Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Tsigaros στα αρχιδια του ολα....
λειπει και ο Ιακωβος (RIP ) να μας βαλει κανα τζιφMoυνοχειλο απο την ξανθια αλβανορομα πιπατζου τραγουδιαρα 4ου επαρχιακου χιλιομετρου Φαρκαδονας-Τρικαλων
δωσε πονοMoυνοχειλο απο την ξανθια αλβανορομα πιπατζου τραγουδιαρα 4ου επαρχιακου χιλιομετρου Φαρκαδονας-Τρικαλων
Δεν ξέρω αν το χετε πάρει πρέφα αλλά οι μόνοι Έλληνες είναι οι δύο βαψπμαλλιαδες ο πουστισιδωρας ο Μπάμπης ο χασικλης ο διαστημοβλαχος και ο στρατοκαβλος ο dj στα βλαχικα....αυτοί είμαστε κύριοι...ερντογαν ελα αν σου βασταει
ολη μουργα τυπε,τα καθιζηματα των Βαλκανιων που ζει με το ΚΕΑ μπηκε μεσα και εχουν και στυλακι απο το πουθεναΔεν ξέρω αν το χετε πάρει πρέφα αλλά οι μόνοι Έλληνες είναι οι δύο βαψπμαλλιαδες ο πουστισιδωρας ο Μπάμπης ο χασικλης ο διαστημοβλαχος και ο στρατοκαβλος ο dj στα βλαχικα....αυτοί είμαστε κύριοι...ερντογαν ελα αν σου βασταει
πολλοι και διαφοροι οι συνειρμοιΕιλικρινά ρε χυστες αλλά δεν νομίζω μα ναι ιδέα μου..αλλά μήπως η μούμια μοιάζει λίγο με γαϊδούρι???δεν ξέρω πως μου ρθε ο συνειρμός αλλά η φάτσα της είναι σαν γαδαρακου
ψυχασθενες σαπακι,σε χωρα με υποδομες ψυχικης υγειας θα ηταν σε απομακρυσμενο γκουλαγκ 700 χλμ απο το κοντινοτερο χωριο μεχρι τα βαθεια γεραματαΚαι τωρα αυτη τη σκατοψυχη καριολα τη ψηφισανε και καλα να μεινει στο σπιτι....