Νέα

Beta-test για τη νέα έκδοση του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makoulakos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
1
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες !!!!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.104
Πόντοι
14.615
0. International benchmark (πρόκριση εναλλακτικών SW λύσεων)
1. User requirements
2. User requirements edited (βάσει των δυνατοτήτων και των περιορισμών των εναλλακτικών SW λύσεων)
3. Design (βάσει της τελικής - αποφασισμένης SW λύσης)
4. Beta edition
5. User acceptance tests (passed & failed)
6. Re-design (βάσει των failed acceptance tests)
7. User acceptance tests (all passed)
8. Launch

• Like
Αντιδράσεις: foxio
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

1. Κάτι έχω γράψει και εγώ μέσα στις 130φεύγα σελίδες του προαναφερόμενου νήματος ...

Τιποτα δεν εχεις γραψει τυπε και απεναντιας φαινεσαι καπως ... χρησιμοποιωντας τις δωρεαν υπηρεσιες που σου παρεχει ενα
αλλα και που εσυ δεν συμβαλεις πουθενα σε ολοκληρο το φορα και για τα υπολοιπα μελη και τωρα σου ηρθε ξαφνικο ?

Γκουγκλε ιζ γιορ φρεντ www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&biw=1280&bih=622&sxsrf=ALeKk01zhRp55Q4oW7XrrtZrYr2fpDtovQ%3A1606618032358&ei=sAvDX6KjFYObsAe8y4SYDw&q=%22foxio+site%3Awww.bourdela.com+%22%3F%22%2F+&oq=%22foxio+site%3Awww.bourdela.com+%22%3F%22%2F+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQA1Ctyp8BWK3KnwFgutmfAWgEcAB4AIABzwiIAeYQkgEJMi0xLjYtMS4xmAEAoAECoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiiu-7I3qbtAhWDDewKHbwlAfM4ChDh1QMIDA&uact=5]foxio[/url] για να θυμηθεις

Δεν υπαρχει λογος να ακυρωθει το αιτημα σου απ την στιγμη που μπορεις να προσφερεις κατι καλυτερο, μπορεις? τζαμπα δεν θα γαμησεις αλλα θα σε βοηθησει στο να παιρνεις καλυτερες πληροφοριες....

Φόρουμ λέγεται, όχι φόρα.
Φόρα είναι ο πληθυντικός.
Ένα forum, πολλά fora.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Παρακαλώ περάστε και μένα στην λίστα ! Χρόνου θέλοντος θα συνεισφέρω με απόψεις και προτάσεις !

Ωραια βαλτε και τον foxio τον χτικιαρη που το εχει αναγκη και μου ετειλε πμ ... αλλα θα δουυμε ...

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Θα στα τα εξηγησει καλυτερα ο petergsp κλων.. εχμμμ φιλος σου :jerking2:

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.096
Πόντοι
361
Παραθέτω το pm που έστειλα στον DimitrisOOO.

Όπως λέτε φίλτατε, και όχι -τύπε-, που χρησιμοποιείτε κατά κόρον, ίσως να έχω κερδίσει περισσότερα από ότι έχω συνεισφέρει σε αυτό το forum. Σε όλα τα fora πάνω κάτω αυτό συμβαίνει, κάποιοι δίνουν ψυχή και κάποιοι καρπώνονται. Αλλά το -Τιποτα δεν έχεις γράψει- και -εσυ δεν συμβάλεις πουθενα- που αναφέρεται σε καμία περίπτωση δεν είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας, και είναι αν μη τι άλλο αντιπαραγωγικό προς κάποιον -τύπο- που ζήτησε να βοηθήσει.

Η παράθεση του link αναζήτησης είναι αν μη τι άλλο προβληματική ,πχ δεν κατάφερε να βρει ένα post στην σελίδα 124 του προαναφερόμενου, και δημοσιεύσεις σε άλλα νήματα,. Όποτε -Google is not my friend- ...

Και η απάντηση αυτού ειναι να με αποκαλέσει "χτικιάρη". Αν η τύχη του site βασιζόταν σε αυτόν ... οmnes una manet nox ...

