ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
εχει καταλαβει εστω κι ενας γιατι πραγμα συζηταν τα τελειωμενα ναυαγια
Έχω την εντύπωση πως κάτι άλλο έχει σειρά τύπεΧθες η Γαλοπουλα....σημερα οι πατατες.Αυριο θα περασουμε στις ντοματες....
ενώ τώρα με τον Φίλλιπο πέρασε στην ποιότητα...Ο καινούργιος μου θυμίζει κάτι τριτοκοσμικους πορνοστάρ που έβγαζε παλιότερα ο Σειρηνάκης
Αυτός πήρε το Φίλιππο η η ***** ?ενώ τώρα με τον Φίλλιπο πέρασε στην ποιότητα...
σωστός μύστη μου, το έκαψαΑυτός πήρε το Φίλιππο η η ***** ?
Ειναι απλο τυπε....η Ξινομουνα ηθελε να εφαρμοσουν το θεωρημα Γκορσταιν-Χαραντα που εμαθε αρμεγοντας αγελαδες και τα ναυαγια τη γραψανε στα αρχιδια τους γιατι ακομα προσπαθουν να μαθουν τη προπαιδεια.εχει καταλαβει εστω κι ενας γιατι πραγμα συζηταν τα τελειωμενα ναυαγια
Τι είναι αυτό το θεώρημα σύντροφε ? Για πεςΕιναι απλο τυπε....η Ξινομουνα ηθελε να εφαρμοσουν το θεωρημα Γκορσταιν-Χαραντα που εμαθε αρμεγοντας αγελαδες και τα ναυαγια τη γραψανε στα αρχιδια τους γιατι ακομα προσπαθουν να μαθουν τη προπαιδεια.
Που να ξερω ρε τυπε;Εγω μπεργκεραδικο εχω....Τι είναι αυτό το θεώρημα σύντροφε ? Για πες
Τυπε γιατι απαξιωνεις ενα σαι που τα μελη του ψωλαρμενιζουν ολη μερα ριχνοντας γαμωμανες και χεσιδια σε ταφους;Δηλαδη με χιλιαδες ψωλαραδες και λεφταδες εδω μεσα δεν θα βρεθει ενας να του δωσει δουλεια;
Ναι αυτό θέλω. Που ειν το κακό;!Δεν εχει πολλες απαιτησεις παντως το παλικαρακι...900-1100 ευρω καθαρα δηλαδη 1700 ευρω μικτα με αυστηρως 8ωρο ωραριο και να μην του τα πολυζαλιζουν κιολας γιατι θελει να δουλευει για να ζει και οχι να ζει για να δουλευει.
Τυπαρα μπες το βραδυ να τρολαρουμε!!!Έκλαψα τυπάραααα..