kyrpoutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2021
- Like
- 709
- Πόντοι
- 81
μαρια μην του πρηζεις το χασισομενο αρχιδι του αλλο ...
Εν τω μεταξυ τα διάφορα σκουπιδια οταν λενε "κοινωνικος", εννοουν να χαζολογάς σαν τα μουτρα τουςΣκυλου λεει στον Χασικλα να ειναι πιο κοινωνικος....απαντηση Χασικλα αααααααααααεεεεεεεεεεεααααααααοοοοοοοοοοο.
Ενταξει τυπε αλλα και αυτος ο μαλακας να πουμε δεν παλευεται...παει να πει μια προταση και ξημερωνει.Εν τω μεταξυ τα διάφορα σκουπιδια οταν λενε "κοινωνικος", εννοουν να χαζολογάς σαν τα μουτρα τους
Να υποθεσω οτι αυτοι οι ανθρωποι ανηκουν σε αυτους που βγαζουν λεφτα με τα ποσταρισματα στο ινσταγκραμ?-Δε μου μιλάς μόνο εγώ σου μιλάω...
-Έλα μωρέ σου μιλάω κι εγώ...
-Βρε ναι μου μιλάς...
Σωστα, γιατι εκει μεσα ειναι ολοι πολυ βιαστικοι, εχουν να διεκπεραιωσουν πολλα πραγματαΕνταξει τυπε αλλα και αυτος ο μαλακας να πουμε δεν παλευεται...παει να πει μια προταση και ξημερωνει.
Να υποθεσω οτι αυτοι οι ανθρωποι ανηκουν σε αυτους που βγαζουν λεφτα με τα ποσταρισματα στο ινσταγκραμ?
Κιμ πατα το κουμπι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστα, γιατι εκει μεσα ειναι ολοι πολυ βιαστικοι, εχουν να διεκπεραιωσουν πολλα πραγματα
Αμα αρχισουν να σχολιαζουν ιπταμενες ροζ αγελαδες να ανησυχησειςχαχχαχαχα και γαμω τις σκηνες τωρα , χασικλας και μπαμπης να σχολιαζουν τζιτζικες
άμα πετάνε Γαλλικό τύπε;οταν μιλανε ελληνικα και πετανε και αγγλικο στην μεση με κανει να θελω να τους σπασω ενα δοντι την φορα