Νέα

Big black cock

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pistolxxl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 433K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που πέφτει το βλέμμα σας?

• Στην μεγάλη μαύρη πουτσα

Ψήφοι: 101 45,3%
  • Στην γκόμενα

Ψήφοι: 122 54,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    223
OP
OP
P

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.275
Πόντοι
446

OP
OP
P

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.275
Πόντοι
446

OP
OP
P

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.275
Πόντοι
446

nikosadm

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Θεωρώ ότι ισχύουν και στη πραγματικότητα αλλά στις νεαρές ηλικίες. Οι γκομενες καυλωνουν εγκεφαλικά όταν βλέπουν τέτοιο καυλι. Τους τρεχουν τα σάλια και λένε θέλω να την φάω για να με ανοίξει, να δοκιμάσω τέτοιο καυλι και για να έχω να λέω ότι καταφέρνω και πηδαω ένα τέτοιο. Μετά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αυτές που το αντέχουν και το γουστάρουν και γουστάρουν αυτό το αίσθημα του "γεμίσματος" που μετά όταν μεγαλώσουν ψάχνουν κυρίως τέτοιες πουτσες για να τις πηδανε κοινός λέγονται size queen. Και οι υπόλοιπες που λένε ότι πονάει και δεν μου άρεσε. Όσο για το να δώσουν κωλο είναι ανάλογα τη γυναίκα και πως θα την πείσει ο καθένας.
Στη σχολή είχαμε παρέες κοριτσιών που κοντράρανε ποιά έχει φάει τον μεγαλύτερο. Είχαν μεγάλο 'κύρος' εκείνες που πηγαίνανε με μαύρους και έτσι κατέλλξαν όλες να παίρνουν τη σειρά τους. Όσο χαζό και αν ακούγεται, δεν τους νοιάζει τόσο το να περάσουν καλά, όσο να μείνει το αποδεικτικό οτι φάγανε καυλί μεγέθους mammoth και να το μοιράζονται στις φίλες τους.

OP
OP
P

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.275
Πόντοι
446
Στη σχολή είχαμε παρέες κοριτσιών που κοντράρανε ποιά έχει φάει τον μεγαλύτερο. Είχαν μεγάλο 'κύρος' εκείνες που πηγαίνανε με μαύρους και έτσι κατέλλξαν όλες να παίρνουν τη σειρά τους. Όσο χαζό και αν ακούγεται, δεν τους νοιάζει τόσο το να περάσουν καλά, όσο να μείνει το αποδεικτικό οτι φάγανε καυλί μεγέθους mammoth και να το μοιράζονται στις φίλες τους.

slutwifeBNWO

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Like
133
Πόντοι
0
δεν είμαι καθόλου καλά :kiss-mark:

Συνημμένα

• bbcdoc.jpeg
    bbcdoc.jpeg
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 189

vaggos89

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2022
Κριτικές
16
Like
1.833
Πόντοι
1.071
Συναγωνιστή έχεις μείνεις μόνος που διαβάζεις και απαντάς στο thread που άνοιξες.
Σε θαυμάζω για την επιμονή σου. Τέτοια λατρεία για big black cock ούτε η Έλενα Mariposa.
Σου εύχομαι να σου τύχει αυτό που ονειρεύεσαι.

OP
OP
P

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.275
Πόντοι
446
Συναγωνιστή έχεις μείνεις μόνος που διαβάζεις και απαντάς στο thread που άνοιξες.
Σε θαυμάζω για την επιμονή σου. Τέτοια λατρεία για big black cock ούτε η Έλενα Mariposa.
Σου εύχομαι να σου τύχει αυτό που ονειρεύεσαι.
Vaggo εσύ τυχαία μπήκες?

OP
OP
P

Pistolxxl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2021
Like
4.275
Πόντοι
446