You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big black cock
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pistolxxl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 428K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Καύλα!Ποια είναι η μιλφαρα που τρώει την χοντροπουτσα του Shane Diesel?
Πραγματικό ξεμουνιασμα!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.187
- Πόντοι
- 4.510
Ο κωλος της θα έγινε πηγάδιΔες εδώ
Ποια μιλφαρα; Ο γνωστός χαζός είναι που ανεβάζει μαϊμού πειραγμενες φωτό.Καύλα!Ποια είναι η μιλφαρα που τρώει την χοντροπουτσα του Shane Diesel?
Άκου πως κάνει έτσι που την σφυροκοπαει ο πρώτος. Φαντάσου όταν πάρουν σειρά και οι άλλοι τρειςΟ κωλος της θα έγινε πηγάδι
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.187
- Πόντοι
- 4.510
Γαμησετα μπρο....Άκου πως κάνει έτσι που την σφυροκοπαει ο πρώτος. Φαντάσου όταν πάρουν σειρά και οι άλλοι τρεις
Φίλε μην προσβάλεις το έργο του συναγωνιστήΠοια μιλφαρα; Ο γνωστός χαζός είναι που ανεβάζει μαϊμού πειραγμενες φωτό.
Έλα πάρε την πρωτότυπη. Και δεν προσβάλλω κανέναν όταν κοροϊδεύει συνειδητά.Φίλε μην προσβάλεις το έργο του συναγωνιστή
peloma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 39.263
- Πόντοι
- 6.236
χαχα δεν έχω ιδέα φίλεΚαύλα!Ποια είναι η μιλφαρα που τρώει την χοντροπουτσα του Shane Diesel?
Όντως τώρα? photoshop?Έλα πάρε την πρωτότυπη. Και δεν προσβάλλω κανέναν όταν κοροϊδεύει συνειδητά.
![]()
peloma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 39.263
- Πόντοι
- 6.236
Όπως την βρήκες εσύ στο διαδίκτυο, έτσι την βρήκα κι εγώ. Σιγά μην ξέρω και ονόματαΈλα πάρε την πρωτότυπη. Και δεν προσβάλλω κανέναν όταν κοροϊδεύει συνειδητά.
![]()
Η ιδια φωτό είναι ρε μάπα; Ή μήπως τη γάμησες στο φωτοσοπ;Όπως την βρήκες εσύ στο διαδίκτυο, έτσι την βρήκα κι εγώ. Σιγά μην ξέρω και ονόματα
Ναι, φίλε. Το κάνει συνέχεια ο συγκεκριμένος.Όντως τώρα? photoshop?
peloma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 39.263
- Πόντοι
- 6.236
Λέω ότι όπως την βρήκες εσύ στο διαδίκτυο, έτσι την βρήκα κι εγώ Μάπα. Σιγά μην ξέρω ποια είναι αυθεντική ηλίθιεΗ ιδια φωτό είναι ρε μάπα; Ή μήπως τη γάμησες στο φωτοσοπ;
Ρε γελοίο υποκείμενο, ενα σωρό χρήστες σου έχουν πει να κόψεις με τις πειραγμένες μαϊμουδιες που ανεβάζεις.Λέω ότι όπως την βρήκες εσύ στο διαδίκτυο, έτσι την βρήκα κι εγώ Μάπα. Σιγά μην ξέρω ποια είναι αυθεντική ηλίθιε
Που κάνουν μπαμ ότι δεν είναι πραγματικές φωτό.
Κι εσύ είσαι ο μονος ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μουφα, όπως έλεγες κάθε φορά που σε εκραζαν.
Άντε νούμερο που έχεις και το θράσος να επανέρχεσαι, αντί να κρυφτείς στο λαγούμι σου.
peloma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 39.263
- Πόντοι
- 6.236
Εσύ είσαι γελοίο υποκείμενο βλάκα και βέβαια όχι ο μόνος ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν καταλαβαίνεις. Άντε και γαμήσου παπάρα άσχετεΡε γελοίο υποκείμενο, ενα σωρό χρήστες σου έχουν πει να κόψεις με τις πειραγμένες μαϊμουδιες που ανεβάζεις.
Που κάνουν μπαμ ότι δεν είναι πραγματικές φωτό.
Κι εσύ είσαι ο μονος ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι μουφα, όπως έλεγες κάθε φορά που σε εκραζαν.
Άντε νούμερο που έχεις και το θράσος να επανέρχεσαι, αντί να κρυφτείς στο λαγούμι σου.
Ο μονος ΜΑΛΑΚΑΣ εδώ μέσα και σε όλα τα ανάλογα νήματα είσαι εσύ.Εσύ είσαι γελοίο υποκείμενο βλάκα και βέβαια όχι ο μόνος ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν καταλαβαίνεις. Άντε και γαμήσου παπάρα άσχετε
Ο ΜΟΝΟΣ.
Τράβα στο νήμα σου κι ανέβασε ότι ΜΑΛΑΚΙΑ γουστάρεις κι όποιος τη βρίσκει με τις μαϊμούδες μπορεί μια χαρά να τις βλέπει εκεί.
Να γαμείς και τα άλλα νήματα με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου, νισαφι.
Άντε νουμερο.