You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big black cock
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pistolxxl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 433K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
που βρησκουμε εναν τετοι στην ελλαδα να της τον κανω δωρο τησ γυναικας μου??Έχετε δει κάποιο πιο καυλωτικο βίντεο
απ αυτό σήμερα?
που βρησκουμε εναν τετοι στην ελλαδα να της τον κανω δωρο τησ γυναικας μου??
nikosadm
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Στη σχολή είχαμε παρέες κοριτσιών που κοντράρανε ποιά έχει φάει τον μεγαλύτερο. Είχαν μεγάλο 'κύρος' εκείνες που πηγαίνανε με μαύρους και έτσι κατέλλξαν όλες να παίρνουν τη σειρά τους. Όσο χαζό και αν ακούγεται, δεν τους νοιάζει τόσο το να περάσουν καλά, όσο να μείνει το αποδεικτικό οτι φάγανε καυλί μεγέθους mammoth και να το μοιράζονται στις φίλες τους.Θεωρώ ότι ισχύουν και στη πραγματικότητα αλλά στις νεαρές ηλικίες. Οι γκομενες καυλωνουν εγκεφαλικά όταν βλέπουν τέτοιο καυλι. Τους τρεχουν τα σάλια και λένε θέλω να την φάω για να με ανοίξει, να δοκιμάσω τέτοιο καυλι και για να έχω να λέω ότι καταφέρνω και πηδαω ένα τέτοιο. Μετά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αυτές που το αντέχουν και το γουστάρουν και γουστάρουν αυτό το αίσθημα του "γεμίσματος" που μετά όταν μεγαλώσουν ψάχνουν κυρίως τέτοιες πουτσες για να τις πηδανε κοινός λέγονται size queen. Και οι υπόλοιπες που λένε ότι πονάει και δεν μου άρεσε. Όσο για το να δώσουν κωλο είναι ανάλογα τη γυναίκα και πως θα την πείσει ο καθένας.
Στη σχολή είχαμε παρέες κοριτσιών που κοντράρανε ποιά έχει φάει τον μεγαλύτερο. Είχαν μεγάλο 'κύρος' εκείνες που πηγαίνανε με μαύρους και έτσι κατέλλξαν όλες να παίρνουν τη σειρά τους. Όσο χαζό και αν ακούγεται, δεν τους νοιάζει τόσο το να περάσουν καλά, όσο να μείνει το αποδεικτικό οτι φάγανε καυλί μεγέθους mammoth και να το μοιράζονται στις φίλες τους.
slutwifeBNWO
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2023
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστή έχεις μείνεις μόνος που διαβάζεις και απαντάς στο thread που άνοιξες.
Σε θαυμάζω για την επιμονή σου. Τέτοια λατρεία για big black cock ούτε η Έλενα Mariposa.
Σου εύχομαι να σου τύχει αυτό που ονειρεύεσαι.
Vaggo εσύ τυχαία μπήκες?Συναγωνιστή έχεις μείνεις μόνος που διαβάζεις και απαντάς στο thread που άνοιξες.
Σε θαυμάζω για την επιμονή σου. Τέτοια λατρεία για big black cock ούτε η Έλενα Mariposa.
Σου εύχομαι να σου τύχει αυτό που ονειρεύεσαι.
poia einai h korasida?
Δεν είναι του επαγγέλματος :-)poia einai h korasida?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
Τέτοιος συνωστισμός τυπε ούτε στο λουκουματζιδικο στην ΑιόλουΣτο νήμα αυτή τη στιγμή είναι 9 μέλη και τριάντα επισκέπτες
Όντως λίγοι είμαστε.. Άλλα υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα γίνουμε πολλοίΤέτοιος συνωστισμός τυπε ούτε στο λουκουματζιδικο στην Αιόλου
![]()