Dasstaboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 539
- Πόντοι
- 81
Καυλαααααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καθλαροοος για ρούφηγμα
Καυλαααααα
Καθλαροοος για ρούφηγμα
Αφου ολοι εδω μεσα ψωλαραδες δεν ειμαστε?Εγώ φοβάμαι να πάρω τόσο μεγάλο,θα σφίγγομαι
Τετοιες κανένας δεν είχε απο εδω μεσα,κ ευτυχως,δεν θα ήταν λειτουργικόΑφου ολοι εδω μεσα ψωλαραδες δεν ειμαστε?
Δεν έχεις δοκιμάσει δηλαδή πότε κανένα ανακόντα;;; Και ούτε θα ήθελες για την εμπειρία;;Τετοιες κανένας δεν είχε απο εδω μεσα,κ ευτυχως,δεν θα ήταν λειτουργικό
Οχι,φοβάμαι τετοια υπερφυσικά μεγέθηΔεν έχεις δοκιμάσει δηλαδή πότε κανένα ανακόντα;;; Και ούτε θα ήθελες για την εμπειρία;;
Ακούγεται σαν ψέμα.. αλλά μάλλον οι πολλές τσόντες, έχουν χαλάσει τα αντρικά μας μυαλά..Οχι,φοβάμαι τετοια υπερφυσικά μεγέθη
Οχι και κανένας..Νομίζω ο giorgaraskalatianos ή αλλιως καβλιάγκουρας εχει προβοσκίδα.Φαινεται και στο προφιλ του...Τετοιες κανένας δεν είχε απο εδω μεσα,κ ευτυχως,δεν θα ήταν λειτουργικό
Ε, εντάξει οι αράπηδες είναι ψωλαραδες αλλά και οι γκομεναρες δεν πάνε πίσω... Όνομα του τύπου;
Μιλάμε για τρυπάνι!
26:45 η εκφραση της....
26:45 η εκφραση της....
Και αυτη νομιζω σφιχτικε αλλα το γουσταρε τελικα...Εγώ φοβάμαι να πάρω τόσο μεγάλο,θα σφίγγομαι
Julio Gomez. Συνταξιούχος πλέον..Ε, εντάξει οι αράπηδες είναι ψωλαραδες αλλά και οι γκομεναρες δεν πάνε πίσω... Όνομα του τύπου;