kyrpoutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2021
- Like
- 706
- Πόντοι
- 81
χαχαχχαχαχαTυπς ουτως η αλλως την εχω τοσο στραβη που αν και παω για μουνι τελικα γαμαω κωλο΄
χαχαχχαχαχαTυπς ουτως η αλλως την εχω τοσο στραβη που αν και παω για μουνι τελικα γαμαω κωλο΄
Δε θα γράψω περισσότερα γιατί γελάω οι άσχετοι να τη λένε μπαμπη , αλλά εσένα φίλε κόβει το μάτι σου ?Η Ευδοκία πατσαβλίζει αρκετά.
Θα κάνει ωραίες υγρές πίπες.
Πού το σκεφτηκες αυτο ρε τύπεσαμανθα πρεπει να θελει πολυ ξυλο και στραβη πουτσα να την τραυματιζει στο μπες βγες
Κώλο ειναι καλα τύπεTυπς ουτως η αλλως την εχω τοσο στραβη που αν και παω για μουνι τελικα γαμαω κωλο΄
18 ετων ειναιΣαμάνθα παίζει να είναι και εντελως αγαμητη??
Α ρε τυχεράκιαΔε θα γράψω περισσότερα γιατί γελάω οι άσχετοι να τη λένε μπαμπη , αλλά εσένα φίλε κόβει το μάτι σου ?
Τον κοβω μπουρδελιαρη τον νικολαο.πιστεύετε ότι ο Τσιρλής είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού ή ότι κρύβει κάτι υπόγειο ??
Φανταζομαι στο πατρικο της τυπε διαλογο....εχει βαλει δαχτυλο κανονικα η πορναρα ?
ε ναι οταν τον εφαγε κανονικα μεσα στα ντουζ η κοπελα πρεπει να βγηκαν στο μπαλκονι για μπαλοθιες απο περηφανιαΦανταζομαι στο πατρικο της τυπε διαλογο....
Γυναικα!Ελα να δεις τη πουτανα τη κορη σου στη τηλεοραση!
Οχι ρε τυπε λαθος στοιχημα....οτι θα τον σφυριξει πρωτη σε καποια κοπελα επρεπε να παιξεις.ε ναι οταν τον εφαγε κανονικα μεσα στα ντουζ η κοπελα πρεπει να βγηκαν στο μπαλκονι για μπαλοθιες απο περηφανια
παντως τα λεφτα μου τα ειχα βαλει στην ρειβερ/χιπισσα οτι θα τον φαει πρωτη
Καργιολα ολκής.
Θα είναι προχω οι γονείς της, σύντροφε. Δύο κόρες βαρβατες κόρες έβγαλαν !Φανταζομαι στο πατρικο της τυπε διαλογο....
Γυναικα!Ελα να δεις τη πουτανα τη κορη σου στη τηλεοραση!
Τυπε ετσι οπως ειναι τωρα η κλικα, θελω να δω τον νικολαο να πηδαει σαμανθα. Ντουζακι 4αδα νικολαος-σαμανθα και πετσας-ανχελιτα.Ο Νικολάκης φίλε είναι μεγάλη τανιτσα.το παιζει καλός τώρα και όταν φυγει η κλικα του Λουλατου θα τις Πηδήξει ολες με την σειρα
Ρε παιδια να ειμαστε ρεαλιστες...ευκολο πραγμα ειναι ο Χασικλας να ξυπνησει,να συρθει μεχρι το μπανιο,να πετυχει τη Σερβα να μπανιαρεται,να βγαλει τη σαυρα και να τη γαμησει;Τυπε ετσι οπως ειναι τωρα η κλικα, θελω να δω τον νικολαο να πηδαει σαμανθα. Ντουζακι 4αδα νικολαος-σαμανθα και πετσας-ανχελιτα.
Τυπε αμα ηταν ετσι θα ειχε κανει το κωλοτρυπηδι του Μελατου κουλουρι...Τυπε υπάρχει και το ενδεχόμενο που λες να τις πηδάει κοιμισμένος.