enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κι εμένα στράκι μου φαίνεται.Μάλον και ο Βγενόπουλος σε τέτοια μέρη κρυφοπήγαινε,για αυτό ξέρει,μην κάνανε και τρενάκι.
Κι εμένα στράκι μου φαίνεται.Μάλον και ο Βγενόπουλος σε τέτοια μέρη κρυφοπήγαινε,για αυτό ξέρει,μην κάνανε και τρενάκι.
ε ναι γιατρε ο καταστροφεας της ελλαδας δεν εφαγε τπτ ουτος η αλλος για αυτο αποφανθηκε και το ειδικο δικαστηριοΟ Παπανδρεου ητανε πορνογερος, αλλα δεν ειναι συγκρισιμος μ' αυτους
Πηρε κουτσα-στραβα ενα κωλοσπιτο και εβαλε μεσα τη γκομενα του, ΟΚ.
Αν ειχε κανει σοβαρη διακυβερνηση, χαλαλι του κι αυτο και αλλα δεκα κωλοσπιτα
Δεν ειναι αυτο το προβλημα με τον Παπαντρεα
(Ουτε και ειμαι σιγουρος πως εφαγε λεφτα- γενικως)
Βγήκε αξιοματούχος τους κα είπε ότι μπλαφάραν με το όχι,δεν είχαν σχέδιο β,γενικά και αυτοί φανήκαν κατώτεροι των περιστάσεων όπως και οι δικοί μας.
Ναι το διάβασα,η Γερμανία πάντως δεν χρειάζεται σχέδιο,όταν σε βρει μπόσικο και αδύναμο,σε ΓΑΜΑΕΙ,αποδεδειγμένο και τεκμηριωμένο ιστορικά,για αυτό σου εγραψα και εγώ κατωτεροι των περιστάσεων.Έσωσαν τις τράπεζες μας με δικά τους λεφτά. Διάβασε τι έστειλα πιο πάνω.
Το σχέδιο της Γερμανίας ήταν να μας τσακίσουν από πέρυσι. ;)
Θυσιάστηκε η Κύπρος για μας και εμείς την φτύσαμε στο Eurogroup.
Και εγώ αγαπητέ έγραψα ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ.Καλά που το είπε δηλαδή, διότι δεν το είχαμε καταλάβει πριν το πει!
Οι άνθρωποι που κουμαντάρουν το νησί είναι τόσο άσχετοι ερασιτέχνες που κάνουν τον Στρατούλη και τον Καμμένο να φαίνονται πολιτικοί κολοσσοί!
τελικα αρχιζω να το πιστευω αυτο.ασε που ξεβρακωσαν τελειως τους τσιπροκαμμενους εδω που πανυγηριζαν με το οχι και τους πηραν στο λαιμο τους ενω ηξεραν οτι παιζοταν η τυχη της χωρας και ο εκβιασμος ηταν περα και για περα αληθινος οπως και εδω ελλαδα που πολλοι νομιζαν οτι οι απογονοι των ναζι μπλοφαραν με το μνημονιο.Καλά που το είπε δηλαδή, διότι δεν το είχαμε καταλάβει πριν το πει!
Οι άνθρωποι που κουμαντάρουν το νησί είναι τόσο άσχετοι ερασιτέχνες που κάνουν τον Στρατούλη και τον Καμένο να φαίνονται πολιτικοί κολοσσοί!
τα αδερφια μας γιατρε εγελαγαν με τους δικους μας πολικους και λεγαν δες τι λαμογια εχετε ενω εμεις εχουμε κολοσσουςΚαλά που το είπε δηλαδή, διότι δεν το είχαμε καταλάβει πριν το πει!
Οι άνθρωποι που κουμαντάρουν το νησί είναι τόσο άσχετοι ερασιτέχνες που κάνουν τον Στρατούλη και τον Καμμένο να φαίνονται πολιτικοί κολοσσοί!
Έσωσαν τις τράπεζες μας με δικά τους λεφτά. Διάβασε τι έστειλα πιο πάνω.
Το σχέδιο της Γερμανίας ήταν να μας τσακίσουν από πέρυσι. ;)
Θυσιάστηκε η Κύπρος για μας και εμείς την φτύσαμε στο Eurogroup.
ε ναι γιατρε ο καταστροφεας της ελλαδας δεν εφαγε τπτ ουτος η αλλος για αυτο αποφανθηκε και το ειδικο δικαστηριο
Τρία πουλάκια κάθονταν!
Από που προκύπτει αυτό; Από το ότι οι Κυπριακές τράπεζες δέχθηκαν το PSI;
ΟΛΕΣ οι τράπεζες του κόσμου το δέχθηκαν! Διαφορετικά δεν θα παίρνανε ΤΙΠΟΤΑ!
