Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.927
- Πόντοι
- 6.256
Εντωμεταξυ η τρελη ειναι πιο κοντη απο τον Πουστιδωρο....εχουμε να κανουμε δηλαδη με halfling ενω ο Πουστιδωρος ειναι χομπιτ.
Πραγματικα οτι πιο ξεφτυλα εχω δει σε ανθρωπινη μορφη....αμα ημουν ο πατερας του θα τον πυροβολουσα με δικανη καραμπινα απο το κωλοτρυπηδι και μετα θα αυτοκτονουσα.
Καποιος ζηλεύει τον Ισηδωρα
θα απορροφουνταν κραδασμοι και ωστικο κυμα απο το μεγεθος της κωλοτρυπιδας του τυπε,ακομη και απο βομβαρδισμο rafale,δεν κανεις δουλεια ετσιΠραγματικα οτι πιο ξεφτυλα εχω δει σε ανθρωπινη μορφη....αμα ημουν ο πατερας του θα τον πυροβουλα με δικανη καραμπινα απο το κωλοτρυπηδι και μετα θα αυτοκτονουσα.
Παιδί σου θα ταν τύπε.Πραγματικα οτι πιο ξεφτυλα εχω δει σε ανθρωπινη μορφη....αμα ημουν ο πατερας του θα τον πυροβολουσα με δικανη καραμπινα απο το κωλοτρυπηδι και μετα θα αυτοκτονουσα.
Οτι ακριβως εγραψα και αμα μου ελεγε και επιπροσθετα οτι ηταν βαζελος θα τον τεμαχιζα και τον ελιωνα με οξυ στη μπανιερα...Παιδί σου θα ταν τύπε.
Τωρα τα λες αυτά εδώ.
Στη ζωή τι θα εκανες;
Οτι ακριβως εγραψα και αμα μου ελεγε και επιπροσθετα οτι ηταν βαζελος θα τον τεμαχιζα και τον ελιωνα με οξυ στη μπανιερα...