Νέα

Bεβηλωσαν τον ταφο του Ανδρεα Παπανδρεου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης στο NEWS 247: Βεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

Σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκεται ο τάφος του Ανδρέα Παπανδρέου στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Το NEWS 247 επικοινώνησε με τον Αρχιμανδρίτη, Πατέρα Τιμόθεο Ηλιάκη που ήταν ο προσωπικός εξομολογητής του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώτος παρατήρησε τη βεβήλωση.
Όπως αναφέρει ο ίδιος, άγνωστοι έσπασαν την φωτογραφία του χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί για την αντικατάσταση της με αποτέλεσμα  η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο τάφος να είναι "το λιγότερο απαράδεκτη".
Το μνήμα βρίσκεται σε εμφανές σημείο στο Νεκροταφείο και σε ανάρτηση που κοινοποίησε ο ίδιος στο προσωπικό του blog, διερωτάται για το πως δεν έγινε αντιληπτή η πράξη αυτή από τους φύλακες.
"Εγώ επισκέφθηκα τον τάφο την περασμένη Κυριακή", αναφέρει ο Πάτερ Τιμόθεος και "απογοητεύτηκα με την εικόνα που αντίκρισα. Η κυρία Λιάνη είναι ενήμερη, αλλά δεν ξέρω πως έχει κινηθεί. Με μια πρόσφατη επικοινωνία που είχα, μου είπε ότι έχει μιλήσει με τον Δήμαρχο Αθηνών".
Στη συνέχεια, αναφέρει πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι ο μόνος που δεν τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Α. Παπανδρέου.
"Παρότι είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει και ειδική τελετή για να τιμηθεί η μνήμη του Ανδρέα, τελικά δεν έγινε τίποτα. Είναι ο μόνος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που δεν έχει κάνει μνημόσυνο για τον Α. Παπανδρέου και μάλιστα δεν έχει επισκεφθεί τον τάφο ποτέ σαν αρχηγός κόμματος. Επί των ημερών του καταργήθηκε και αυτό το ετήσιο επί του τάφου μνημόσυνο που τελούσε το κόμμα ανελλιπώς όλα τα προηγούμενα χρόνια".

"Η εγκατάλειψη είναι πρόσφατη", προσθέτει. "Είχα πάει και τα Χριστούγεννα και ήταν σε καλή κατάσταση".
Όπως χαρακτηριστικά λέει, στις 24 Ιουνίου, μόνο εκείνος και η Δήμητρα Λιάνη, είχαν παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Κανείς άλλος από το ΠΑΣΟΚ δεν έδωσε το παρόν. "Κάθε χρόνο το ΠΑΣΟΚ έκανε επί του τάφου Μνημόσυνο και πρώτη φορά δεν έγινε πέρυσι, το 2012. Εγώ όποτε μπορώ, πηγαίνω και κάνω αυτό που πρέπει να κάνω", καταλήγει.
Υπενθυμίζεται ότι ο τάφος του ιστορικού ηγέτη της σοσιαλιστικής παράταξης βρίσκεται στο Α' νεκροταφείο Αθηνών σε κεντρικό σημείο. Ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις, τόσο για τη συντήρηση, όσο και για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών, φέρουν οι εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Ο ταφος πριν την επιθεση
papandreou2.jpg

Ο ταφος μετα την επιθεση
papandreou1.jpg

Ο πατερας Τιμοθεος σε επιμνημόσυνη δέηση του Ανδρέα Παπανδρέου
timotheos.jpg

:2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δεν διοργανώνουν καμιά swingeroπαρτούζα με τη στάι πάλι πάνω από τον τάφο μπας και συκωθεί πάλι ο πρόεδρος λέω εγω'?  :2funny: :2funny: :2funny:
να θυμιθεί τα παλιά ..  :2funny:

ewase.jpg

tromaktiko32.jpg

untitled24.jpg

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Τζονουλι γιατι ο βαγγελας δεν παει στον ταφο ρε? Γιατι δεν κανει μνημοσυνο? Εσεις δεν ειστε ενωμενοι σαν γροθια? Τι εγινε? Ασε με να μαντεψω...ο παπας εγινε εν μια νυκτι....τσυριζαιος και λεει μαλακιες  :2funny:
Τι εγινε τζονουλι? Ρομπα παλι ρε?  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η βεβηλωση ποια ειναι, η φωτογραφια που λειπει και το βρωμικο μαρμαρο;  :jerking:

