cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.455
- Πόντοι
- 3.556
Θα το αγαπήση πραγματικά τυπε ομωςμητερα πρεζους βλεπει το μονο εγγονακι που θα αποκτησει ever,αυτο το κουρελοκουκλακι που σερνει η κορη της
Θα το αγαπήση πραγματικά τυπε ομωςμητερα πρεζους βλεπει το μονο εγγονακι που θα αποκτησει ever,αυτο το κουρελοκουκλακι που σερνει η κορη της
Άλλος ένας λόγος που την αγαπάμε...το ανοιγμα του στοματος της ευδοκιας χωραει και πουτσα και τα δυο αρχιδια ταυτοχρονα
Ποιο απο ολα;Αυτο που ηταν προς Γλυφαδα ή το αλλο διπλα απο το Καραισκακης;εψαχνα να βρω τη μαγισσα απο το ροντεο το λουνα παρκ οσοι ειστε αθηναιοι α τη θυμαστε σιγουρα...Δεν υπαρχει πουθενα μονο στη μνημη μου δυστυχως...ιδια η κυπρια
Μερακλής ο Τουταγχαμών για να την πέσει στη μούμιαΣοκ και δεος τυποι...αλλη μια πορνη της δημοσιοτητας που παρενοχληθηκε στο χωρο της εργασιας της!
Πολυ σκληρος καριολης παντως ο Διευθυντης...τρελος νεκροφιλος.
Στο σπίτι του τρόμου στο ροντέο ήταν η περίφημη μάγισσα που κουνούσε και ανακάτευε τη σούπα στο καζάνι, στοίχειωνε πολλούς παιδικούς εφιάλτες τυπεεψαχνα να βρω τη μαγισσα απο το ροντεο το λουνα παρκ οσοι ειστε αθηναιοι α τη θυμαστε σιγουρα...Δεν υπαρχει πουθενα μονο στη μνημη μου δυστυχως...ιδια η κυπρια
παιζει να ειναι παπας....Αλλα αν εσκαγε με τα κωλαν που σκαει εκει και εβλεπε καθε μερα camel toe εεε μονο και μονο για πινελο της την πεφτεις....αυτη εν τω μεταξυ ειναι τοσο καριολοκαριολα που παιζει να της ειπε κανα καλημερα κουκλα και να το θεωρτησε σεξουαλικη παρενοχληση...γαμω την πολιτικη ορθοτητα παλια οταν ειμασταν πιτσιρικαδες χουφτωναμε αβερτα οτι βρισκαμε απο θεια δασκαλα συμαθητρια επιβατισα σε λεωφορειο....εγω μεχρι και πριν 4-5 χρονια που δουλευα ως υπαλληλος και δεν ειχα δικια μου δουλεια παντα χουφτωνα με τροπο βεβαια.....τωρα λιγο χερι να βαλεις αμεσως βιαστης ελλεινες μπαζωλες ελλεινιδες μια ζωη στο ραφι θα μεινετε καριολακια....αμα μια γυναικα περασει τα 30 και δεν εχει παντρευτει θα ειναι μια ζωη παραρτημα , βλ Μπ[αμπινο χασισια παραισθησεις με αρκουδακια αντρες φιλους που ειναι οντως φιλοι τωρα αν ειναι και τελειως ξινομουνα γαματαααααΣοκ και δεος τυποι...αλλη μια πορνη της δημοσιοτητας που παρενοχληθηκε στο χωρο της εργασιας της!
Πολυ σκληρος καριολης παντως ο Διευθυντης...τρελος νεκροφιλος.
αυτη ρε τυπε το ξερω ακομα τη θυμαμαι ειναι ιδια με το ξωγαμο του ετσεβιτΣτο σπίτι του τρόμου στο ροντέο ήταν η περίφημη μάγισσα που κουνούσε και ανακάτευε τη σούπα στο καζάνι, στοίχειωνε πολλούς παιδικούς εφιάλτες τυπε
eau de toilete.bord de l eau τυπε,μπορντελο,νοιωσε
me th σκουπα να αναιβοκτεβαινει στην εισοδο λουν παρκ νεο φαληρο απεναντι απο το τωρα μετροπολιταν,αγαπημενο θεαμα ο ταυρος.εψαχνα να βρω τη μαγισσα απο το ροντεο το λουνα παρκ οσοι ειστε αθηναιοι α τη θυμαστε σιγουρα...Δεν υπαρχει πουθενα μονο στη μνημη μου δυστυχως...ιδια η κυπρια
το ανοιγμα του στοματος της ευδοκιας χωραει και πουτσα και τα δυο αρχιδια ταυτοχρονα