Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Μετα τον σφυριζαν και ο ενας στον αλλον....πολυ σκληραγωγημενα τα κοριτσια.Εκει που αλειφονταν με λαδι και παλευανε γυμνοι?
Μετα τον σφυριζαν και ο ενας στον αλλον....πολυ σκληραγωγημενα τα κοριτσια.Εκει που αλειφονταν με λαδι και παλευανε γυμνοι?
Για μαραθωνος θα κανε θραυση..και μια β' Ιωαννίνων να πηγαίνουμε οι ψαγμενοιΨωλιτα 25 χρονων με ασπρες τριχες.
εχει αρχισει να σπαει ασχημα απο τις χιλιαδες ψωλες που εχει ανακουφισει ο πατος της.
Ενα Μεταξουργειο βραδυνη χρειαζεται για να την κανει κανονικη κωλογρια
Είναι ένας ξεκαρφωτος που δεν τον είχε πάρει χαμπάρι κάνεις εκεί μέσα !Ποιος είναι αυτός ο τσιγγάνος που κέρδισε το βέτο ?
Ξέρει από μπάλες ο ΙσίδωροςΠουστίδωρος 2021 μΧ
"Εγώ δεν το έχω με το μπάσκετ, το έχω με τις μπάλες"
o γιος της τυπεΕν τω μεταξυ τα δόντια πρεπει να εχουν φυγει απο αγκωνιά συζυγου επειδη το φαι δεν ηταν αρκετα ζεστο
Πρέπει να έχει εκπαιδευτεί στα camp της Χρυσής Αυγής με τον Κασιδιάρη αυτός και αυτά τα έχει για πρωινό !
Λογικα ο πουθενας θα σωσει τον αλλον τον no lifer τον Ταμτακο και το Κοσοβαρικο αποβρασμα τον λοπουΠοιος είναι αυτός ο τσιγγάνος που κέρδισε το βέτο ?
Γούσταρα full να ξεκουμπιστεί αύριο το βράδυ από τον σκουπιδότοπο,αλλα είναι καλύτερα να πάρει πούλιτζερ η Πετσούλα για να δω τα μούτρα της κολομπιάνας από την Αγία ΒαρβάραΟ κρητικοπάκης μία κινητή κατάθλιψη έχει καταντήσει.
Λογικα ο πουθενας θα σωσει τον αλλον τον no lifer τον Ταμτακο και το Κοσοβαρικο αποβρασμα τον λοπου
Τυπε τα εχουμε πει απο χθες και ποιος κερδιζει το βετο και ποιον θα σωσει....η βρωμομουνα η Σερβα θα τη σκαπουλαρει.Λογικα ο πουθενας θα σωσει τον αλλον τον no lifer τον Ταμτακο και το Κοσοβαρικο αποβρασμα τον λοπου
Δεν μπορουσε χθες η Ολυμπιακαρα να ειχε τον Πουστιδωρο να παρει το τελευταιο σουτ αντι για το μουνοπανο τον Σλουκα;Κωλόχερο ο πούστης ο κοντός!
Ο Σπανούλης γιατι δεν επαιξε τύπε?Δεν μπορουσε χθες η Ολυμπιακαρα να ειχε τον Πουστιδωρο να παρει το τελευταιο σουτ αντι για το μουνοπανο τον Σλουκα;
Μου αρέσει που λέει σαν δικαιολογία ότι δεν άξιζε να βρίσκεται σε αυτή την θέσηΤυπε τα εχουμε πει απο χθες και ποιος κερδιζει το βετο και ποιον θα σωσει....η βρωμομουνα η Σερβα θα τη σκαπουλαρει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μπορουσε χθες η Ολυμπιακαρα να ειχε τον Πουστιδωρο να παρει το τελευταιο σουτ αντι για το μουνοπανο τον Σλουκα;