και ο λόγος.." τάδε έφη χασικλας