Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.856
- Πόντοι
- 10.411
H Πίττα ήταν σε ένα άλλο του ΑΝΤ1 που έπαιζε και ο γιός του Λεβεντάκη του εφοπλιστή.
H Πίττα ήταν σε ένα άλλο του ΑΝΤ1 που έπαιζε και ο γιός του Λεβεντάκη του εφοπλιστή.
Εχει μεγαλη ρητρα το συμβολαιο της δηλαδη?ηταν σε αλλο καναλι η νασουλα δεν εχει λεφτα για μεταγραφες ο αλαφουζος
λεβεντακης που ειχε σκασει με την μολδαβη βιζιτα μικαελαH Πίττα ήταν σε ένα άλλο του ΑΝΤ1 που έπαιζε και ο γιός του Λεβεντάκη του εφοπλιστή.
Πούτσα τουκαι να την εχει φερμαρει τυπε,δεν το θυμαται...
χαχαχα...Θεός ο Λεβεντάκης, έχει συλληφθεί δυο, τρεις φορές για καυγάδες στο δρόμο και παίζει να είναι μπλεγμένος και με νταβατζιλίκια !λεβεντακης που ειχε σκασει με την μολδαβη βιζιτα μικαελα
Εχει μεγαλη ρητρα το συμβολαιο της δηλαδη?
Πρέπει να έχει γιατί είχε συλληφθεί να βιζιτώνει πριν δυο, τρια χρονάκια !Εχει μεγαλη ρητρα το συμβολαιο της δηλαδη?
Νομίζω ότι πρέπει να βγει επιτέλους και ένα πιο ακραίο ερωτικό ριάλιτι στην Ελλάδα. Έχουμε τα φόντα να το δεχθούμε ως χώρα !
Οπααααα....αλλά θα είναι στο συνδρομητικό απ'ότι λέει. Λογικό γιατί υπάρχει και αυστηρό ΕΣΡ στο Ελλάντα....Είχα σκεφτεί κι έγώ ένα κονσεπτ που δεν ξέρω αν παίζεται σε καμία χώρα, όπου στο τέλος η ηττημένη γκόμενα θα πρέπει να γυρίσει τσόνταANT1 NEXT: Ένα νέο ερωτικό ριάλιτι έρχεται στην πλατφόρμα
Νέο ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ερωτικός πειρασμός ετοιμάζεται να φέρει ο ΑΝΤ1 στη συνδρομητική του πλατφόρμα. Διαβάστε περισσότερα.youfly.com
Τί για πες;;; Είμαι μεγάλος φαν της!Εκεί έπαιζε και το Κατερινάκι η Σαββόπουλου.Φιλαρακι καλό και γνωστό βιζιτακι στην πιατσα
Tην ξέρεις σοβαρά ? Έπαιξε για λίγο στο Powe of love για να ανεβάσει το κασέ της...μην πω και περισσότερα μπας και μας διαβάζει γιατί με ξέρει...Τί για πες;;; Είμαι μεγάλος φαν της!
Τι αλλο να πεις ρε τύπε? Την εδωσες κανονικαTην ξέρεις σοβαρά ? Έπαιξε για λίγο στο Powe of love για να ανεβάσει το κασέ της...μην πω και περισσότερα μπας και μας διαβάζει γιατί με ξέρει...
Έλα μωρέ, ποιος τη θυμάται τώρα...Τι αλλο να πεις ρε τύπε? Την εδωσες κανονικα
τωρα θα μπει μια μπαζολα ναυαγιο που ητανε στο power of love
Τι αλλο να πεις ρε τύπε? Την εδωσες κανονικα
Kαλά, εντάξει....αυτη ειχε κανει σχεση μεσα στο παιχνιδι
Kαλά, εντάξει....
Από αυτά να μην πιστεύεις και πολλά, συνήθως είναι πρόμο. Κάποτε είχε βγει και στη Στεφανίδου και έλεγε κάτι πίπες ότι την έδειρε το αφεντικό της.καλα λεω τι θυμαμαι
κι αυτος νομιζω μαθευτηκε οτι τη κερατωνε εξω
Από αυτά να μην πιστεύεις και πολλά, συνήθως είναι πρόμο. Κάποτε είχε βγει και στη Στεφανίδου και έλεγε κάτι πίπες ότι την έδειρε το αφεντικό της.