alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Εριξα εναν υπνακο στην πολυθρονα μου τύπεεκμεταλευτηκες καθολου τη διακοπη τυπε
Εριξα εναν υπνακο στην πολυθρονα μου τύπεεκμεταλευτηκες καθολου τη διακοπη τυπε
Δε φεύγει ρε αυτη η γατα. Όλα λειτούργησαν υπέρ του στις υποψηφιότητες. Όταν οι άλλοι τσακώνονται και σαχλαμαριζουν αυτός κάθεται ξάπλα και σκέφτεται στρατηγικές !Ο Χιώτης ημιπουστας
Γνωστός κ ως Τσιρλης ή Νικόλας
Κατι θυμιζειΔε φεύγει ρε αυτη η γατα. Όλα λειτούργησαν υπέρ του στις υποψηφιότητες. Όταν οι άλλοι τσακώνονται και σαχλαμαριζουν αυτός κάθεται ξάπλα και σκέφτεται στρατηγικές !
Σωστός...αλλά νομίζω αυτός ο Ποντιοφασίστας την πάτησε τελικά γιατί έλεγε φόρα παρτίδα ότι πάει για νίκη....Κατι θυμιζειτυπε.
Τυπε ελεγε δεν ελεγε απενταντι στην τρελη κανενας δεν ειχε καμια ελπιδα.και σε αυτο να την πεταξεις μεσα παλι θα κερδισει.Σωστός...αλλά νομίζω αυτός ο Ποντιοφασίστας την πάτησε τελικά γιατί έλεγε φόρα παρτίδα ότι πάει για νίκη....
Σωστά, γιατί ο τρελός του χωριού πάντα πουλάει και στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο.Τυπε ελεγε δεν ελεγε απενταντι στην τρελη κανενας δεν ειχε καμια ελπιδα.και σε αυτο να την πεταξεις μεσα παλι θα κερδισει.
Σωστά, γιατί ο τρελός του χωριού πάντα πουλάει και στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο.
Ο πανυβλακας ο Αλαφουζος θα επρεπε να της δωσει ενα γερο μπονους και να την βαλει μεσα σαν επισκεπτρια για μια εβδομαδαΤυπε ελεγε δεν ελεγε απενταντι στην τρελη κανενας δεν ειχε καμια ελπιδα.και σε αυτο να την πεταξεις μεσα παλι θα κερδισει.
Kαλύτερα να βάλει τη Μαλέσκου μέσα για καμιά βδομάδα να της ανεβάσει και τα νούμερα γιατί πάει χάλια κι'αυτή.Ο πανυβλακας ο Αλαφουζος θα επρεπε να της δωσει ενα γερο μπονους και να την βαλει μεσα σαν επισκεπτρια για μια εβδομαδα
Ναι, μπορεί η Ανχελιτα Πιερίδη να είναι αυστηρώς μονογαμική. Όλα γίνονται !!
Έλα μωρέ, το πολύ,πολύ να της έχουν πιάσει τα βυζιά λίγο ! Μικρή είναι ακόμα και πάει φιλικα...Θα συμφωνήσω μονογαμική και 1000% παρθένα απ'τα αυτιά !
θα σου στειλω καρτουλα κανω τοποθετησεις Η/Ζ και UPS προνομιακες τιμες και ατοκες δοσεις εφοσον εξοφλησεις προκαταβολικα.Εξαιρετικη εξελιξη. Ειχαμε μια διακοπη ρευματος εδω και το εχασα εως ενος σημειου. Ευελπιστω σε ξεφορτωμα μούμιας
τι ειναι αυτο ρε νιμου εγινες και συ επιχειρηματιας?τυποι δεν ξεχναμε το καναλι μου,
Iakovosgr GIFs on GIPHY - Be Animated
GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you.giphy.com
Γυφτισα η ανχελιτα; Μουναρος κωλαρα Βύζαρες για πολυ χυσιμοΠάντως η ευδοκία και ο πιυστιδωρος είναι μεγάλοι παίκτες λογικά αυτοί θα πάρουν τα λεφτά γιατί είναι πρώτοι στα αθλήματα και θα κερδίζουν τις ασυλιες οι άλλοι χαλβα δες είναι μελατος κρητικοπακης ανχελιτα γυφτισα τι γιωτα δες είναι αυτοί δεν έχουν ελπίδα δίπλα στο Μπάμπη τους έχει για πλάκα..