You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bιασμός εθνικού σταρ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aarsenikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 80
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
σωστόςΓίνονται και κοτόπουλα. Ο Εθνικός Σταρ πάντως αντέδρασε όσο μπορούσε με την όπισθεν πάντα.
Εχθες την εσπέρα επισκεύτηκα το μέγαρο του Σταρ. Ευτηχός τα φαντάσματα που την πολιορκούσαν βαρεθηκαν τα λιβάνια του και την έκαναν για κάτω.
Ο Αμπντουλ με συνόδευσε στα ιδιαίτερα δωμάτια του Σταρ. Όλα κατάλευκα και παστρικά. Στο μεγάλο και απέρυτο υπνοδωμάτιο αναπάβονταν ο Σταρ. Η μόνη χρωματική αντίθεση στον κατάλευκο χώρο ο μαύρος Αμπντούλ και οι μαύρες σατεν μπιζάμεσ του Σταρ. Ο ασθενης Σταρ ήταν οχρός και κάθυδρος, είχε υποτροποιάσει και παραμιλούσε. Πλησίασα με σεβασμό και οδίνη, προσπαθόντας να κατανοήσω τα λόγια του, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε.
Ο Αμπντουλ, κούνησε το κεφάλι του, το πάνω, και μου είπε:
"Ατός ουλη μερα τουτσες τελει και τουτσους μελετα. Τον ξεκολοσα πεντι φορες και τελει κιαλλο. Με ξετζουμισε και ο τουτσος μου ξεπλουντισε δεν αντεχω αλλο"
Δακρια πλημύρισαν τα μάγουλά μου, ο Εθνικός μας Σταρ σε τετοιο χάλη, Ω!!!! τι λύπη.
Φ
Ο Αμπντουλ με συνόδευσε στα ιδιαίτερα δωμάτια του Σταρ. Όλα κατάλευκα και παστρικά. Στο μεγάλο και απέρυτο υπνοδωμάτιο αναπάβονταν ο Σταρ. Η μόνη χρωματική αντίθεση στον κατάλευκο χώρο ο μαύρος Αμπντούλ και οι μαύρες σατεν μπιζάμεσ του Σταρ. Ο ασθενης Σταρ ήταν οχρός και κάθυδρος, είχε υποτροποιάσει και παραμιλούσε. Πλησίασα με σεβασμό και οδίνη, προσπαθόντας να κατανοήσω τα λόγια του, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε.
Ο Αμπντουλ, κούνησε το κεφάλι του, το πάνω, και μου είπε:
"Ατός ουλη μερα τουτσες τελει και τουτσους μελετα. Τον ξεκολοσα πεντι φορες και τελει κιαλλο. Με ξετζουμισε και ο τουτσος μου ξεπλουντισε δεν αντεχω αλλο"
Δακρια πλημύρισαν τα μάγουλά μου, ο Εθνικός μας Σταρ σε τετοιο χάλη, Ω!!!! τι λύπη.
Φ
Το μεσημέρι είδα στο EXTRA τον Εθνικό Σταρ.
Ο Αμπντουλ έκανε πάλι το θαύμα του.
Η επιτροπή εράνου έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις διαλύεται.
Ο Αμπτούλ αποκτά αυτομάτως αποκτά ελληνική ιθαγένεια και γίνεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, του χρόνου θα συνοδεύσει τον Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο
Ο Αμπντουλ έκανε πάλι το θαύμα του.
Η επιτροπή εράνου έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις διαλύεται.
Ο Αμπτούλ αποκτά αυτομάτως αποκτά ελληνική ιθαγένεια και γίνεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, του χρόνου θα συνοδεύσει τον Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
τον Εθνικό Σταρ.Ποια πουτανιτσα γαμήσανε λεβέντες ?
Θα σας παρακαλέσω να γράφετε Εθνικός Σταρ και όχι εθνικος σταρ.
Ειναι τυπικός και πληγόνεται.
Και βέβαια είναι 100% ανδρας αλλά όπως όλοι οι μεγάλοι άνδρες έχει τα πάθη του.
Ο μαύρος νοσοκόμος του Αμπντούλ, υιός του Τζον Χολμς έχει να λέει για τον ανδρισμό του. Ειναι ακόλοτος και δεν μασάει ο Εθνικός Σταρ, πεντε χεράκια την ημέρα τον περνάει ο Αμπντούλ και αυτός δεν δηλίαζει με τίποτα.
Ειναι τυπικός και πληγόνεται.
Και βέβαια είναι 100% ανδρας αλλά όπως όλοι οι μεγάλοι άνδρες έχει τα πάθη του.
Ο μαύρος νοσοκόμος του Αμπντούλ, υιός του Τζον Χολμς έχει να λέει για τον ανδρισμό του. Ειναι ακόλοτος και δεν μασάει ο Εθνικός Σταρ, πεντε χεράκια την ημέρα τον περνάει ο Αμπντούλ και αυτός δεν δηλίαζει με τίποτα.
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καλά αυτός έλεγε εσύ ματια δεν έχεις?πουστάρα του κερατα είναι.αλλα έχει χαθεί από το site μήπως πρέπει να παο στην νικολούλη?αλλα τώρα που το σκέφτομαι μπορεί μετά τον βιασμό να του άρεσε και να αποφασίσει να κάνει αλλαγή φίλου και να είναι στο εξωτερικό,τι να πω το θέμα το κρατάω ζεστό δεν εγκαταλείπω.
Επισκέπτης
είδα στο al τσαντίρι του λαζόπουλου,απόσπασμα από την εκπομπή του καμπούρη για τον βιασμό του εθνικού star .που πήγε ο " εθνικός star " να μας εξήγηση τι έγινε .έχω μερικές απορίες . 1 από πιο site τον γνώρισε ?,μήπως από το δικό μας ?. 2 αφού είχαν κανονίσει σύνφωνα με τα λεγόμενα του να κάνουν ερωτα τι σόι βιασμός ήταν ? 3 γιατί αφού το ξεπέρασε γιατί βγήκε στην tv να μας pi το πρόβλημα του τι θέλει να κάνει με αυτό? ακόμα πολλές απορίες που θέλουν και ζητούν απάντησης.λοιπόν τι λες εθνικέ star θα μας τις λύσης?περιμένω με ανυπομονησία να δω ποσο χαμηλά θα πέσεις για την δημοσιότητα.aaaaa και μην το ξεχάσω άσε τον εθνικό ύμνο ρε παπάρα μην τον πιάνεις στο στόμα σου γιατί πραγματικά θα τρίζουν τα κόκαλα του σολωμού που επιτυχημένα έβαλε ο λάκης. σας παραθέτω το link. [youtube=425,350]WVsQQ8XrSac[/youtube] άμα το έχω κάνει σωστά, αν έχω κάνει κάποιο τεχνικό λάθος ας με βοηθήσει κάποιος που ξέρει καλά από pc.
Τον βίασε ο gayboy27
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μονο για δευτερο,ψαχνετε για δευτερο γυρο......
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.943
- Πόντοι
- 22.785
να το πιστεψης... στο λεη μια καντινιερισα.δεν το πιστευω αυτο
γα τν κυρ- Αντρεα ειναι καλο παιδι