Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Μου αρεσει που κρυβει το μουνι της η χοντρελα οταν εχει φτασει η πατσοκοιλα στον αστραγαλο....Για άλεξ....
Μου αρεσει που κρυβει το μουνι της η χοντρελα οταν εχει φτασει η πατσοκοιλα στον αστραγαλο....Για άλεξ....
oπως λεν και στο τουιτερ, κάνει μασάζ αλλά και ευχέλαια...ΠΟΥΤΑΝΙΑ???Ρε τυπαρα Ιακωβα φτιαξε ενα γκιφακι με το πως ετρεχε ο μπουστης για να διαλεξει κρεβατι....μιλαμε εφυγα απο τη καρεκλα απο τα γελια!
η 2η που μπηκε...η γατου.... ειναι ξαδερφη, μιας φιλης της γυναικας μου.... 23 ευρω θα την δινουν ειπαν...Kαθαρα ή μειον οι κρατησεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ω
ΝΑ
ΣΟΥ
ΓΑΜΗΣΩ
Πραγματικα ρε τύπε, δεν καταλαβαινω τι παει να κρυψειΜου αρεσει που κρυβει το μουνι της η χοντρελα οταν εχει φτασει η πατσοκοιλα στον αστραγαλο....
Εχασε η εκκλησια εναν παππα αλλα κερδισαν οι κωλομπαραδες ενα χυσοδοχειο τυπε....oπως λεν και στο τουιτερ, κάνει μασάζ αλλά και ευχέλαια...ΠΟΥΤΑΝΙΑ???
Και πηγε για 23 ευρω το επεισοδιο?η 2η που μπηκε...η γατου.... ειναι ξαδερφη, μιας φιλης της γυναικας μου.... 23 ευρω θα την δινουν ειπαν...
ελα ντε....Και πηγε για 23 ευρω το επεισοδιο?
Δεν της ελεγες να γινει μελος εδω, να βγαζει 100 την ωρα?
απο καπου πρεπει να ξεκινησει τυπε...Και πηγε για 23 ευρω το επεισοδιο?
Δεν της ελεγες να γινει μελος εδω, να βγαζει 100 την ωρα?
Τύπε χθεσινος εισαι?απο καπου πρεπει να ξεκινησει τυπε...
πρεπει να κοπιασει για να φτασει να της δινουμε 100 την ωρα...
και μετα θα μπαιναμε, θα την βγαζαμε τραβελο και κλωνο και θα πηγαινε ακλαφτηΤύπε χθεσινος εισαι?
Θα εφτιαχνε ενα προφιλ, θα ελεγε οτι ειναι φοιτητρια, θα εβαζε τιμη 100 χωρις αναλ και θα ειχε 200 μηνυματα στο Inbox σε μια ωρα
Διαστολεας πλευρων λεγεται τυπε....Πραγματικα ρε τύπε, δεν καταλαβαινω τι παει να κρυψει
Αφου για να φανει το μουνι της εκει κρυμμενο που ειναι, χρειαζεται αυτο το εργαλειο που ανοιγει τον θωρακα στις εγχειρισεις καρδιας
Θύμα bullying και εκμετάλλευσης αυξάνει την τιμή;Τύπε χθεσινος εισαι?
Θα εφτιαχνε ενα προφιλ, θα ελεγε οτι ειναι φοιτητρια, θα εβαζε τιμη 100 χωρις αναλ και θα ειχε 200 μηνυματα στο Inbox σε μια ωρα
Α γεια σουΔιαστολεας πλευρων λεγεται τυπε....
Ελα πες την αληθεια, δεν εχουμε δωσει ολοι για πολυ χειροτερες?θα δινατε λεφτα για την γατου ρε???
Ρε τυπαρα Ιακωβα φτιαξε ενα γκιφακι με το πως ετρεχε ο μπουστης για να διαλεξει κρεβατι....μιλαμε εφυγα απο τη καρεκλα απο τα γελια!
Κλαμα τυπε!!!