whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
1..ψαρωσαμε..ενδεικτικο νουμερακι???Τα μπερδευεις τα πραγματα φιλε μου. Το οτι ειμαι οχι πολυ καιρο εδω δεν σημαινει οτι δεν μπορω να εκφραζομαι ελευθερα. Απο την αλλη πλευρα απο θεμα εμπειριας με το συγκεκριμενο σπορ ασχολουμαι απο 18 χρονων και τωρα ειμαι 45 χρονων ειναι πολλα τα χρονια για να κρινω και αμετρητες οι πουτανες που περασανε απο τα χερια μου. Οποτε μπορω να κρινω πολυ καλυτερα απο εσενα σιγουρα. Τα σαιτ δεν μετρανε οσο η εμπειρια και τα αμετρητα λεφτα σε πουτανες. Δεν μπορει να συγκριθει η νυχτα με την μερα. Θα πρεπει να ειμαστε σωστοι και αντικειμενικοι δεν συγκρινεται η Λιζα Η Βαλερια Η Δημητρα Η Αλεξια Η Αφροδιτη Η Λιλα κλπ με Μαριες κλπ. μιλαμε για διαφορετικο επιπεδο. Δεν προσβαλω κανεναν αλλα πρεπει να εχεις εμπειρια να εχεις πληρωσει αρκετα για να συγκρινεις και να ξερεις φιλε μου. Αν δεν εχεις δοκιμασει αρκετες πως ξερεις ποια ειναι η καλυτερη. Δυστυχως φιλε μου αυτο το σπορ ειναι πολυ ακριβο.
2..ζηλευουμε..ποσο αμετρητα???τυπου 911 κουτα ή mclaren p1 προπληρωμενη???
3..ευτυχως που υπαρχουν οι κονιορδοι βλακες βλαχοχλιδατοι για να γαμανε τσαμπα οι βρωμοψωλαραδες ατσιδες αληταμπουρες..
ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ..