ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.144
- Πόντοι
- 5.006
Τι τσιμπάς τυπε με τα ναυάγια;Οξω ρε πουσταρα Μελέτη απτή παράγκα!!
Τι τσιμπάς τυπε με τα ναυάγια;Οξω ρε πουσταρα Μελέτη απτή παράγκα!!
Σουβλάκια τυπεΤι τσιμπάς τυπε με τα ναυάγια;
Από το γνωστό μας;Σουβλάκια τυπε
Όχι από τον άρχοντα στο Πόρτο ΡάφτηΑπό το γνωστό μας;
στειλε και εδώ 5 απολαΌχι από τον άρχοντα στο Πόρτο Ράφτη
Μαν είμαι ακόμα στη βίλα μου!!Εδω τυπε είσαι;που τα ξετρυπωνεις
Ωραίος τύπε μου μεΜαν είμαι ακόμα στη βίλα μου!!
Σιγά που την ζήλευε την χυσοκανάταΟ αγαπουλης ο παντελονατος ο κεχαλβας εμεινε με το πουλι στο χερι και το μονο που εκανε ητανε να λεει ασυναρτησιες και να παιζει μαξιλαροπολεμο σα παιδακι μαζι της.αν ημουν στη θεση του δε με ενοιαζαν ουτε οι καμερες τα επαθλα ουτε οι μαγκιες ουτε οι κλικες ουτε τιποτα,το μονο που θα σκεφτομουνα αν ειχα ερθει κοντα στη σκυλου θα ηταν να τη καταξεσκισω στο captain's room.μπορει στη φατσα να ειναι σα πιτμπουλ αλλα ολα τα αλλα πανω της ειναι τελεια:βυζαρες(πλαστικες),κωλαρα,μπουταρες,πατουσαρες,τσιμπουκοχειλα.κινητη τσοντα ειναι η γυναικα και γι'αυτο τη ζηλευε και η τρελη η ψυχα(ρα)κη
Χαχαχα...γαμω τις ιδέες.Κανονικά δεν θα έπρεπε οποία γκόμενα αποχωρεί από το Big Brother να μπαίνει κατευθείαν στο bachelor όπως γίνεται στο champion που πάνε στο Europa μετά??
Τι μλκ είσαι.νικ βγαλε ρε κανένα γαλλικό.Θέλω να χυσω τις βυζάρες της Δανεζη και να βρίζει "τι κάνεις βρε μαλακα με λερωσεις"
Καλησπέρα τυπε αλλά όχι και Ζορό ο Ισιδωρας θα τραβάει τα αρχιδια του ο Μπαντέρας!!Την Καλησπερα στους Φιλους......Ισιντουρ.....μια λεξη.....μια ιδεα......λαικος ηρωας.....μου θυμιζει εναν αλλο λαικο ηρωα....