Νέα

Belladonna. Η απόλυτη κάβλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bibebe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά ορισμένων εδώ μέσα. Σώνει και καλά ότι αρέσει σε αυτούς να αρέσει και στους άλλους και το αντίστροφο.

Είπαμε : ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ... γιαυτό άλλωστε και κανένα μπάζο δεν μένει αγάμητο, διότι τα γούστα διαφέρουν

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ηρεμησε τυπε.

Σου το θίξαμε το κορίτσι.

Δεν εγινε απο κακή πρόθεση  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
όσο αφορά την προσωπική κολοκυθόπιττα  :rolleyes:η κοπέλα ανήκει όχι στη δευτεράντζα αλλά από τριτάντζα και κάτω  :rockon: :rolleyes: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Αμα ειναι αυτη ωραια γυναίκα, εγω ειμαι ο κριμιζης και κανω ερευνα του διαστηματος  :2funny:

ήμαρτον ρε αρρωστοι

μονο κανας απλυτος μπορει να την γλυκοκοιταξει

με τοσα τατου θυμιζει ζακι των εξαρχειων  :zombie:

Κάτι ξέρεις!! :grin: :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.047
Πόντοι
2.606
:rockon: ...και η βροχα επεφτε ραιτ θρου...λαιμαι!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Δεν υπαρχει πιο ανωμαλη και εκφυλη,νυμφομανής και παρτουζιάρα πορνοσταρ

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
724
Πόντοι
81
Αν μου έλεγαν "ποια πορνοστάρ θέλεις να εμφανιστεί μπροστά σου τώρα και να την ξεσκίσεις για μια μέρα" θα έλεγα χωρίς 2η σκέψη Belladonna. Η τύπισσα έχει γεννηθεί για ξεφτιλογαμήσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη άσχημη γυναίκα που να με καβλώνει τόσο. Επικές οι σκηνές με τον Lexington Steele που του κάνει deep throat το μαύρο μαντζαφλάρι!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.959
Πόντοι
38.177
Αν μου έλεγαν "ποια πορνοστάρ θέλεις να εμφανιστεί μπροστά σου τώρα και να την ξεσκίσεις για μια μέρα" θα έλεγα χωρίς 2η σκέψη Belladonna. Η τύπισσα έχει γεννηθεί για ξεφτιλογαμήσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη άσχημη γυναίκα που να με καβλώνει τόσο. Επικές οι σκηνές με τον Lexington Steele που του κάνει deep throat το μαύρο μαντζαφλάρι!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
...και Laura Angel πολυ καλο για τετοιες μαστοριες επισης..

Επισκέπτης
Που χαθηκε η καυλιαρα?
νομιζω κρεμασε το στριγκακι της πλεον....και νωρις νωρις κιολας μιας και ουτε 40 δεν ειναι...τωρα ασχολειται σκηνοθετικα..και κανει extra εμφανισεις σε ταινιες αλλα χωρις δραση.. :(

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.818
Πόντοι
4.655
ρε παιδες, η γκομενα ειναι πορνοσταρ, και καλη σε αυτο που κανει. Μολις χυσεις τοτε την ξεχνας (μεχρι να ξανακαυλωσεις)

Π

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
νομιζω κρεμασε το στριγκακι της πλεον....και νωρις νωρις κιολας μιας και ουτε 40 δεν ειναι...τωρα ασχολειται σκηνοθετικα..και κανει extra εμφανισεις σε ταινιες αλλα χωρις δραση.. :(

ψαχνω χρονια μια τσοντα της συγκεκριμενη Γερμανικη αλλα τιποτα..

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
:hi:

Συνημμένα