Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Εντωμεταξυ ρε τυποι μπορουν αυτοι στον ΣΚΑΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ;
Εγώ στην θέση σου παίζει να μην το έπαιρνα χαμπάρι ποτε!!!Το πιστευεις οτι μολις τωρα καταλαβα οτι το ονομα σου σημαινει "Θοδωρης"?
Ενω οι υπολοιποι....?μακάρι τύπε, μου κάνει για μεγάλο σίχαμα
Μόνο στα πεσμένα βυζάκια της να κάνουνΕντωμεταξυ ρε τυποι μπορουν αυτοι στον ΣΚΑΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ;
Παρακινδυνευμενη προβλεψηΔεν θα ειναι καν ντερμπι τυποι....εχει ηδη φυγει απο το σπιτι ο Ατριχος πριν ξεκινησει καν η ψοφοφορια.
Το ακριβως αντιθετο....απο τη μια εχουμε μια υποψηφια που ολα τα σκουπιδια τη πολεμανε χωρις λογο,εναν χασικλακια που δεν ενοχλει κανεναν και οποτε μιλαει ειναι σωστος και απο την αλλη ενα ατριχο γιουσουφακι χαφιεδακο των σκουπιδιων.Παρακινδυνευμενη προβλεψη
Επειδη η ψηφος ειναι θετικη, συνηθως τον τρωει αυτος που φαινεται λιγοτερο, μαλλον τον χασικλα βλεπω να τα μαζευει, μακαρι να κανω λαθος βεβαιαΤο ακριβως αντιθετο....απο τη μια εχουμε μια υποψηφια που ολα τα σκουπιδια τη πολεμανε χωρις λογο,εναν χασικλακια που δεν ενοχλει κανεναν και οποτε μιλαει ειναι σωστος και απο την αλλη ενα ατριχο γιουσουφακι χαφιεδακο των σκουπιδιων.
Θα τον στηριξει ο Κατσικογαμης ο φιλος του....θα βαλει να ψηφισουν μεχρι και οι κατσικες που γαμαει.Επειδη η ψηφος ειναι θετικη, συνηθως τον τρωει αυτος που φαινεται λιγοτερο, μαλλον τον χασικλα βλεπω να τα μαζευει, μακαρι να κανω λαθος βεβαια
Το κομμάτι καραμπινάτη αντιγραφή του "sex" της Κοκκίνου του Φοίβου. Στο κλιπάκι παίζει η Τσαχουρίδου απ'το GNTM που δεν έχει αφήσει βιντεοκλιπ που να μην παίζει και πρέπει να είναι και η αδερφή της Ανχελίτας που είναι μοντέλο.Δεν ξερω αν εχει παιξει ηδη, εγω το βαζω παντως
Στο κλιπακι παιζει και η θεα Αναστασια Πανοπουλου, μονο αυτη εβλεπαΤο κομμάτι καραμπινάτη αντιγραφή του "sex" της Κοκκίνου του Φοίβου. Στο κλιπάκι παίζει η Τσαχουρίδου απ'το GNTM που δεν έχει αφήσει βιντεοκλιπ που να μην παίζει και πρέπει να είναι και η αδερφή της Ανχελίτας που είναι μοντέλο.