Αυτός ήταν ο εκβιασμός των Μέρκελ και Σαρκοζί προς τον Νταλάρα (τον Τσαρλς, όχι το Γιώργο)
Απλά ήταν τόσο άσχετοι (ή εφυσηχασμένοι) που δεν φρόντισαν εγκαίρως για την ανακεφαλαιοποίηση τους.
Τους ήρθε και η έκρηξη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις καπάκι και "έδεσε το γλυκό".
Από κει προκύπτει κατώτερο πνευματικά ον.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/964796.jpg[/img[/URL]]
Τσίμπα και το link.
[url=[URL unfurl="true"]http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=114667&artTitle=reuters_pos[/URL] _o_vgenopoulos_molyne_tin_kypro][URL unfurl="true"]http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=114667&artTitle=reuters_pos[/URL] _o_vgenopoulos_molyne_tin_kypro
[/url]
[/quote]ποιος λεει ρε αυτες τις μπουρδες οτι σωσαν τις τραπεζες τις δικε μας??
οταν εγινε το psi χασαν 5δις λογιστικο χρεως του ελληνικου δημοσιου και απευθειας απο την ΕΚΤ συμφωνα με τις εκθεσεις του νταλαρα πηραν 7.8δις αμεσα σε μετρητο
Από κει προκύπτει κατώτερο πνευματικά ον.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/964796.jpg[/img[/URL]]
Τσίμπα και το link.
[url=[URL unfurl="true"]http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=114667&artTitle=reuters_pos[/URL] _o_vgenopoulos_molyne_tin_kypro][URL unfurl="true"]http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=114667&artTitle=reuters_pos[/URL] _o_vgenopoulos_molyne_tin_kypro
[/url]
[/quote]
Επειδή κάνεις τον ξύπνιο, ενώ είσαι άσχετος για λέγε
1. Πόσο απετιμούντο τα ομόλογα του Ε.Δ. το Μάρτη του 2009 και πόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους; ;)
2. Τί βαθμολογία είχαν τότε αυτά τα ομόλογα από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης; ;) ;)
3. Ποιο βαθμό έκθεσης σε ΑΥΤΑ τα ομόλογα είχαν τραπεζικοί κολοσσοί της Ευρώπης, π.χ. η Σοσιετέ Ζενεράλ και η Κρεντίτ Αγκρικόλ! ;) ;) ;)
Ξεκίνα να γκουγλάρεις διότι εγώ τα θυμάμαι απ΄ έξω, καθόσον όλως τυχαίως κι εγώ είχα αγοράσει ομόλογο του Ε.Δ. ακριβώς το Μάρτη του 2009 και φαινόταν εξαιρετική επένδυση!
Υ.Γ. Το δε άρθρο που μου παραθέτεις (1) στηρίζεται σε δηλώσεις της λούγκρας και (2) αναφέρει πως η Μαρφίν θα χρειαζόταν 1,8 δις για ανακεφαλαιοποίηση. Πήραν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Τί τα έκαναν;
Ρώτα τη λούγκρα και τον κεφάλα τον Χριστόφια να σου πουν!
Πιο 2009 ρε μπετον αρμε? Το 2009 ξεκίνησε το σχέδιο και το 2012 πυρότουβλο έκαναν την πουστιά στην Κύπρο.Επειδή κάνεις τον ξύπνιο, ενώ είσαι άσχετος για λέγε
1. Πόσο απετιμούντο τα ομόλογα του Ε.Δ. το Μάρτη του 2009 και πόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους; ;)
2. Τί βαθμολογία είχαν τότε αυτά τα ομόλογα από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης; ;) ;)
3. Ποιο βαθμό έκθεσης σε ΑΥΤΑ τα ομόλογα είχαν τραπεζικοί κολοσσοί της Ευρώπης, π.χ. η Σοσιετέ Ζενεράλ και η Κρεντίτ Αγκρικόλ! ;) ;) ;)
Ξεκίνα να γκουγλάρεις διότι εγώ τα θυμάμαι απ΄ έξω, καθόσον όλως τυχαίως κι εγώ είχα αγοράσει ομόλογο του Ε.Δ. ακριβώς το Μάρτη του 2009 και φαινόταν εξαιρετική επένδυση!
Επειδή κάνεις τον ξύπνιο, ενώ είσαι άσχετος για λέγε
Υ.Γ. Το δε άρθρο που μου παραθέτεις (1) στηρίζεται σε δηλώσεις της λούγκρας και (2) αναφέρει πως η Μαρφίν θα χρειαζόταν 1,8 δις για ανακεφαλαιοποίηση. Πήραν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Τί τα έκαναν;
Ρώτα τη λούγκρα και τον κεφάλα τον Χριστόφια να σου πουν!
Τους κορόιδεψες τύπε!