nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.312
- Πόντοι
- 4.656
Μανιάτικο επώνυμο,οπότε μην παίζεις μην βρεθείς χαντάκι να μετράς βολβούς....Το ονομα της ειναι αλβανικο
Το bella είναι αλβανικό;Το ονομα της ειναι αλβανικο
Όντως, όποιος έχει ταξιδέψει ή μείνει (λακωνική) Μάνη, το επίθετο "Καζολέας" είναι αρκετά γνωστό.Μανιάτικο επώνυμο,οπότε μην παίζεις μην βρεθείς χαντάκι να μετράς βολβούς....
Όντως, όποιος έχει ταξιδέψει ή μείνει (λακωνική) Μάνη, το επίθετο "Καζολέας" είναι αρκετά γνωσ
μα και οι μανιάτες καταγωγή απο αρβανίτικα φύλα έχουν ....Το bella είναι αλβανικό;
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς στο bou. Εγώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι είναι ιταλικό και ότι σημαίνει "όμορφη".
γιατί ? δίκιο έχω όσο και αν δεν το παραδέχονται οι νεο-έλληνες .....Μανιάτικο επώνυμο,οπότε μην παίζεις μην βρεθείς χαντάκι να μετράς βολβούς....
Αλβανικό δεν είναι πάντως.γιατί ? δίκιο έχω όσο και αν δεν το παραδέχονται οι νεο-έλληνες .....
Δεν γίνεται να είναι αλβανομανιατισσα...οι βασιλόφρονες Μανιάτες θα είχαν πάρει στο κυνήγι τους Αλβανούς προγόνους της.Μανιάτικο επώνυμο,οπότε μην παίζεις μην βρεθείς χαντάκι να μετράς βολβούς....
Νομίζω είναι από Θεσ/κηΔεν γίνεται να είναι αλβανομανιατισσα...οι βασιλόφρονες Μανιάτες θα είχαν πάρει στο κυνήγι τους Αλβανούς προγόνους της.
Καταγωγη απο ΜανηΝομίζω είναι από Θεσ/κη
Δεν έχουμε Αλβανούς στην Μάνη τυπε.Δεν γίνεται να είναι αλβανομανιατισσα...οι βασιλόφρονες Μανιάτες θα είχαν πάρει στο κυνήγι τους Αλβανούς προγόνους της.
Άμα γύριζε καμιά τσόντα...
Μάλλον από Μεσσηνία μεριά ίσωςΚαταγωγη απο Μανη
Με αυτά τα βυζουβιος...Άμα γύριζε καμιά τσόντα...
ΣτουπαΜάλλον από Μεσσηνία μεριά ίσως
Έχει πορνοστάρ γύρω στο 1,60-1,65μ....Στουπα
Έχει πορνοστάρ γύρω στο 1,60-1,65μ....
Eνεργεια προωθήσεως του ομώνυμου χωριού στον τουριστικό χάρτη;Στουπα
Μπα δεν είμαι από εκεί.Eνεργεια προωθήσεως του ομώνυμου χωριού στον τουριστικό χάρτη;