Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.950
- Πόντοι
- 6.256
Κλαμααααααααααααααααα!!!!η γατα του χασικλα
Κλαμααααααααααααααααα!!!!η γατα του χασικλα
σαν το σπιτικο φαγητο δεν εχει τυπεΓιαγια χασικλα εχει ηδη ετοιμη σπιτικη χασισοπιτα....
To ιδιο ακριβως μαλλί ειχε η πρωτη μου γκομενα στη Νομική, το 1989, οταν ημασταν 18 χρονων20 ετων και μοιαζει ηδη 40
κριμα που δεν ειναι στο χολυγουντ να το κανανε μπλοκμπαστερ...Αρκετά ενδιαφέρουσα μέχρι τώρα η γραμμή ζωής. Έχει πάθει άσθμα και τη δάγκωσε σκύλος
ποσα κιλα ηταν?To ιδιο ακριβως μαλλί ειχε η πρωτη μου γκομενα στη Νομική, το 1989, οταν ημασταν 18 χρονων
Εν τω μεταξυ ειναι και πεπεισμενοι οτι εχουν ζησει μια περιπετειωδη ζωη σαν του Ιντιανα Τζοουνς, οτι εχουν υποστει τα πανδεινα και ολοι εχουν σπουδασει τη ζωη μεσα απο τις δυσκολιες που βιωσαν.Ψωλου έπεσε 2 μηνών και σηκώθηκε...η γενιά των 20-25 είναι για το μπουτσο γενικά...να ξέρετε μάγκες αν γίνει κάνα ντου σε 5-10 χρόνια από τώρα φτάσανε μέχρι και οι Σκοπιανοί αθηνα περιπατο
Ρε πες μου οτι ησουν κι εσυ του 1989, μπας και καταλαβω ποιος μουνής ησουναποσα κιλα ηταν?
Γαματααα γι αυτό τα πακιστανοαραβακια θα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα σε 20 χρόνια από τωραΕν τω μεταξυ ειναι και πεπεισμενοι οτι εχουν ζησει μια περιπετειωδη ζωη σαν του Ιντιανα Τζοουνς, οτι εχουν υποστει τα πανδεινα και ολοι εχουν σπουδασει τη ζωη μεσα απο τις δυσκολιες που βιωσαν.
ναι πες μας οτι σου καναμε και μπουλιγνκ ναπουμε....Ρε πες μου οτι ησουν κι εσυ του 1989, μπας και καταλαβω ποιος μουνής ησουνα