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Η βεβηλωση ποια ειναι, η φωτογραφια που λειπει και το βρωμικο μαρμαρο;  :jerking:

Mπα αυτο παει στο διαολο. Απλα εσπασαν την φωτο. Αφου δεν τον εχουν χυσει ακομα τον ταφο, θαυμα ειναι  :2funny:
Το κλου της φασης ειναι αλλου. Οι δηλωσεις παπα για τον βενιζελο. Εχω λιωσει απο τα γελια.
Το πασοκ ειναι εδω, ενωμενο(πανω απ ολα) και ...δυνατο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
επρεπε να χεσουν κιολας στην τρυπα του σκατοπουστα κριμα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Mπα αυτο παει στο διαολο. Απλα εσπασαν την φωτο. Αφου δεν τον εχουν χυσει ακομα τον ταφο, θαυμα ειναι  :2funny:
Το κλου της φασης ειναι αλλου. Οι δηλωσεις παπα για τον βενιζελο. Εχω λιωσει απο τα γελια.
Το πασοκ ειναι εδω, ενωμενο(πανω απ ολα) και ...δυνατο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ περιμενες αυτες τις δηλωσεις για να καταλαβεις οτι το πασοκ ειναι διαλυμενο;

Δεν μπορω αλλο με τα σημερινα τοπικ η τρολλια με τον υπνωτισμο απο την μια, τωρα το δικο σου με τον παραπλανητικο τιτλο, περιμενω να σκασει και το τοπικ"η γη δεχεται επιθεση απο ουφο, εκατομμυρια οι νεκροι".

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Οι δηλωσεις παπα για τον βενιζελο. ....
==
Φυσιογνωμια ο παπάς---  Φερνει   και   στον συμπαθέστατο .....Θεμη Ανδρεάδη :cheesy:

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εσυ περιμενες αυτες τις δηλωσεις για να καταλαβεις οτι το πασοκ ειναι διαλυμενο;

Δεν μπορω αλλο με τα σημερινα τοπικ η τρολλια με τον υπνωτισμο απο την μια, τωρα το δικο σου με τον παραπλανητικο τιτλο, περιμενω να σκασει και το τοπικ"η γη δεχεται επιθεση απο ουφο, εκατομμυρια οι νεκροι".

Εγω απλα γελαω τυπε, γι αυτο εφτιαξα και το θρεντ  :grin:
Σοβαρα τωρα. Κατα πρωτον ο τιτλος δεν ειναι δικος μου. Αυτον τον τιτλο εχει το news247.
Κατα δευτερον αν σπασουν την μαρμαρινη φωτογραφια σε κανα ταφο δικου σου, μην το θεωρησεις βεβηλωση.
Αυτα περι 'παραπλανησης'.
Κατα τριτον, δεν σε αναγκαζει κανεις να διαβασεις ξερεις. Φιλικα  ;)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

ΣΚΑΤΑ  στον  ταφο  του  καταστροφεα  της  ΕΛΛΑΔΑΣ.......

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σκατά στον τάφο του λαοπλάνου που μας ήρθε με το ζιβάγκο και γάμησε μια χώρα για να βολευτούν λαμόγια τύπου Τσοχατζόπουλου.

Αει σιχτίρ ...

Αυτή η οικογένεια Παπανδρέου μας έχει καταστρέψει.

Από τον Γέρο που το παιζε Πρωθυπουργός από την Αίγυπτο στον πόλεμο;

Από τον Ανδρέα που γάμησε μια Ελλάδα διορίζοντας συνεχώς και μοιράζοντας δωράκια από τα πακέτα Ντελόρ;

Ή από τον Γιωργάκη που μας έβαλε στο μνημόνιο και μας καταδίκασε σε ομηρία με τον δανεισμό;

Σκατά στον τάφο του ρε!

Αει στο διάολο με το κάθε αρχίδι .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376