makoulakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες !!!!
1. Κάτι έχω γράψει και εγώ μέσα στις 130φεύγα σελίδες του προαναφερόμενου νήματος ...
Τιποτα δεν εχεις γραψει τυπε και απεναντιας φαινεσαι καπως ... χρησιμοποιωντας τις δωρεαν υπηρεσιες που σου παρεχει ενααλλα και που εσυ δεν συμβαλεις πουθενα σε ολοκληρο το φορα και για τα υπολοιπα μελη και τωρα σου ηρθε ξαφνικο ?
Γκουγκλε ιζ γιορ φρεντ www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&biw=1280&bih=622&sxsrf=ALeKk01zhRp55Q4oW7XrrtZrYr2fpDtovQ%3A1606618032358&ei=sAvDX6KjFYObsAe8y4SYDw&q=%22foxio+site%3Awww.bourdela.com+%22%3F%22%2F+&oq=%22foxio+site%3Awww.bourdela.com+%22%3F%22%2F+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQA1Ctyp8BWK3KnwFgutmfAWgEcAB4AIABzwiIAeYQkgEJMi0xLjYtMS4xmAEAoAECoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiiu-7I3qbtAhWDDewKHbwlAfM4ChDh1QMIDA&uact=5]foxio[/url] για να θυμηθεις
Δεν υπαρχει λογος να ακυρωθει το αιτημα σου απ την στιγμη που μπορεις να προσφερεις κατι καλυτερο, μπορεις? τζαμπα δεν θα γαμησεις αλλα θα σε βοηθησει στο να παιρνεις καλυτερες πληροφοριες....
Παρακαλώ περάστε και μένα στην λίστα ! Χρόνου θέλοντος θα συνεισφέρω με απόψεις και προτάσεις !
/quote]
Φόρουμ λέγεται, όχι φόρα.
Φόρα είναι ο πληθυντικός.
Ένα forum, πολλά fora.
Θα στα τα εξηγησει καλυτερα ο petergsp κλων.. εχμμμ φιλος σου
Όπως λέτε φίλτατε, και όχι -τύπε-, που χρησιμοποιείτε κατά κόρον, ίσως να έχω κερδίσει περισσότερα από ότι έχω συνεισφέρει σε αυτό το forum. Σε όλα τα fora πάνω κάτω αυτό συμβαίνει, κάποιοι δίνουν ψυχή και κάποιοι καρπώνονται. Αλλά το -Τιποτα δεν έχεις γράψει- και -εσυ δεν συμβάλεις πουθενα- που αναφέρεται σε καμία περίπτωση δεν είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας, και είναι αν μη τι άλλο αντιπαραγωγικό προς κάποιον -τύπο- που ζήτησε να βοηθήσει.
Η παράθεση του link αναζήτησης είναι αν μη τι άλλο προβληματική ,πχ δεν κατάφερε να βρει ένα post στην σελίδα 124 του προαναφερόμενου, και δημοσιεύσεις σε άλλα νήματα,. Όποτε -Google is not my friend- ...
SOS.... SOS SOS.... SOS SOS.... SOS
Τις τελευταίες 10 περίπου μέρες, ΔΕΝ βγάζει στο προφίλ μου τις αναρτήσεις που έχω κάνει.
Δεν είμαι κομπιουτεράς, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Τι????
Κανενα και ειπα να εξηγησεις κατι καπου μιας και εισαι παλιο μελος και θεωρητικα γνωριζεις απο αυταΘα στα τα εξηγησει καλυτερα ο petergsp κλων.. εχμμμ φιλος σου
δεν καταλαβα τι ζορι τραβας μαζι μου.
για ριξτο πιο λιανα.
Μα εισαι χτικιαρης, γιατι δεν εβαλες και την απαντηση μου ρε κατσικογαμη ? θα γαμησεις μην στεναχοριεσαιΚαι η απάντηση αυτού ειναι να με αποκαλέσει "χτικιάρη". Αν η τύχη του site βασιζόταν σε αυτόν ... οmnes una manet nox ...
Κανενα και ειπα να εξηγησεις κατι καπου μιας και εισαι παλιο μελος και θεωρητικα γνωριζεις απο αυταΘα στα τα εξηγησει καλυτερα ο petergsp κλων.. εχμμμ φιλος σου
δεν καταλαβα τι ζορι τραβας μαζι μου.
για ριξτο πιο λιανα.
Αυτο τι ακριβως ειναι παλι, γιατι δεν εχω ειδοποιησεις εδω και καποιες μερες
"Your administrator has turned off Email Digest feature. Please make sure your subscription interval is set to Instant in order to continue receiving email notification."
Πρεπει να κανω κατι εγω