sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Όντως συνέχεια στην μάσαΕν τω μεταξυ η Σαμανθα μπηκε 40 κιλα ανορεκτικη και ηδη πρεπει να εχει βαλει πανω απο δεκα κιλα
Όντως συνέχεια στην μάσαΕν τω μεταξυ η Σαμανθα μπηκε 40 κιλα ανορεκτικη και ηδη πρεπει να εχει βαλει πανω απο δεκα κιλα
Μαλλον δεν ειχε να φαει η κοπελα, δεν εξηγειται αλλιως. Ορεξη εχει.Όντως συνέχεια στην μάσα
Ίσως είχε πεινάσει ελπίζοντας σε modeling. Πάντως όπως είναι τώρα είναι στην καλύτερή της φάση. Λίγο κωλαράκι να γυμνάσει και θα είναι τέλεια.Μαλλον δεν ειχε να φαει η κοπελα, δεν εξηγειται αλλιως. Ορεξη εχει.
Καποτε μου ειχε στειλει πμ καποιος, και μου ελεγε οτι με την παρεα του καθονται ολη μερα και σχολιαζουν τα τεκταινομενα στο μπου, καποιοι μαλιστα εχουν ταυτισθει με συγκεκριμενα μελη και φανατιζονται με τις αποψεις τους.Εν τω μεταξύ το bou έχει "παίξει" και πολύ σε story στο insta όπως το ksydi που έχει δεκάδες χιλιάδες followers κυρίως μουνέτα..
Αναρωτιέμαι πόσες μας διαβάζουν γενικώς και τί σκέφτονται.
Εμεις την βαρεθηκαμε ηδη τύπεΑγαπητοι συναδελφοι, λογω δουλειας δεν ειχα δει φετος big brother.
Και βαζω αποψε τυχαια να περασει η ωρα. ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΞΕΚΩΛΟ EINAI αυτη η Ανχελιτα !!!!!! Ακομα τον παιζω για την κολαρα της!!!
Καποτε μου ειχε στειλει πμ καποιος, και μου ελεγε οτι με την παρεα του καθονται ολη μερα και σχολιαζουν τα τεκταινομενα στο μπου, καποιοι μαλιστα εχουν ταυτισθει με συγκεκριμενα μελη και φανατιζονται με τις αποψεις τους.
Φαντασου τι γινεται με τους επισκεπτες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμεις την βαρεθηκαμε ηδη τύπε
Δεν ξερω αν μου εκανε πλακα, αλλά μου τα ειπε ετσι ακριβωςΤί λες ρε συ
να το μεταφερουμε στο ινστα να βγαλουμε κανα φραγκο.Καποτε μου ειχε στειλει πμ καποιος, και μου ελεγε οτι με την παρεα του καθονται ολη μερα και σχολιαζουν τα τεκταινομενα στο μπου, καποιοι μαλιστα εχουν ταυτισθει με συγκεκριμενα μελη και φανατιζονται με τις αποψεις τους.
Φαντασου τι γινεται με τους επισκεπτες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμεις την βαρεθηκαμε ηδη τύπε
Ρε τύπε και οι πουστηδες εχουν καποια αξιοπρεπειαΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ;!;!
ΠουσταρεςΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ;!;!
Σαν γκομενάκι που λαχταράει πίπα τον κοιτάειΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ;!;!
εχει κανει περηφανο το τυμπακι της κοινοτητας μεσσαρας ο κωστης.Σαν γκομενάκι που λαχταράει πίπα τον κοιτάει