ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
χασικλας ετοιμος να φερμαρει κασκολ απο οπαδους αντιπαλης ομαδας
Κομπαρσος no lifer προσπαθει να εξελιθει σε πρωταγωνιστη,θλιβερος απλα
Ναι, εγώ τον λέω ξεκαρφωτο αυτόν. Το όνομα του δεν το ξέρω...μαλακες αυτον τον τυπο με το καπελο αναποδα ενω παρακολουθω το σκουπιδι τοσο καιρο δεν ξερω πως τον λενε , ουτε ονομα ουτε επωνυμο , δεν κανω πλακα . πιο αδιαφορος γινεσαι αορατος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α μιχαλη τον λενε , τον φωναξε η μουμια
Τον καλύπτει η μεθαδονη προς το παρών και έχει και το Μπάμπη για ζουζουνισματα οταν πέφτει σε νιρβανα...ειναι τοσο ναυαγια που παιζει να νομιζουν οτι οταν πανε στο καπνιστηριο δεν τους ακουει / βλεπει κανεις , μεχρι και ο χασικλας μεγαλυτερη διαυγεια παιζει να εχει και ας του λειπουν 3 διαφορετικα ναρκωτικα
Ούτε η μάνα του δεν το ξέρει θα το ξέρεις εσύ..;;Ναι, εγώ τον λέω ξεκαρφωτο αυτόν. Το όνομα του δεν το ξέρω...
Όντως...δεν πρόκειται να γίνει Τσιρλης ότι και να κάνει ! Η στρατηγικη του σκέψη και μελέτη επάνω στο προτσές και τη νομοτέλεια του ριαλιτι είναι σχεδόν αμελητέαΟύτε η μάνα του δεν το ξέρει θα το ξέρεις εσύ..;;
Τυπε πολυ φοβαμαι οτι ο Μπαμπης θα εκμεταλευτει αβγαλτο χασικλα και λιγο πριν τον τελικο που δεν θα τον χρειαζεται για μπλα μπλα και χαβαλε θα τον βγαλει μαλακα οπως εκανε η Αννα Μαρια με τον Χαος.Κοίτα που στο τέλος θα αναστηθεί και θα γαμησει Μπάμπη ο πρέζας και εμεις καθόμαστε εδώ και τον γελάμε !!