Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.572
- Πόντοι
- 6.256
Το βρηκες Ταμτακο....αντε να πουλησεις καμμια πατατα τωρα.
Με ντοματα και φετα?κατσε να ερθει ο ντακος λεει η τουρκογυφτισσα
Εχεις δικιο τυπε...παρεξηγησα το "Παιδια ολοι ψηφιζουμε Κωστη¨ σε καθοδηγηση για ψηφοφορια.Τύπε δεν κανονίζουν, πρόθεση ψήφου δείχνουν
Δεν πειράζει τύπε μου, είναι δύσκολοι οι γρίφοι του αλασκούζουΕχεις δικιο τυπε...παρεξηγησα το "Παιδια ολοι ψηφιζουμε Κωστη¨ σε καθοδηγηση για ψηφοφορια.
τα ναυαγια τρεμουν μην παρουν πουλο,και καλα θα κανουν την χαρη στον Κρητικοπακι,τραγικοι ολοι
-Ψωλίτα: Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.Ταμτακος σε ρολο Τενιας Μακρη
βρηκε ο τσιπσυ τη γενια του και αγγαλιασε η καρντια του
Έχει βγει spoiler ήδηΑν υπηρχε στοιχειωδης εφαρμογη των κανονων, επρεπε τωρα και οι πεντε που ειναι στο δωματιο να μπουν υποψηφιοι
τύπε το είδα και εγώ το "σποιλερ" αλλά πως γίνεται να βγήκε από χτες το βράδυ ενώ η ψηφοφορία δεν είχε γίνει ακόμα σε πραγματικό χρόνο;Έχει βγει spoiler ήδη
δεν τους παρακολουθεί καν τύπε, απόδειξη το ότι έχει πιαστεί αδιάβαστος πολλάκιςο big brοther πως αντεχει να τους παρακολουθει ολη μερα?
Πριν το βέτο είναι οι υποψήφιοι αυτό που είδεςτύπε το είδα και εγώ το "σποιλερ" αλλά πως γίνεται να βγήκε από χτες το βράδυ ενώ η ψηφοφορία δεν είχε γίνει ακόμα σε πραγματικό χρόνο;
τυπε μου εννοω οτι αν δεν εχουν ψηφισει χρονικα (και οχι σε σχεση με αυτο που βλεπουμε εμεις) μεσα στο σπιτι, τοτε πως βγηκε σποιλερ?Πριν το βέτο είναι οι υποψήφιοι αυτό που είδες
Δεν πιστευω τιποταΈχει βγει spoiler ήδη
Δεν ξέρω man ειλικρινά.Αλλά βάση αυτών που είδα και εγώ όπως και εσύ,ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που αποφασίζουν τα σιχάματα εκεί μέσατυπε μου εννοω οτι αν δεν εχουν ψηφισει χρονικα (και οχι σε σχεση με αυτο που βλεπουμε εμεις) μεσα στο σπιτι, τοτε πως βγηκε σποιλερ?
Για ποιο σποιλερ μιλας βασικα τυπε? εχεις πηγη? γιατι παιζει να σε μπερδεψα αθελα μουΔεν ξέρω man ειλικρινά.Αλλά βάση αυτών που είδα και εγώ όπως και εσύ,ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που αποφασίζουν τα σιχάματα εκεί μέσα