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
SOS.... SOS :helpplea: SOS.... SOS :helpplea: SOS.... SOS

Τις τελευταίες 10 περίπου μέρες, ΔΕΝ βγάζει στο προφίλ μου τις αναρτήσεις που έχω κάνει.
Δεν είμαι κομπιουτεράς, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Τι???? :think:

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
SOS.... SOS :helpplea: SOS.... SOS :helpplea: SOS.... SOS

Τις τελευταίες 10 περίπου μέρες, ΔΕΝ βγάζει στο προφίλ μου τις αναρτήσεις που έχω κάνει.
Δεν είμαι κομπιουτεράς, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Τι???? :think:

Τωρα δουλευει μια χαρα.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6

δεν καταλαβα τι ζορι τραβας μαζι μου.
για ριξτο πιο λιανα.
Κανενα και ειπα να εξηγησεις κατι καπου μιας και εισαι παλιο μελος και θεωρητικα γνωριζεις απο αυτα :confused:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Και η απάντηση αυτού ειναι να με αποκαλέσει "χτικιάρη". Αν η τύχη του site βασιζόταν σε αυτόν ... οmnes una manet nox ...
Μα εισαι χτικιαρης, γιατι δεν εβαλες και την απαντηση μου ρε κατσικογαμη ? θα γαμησεις μην στεναχοριεσαι :confused::confused::confused::2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν εχει ξεκινησει κατι ακομα και απορω με τοσο καθισιο στην καραντινα στο να λυθουν απλα πραγματα στο υπαρχον σαι και κανεις ακομα δεν ζητησε την βοηθεια μου "ΔΩΡΕΑΝ" και οποιος θελει κανονιζουμε βιντεοκληση να τα πουμε να γνωριστουμε και να τα πουμε για τα περαιτερω, δεν κρυβομαι για κανεναν ολοι οι αλλοι μπορει εγω οχι :thumbsup:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.870
Πόντοι
41.813

δεν καταλαβα τι ζορι τραβας μαζι μου.
για ριξτο πιο λιανα.
Κανενα και ειπα να εξηγησεις κατι καπου μιας και εισαι παλιο μελος και θεωρητικα γνωριζεις απο αυτα :confused:

μπραβο.
τοτε καλυτερα να κοψεις τους χαρακτηρισμους περι κλωνων κλπ και τις χειρονομιες.
το τι κανεις στον προσωπικο σου χρονο και αν μαλακιζεσαι δεν αφορα εδω το θεμα.
ουτε εχω συμμετασχει καθολου στο παρον θεμα,ουτε στην αντιπαραθεση σου με τον αλλον,οποτε μη βλεπεις φαντασματα.

• Like
Αντιδράσεις: foxio

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι θα γινει ρε μπηκαμε στο 2021 και το σαιτ καμια αλλαγη απο τον αυγουστο

υπαρχει καποια νεα πληροφορηση η εχουν πεταξει χαρταετο η διοικηση

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
179
Πόντοι
1
Αυτο τι ακριβως ειναι παλι, γιατι δεν εχω ειδοποιησεις εδω και καποιες μερες

"Your administrator has turned off Email Digest feature. Please make sure your subscription interval is set to Instant in order to continue receiving email notification."

Πρεπει να κανω κατι εγω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.771
Πόντοι
5.006
Αυτο τι ακριβως ειναι παλι, γιατι δεν εχω ειδοποιησεις εδω και καποιες μερες

"Your administrator has turned off Email Digest feature. Please make sure your subscription interval is set to Instant in order to continue receiving email notification."

Πρεπει να κανω κατι εγω

δεν ειναι τιποτα τυπε...
απλα ο αντισθενης εχυσε κατα λαθος το πληκτρολογιο του σερβερ και μπλοκαρε το συστημα...
μολις στεγνωσει τα κουμπια με το πιστολακι, το σαιτ θα πεταει και παλι...
:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: IANNAI
OP
OP
Steffan

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Καλησπέρα,

Υπάρχουν ακόμα 10 θέσεις για beta-testing. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει.

Σ.

OP
OP
Steffan

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Έχει ξεκινήσει το beta-test. Θα θέλαμε ακόμα 5-6 άτομα για όποιον ενδιαφέρεται.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom