Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.106
- Πόντοι
- 2.606
Νατοπιστέψω...Τωρα τα προσεξα,πρεπει να ειναι τα μεγαλυτερα εγχωρια πεπονια
Νατοπιστέψω...Τωρα τα προσεξα,πρεπει να ειναι τα μεγαλυτερα εγχωρια πεπονια
Οχι εννοω οτι τωρα παρατηρησα οτι εγχωρια δεν εχω δει μεγαλυτερα(Νομιζω δηλαδη)Νατοπιστέψω...
Πρέπει να σκεφτείς ως Κουτσογιανόπουλος του μπου...Οχι εννοω οτι τωρα παρατηρησα οτι εγχωρια δεν εχω δει μεγαλυτερα(Νομιζω δηλαδη)
Ειναι απιστευτα μεγαλο για τα κυβικα τηςΡε τυποι σορυ το προσωπο οκ όμως αυτό το κορμί δεν έχει αρμονια, είναι υπερβολικο το στήθος
Πρέπει να είναι σαν της Παπαθωμά.Οχι εννοω οτι τωρα παρατηρησα οτι εγχωρια δεν εχω δει μεγαλυτερα(Νομιζω δηλαδη)
Mε τα συνολακια που φοραει μου φαινεται μεγαλυτερο της Παπαθωμα,να αποφασισει το βαρ του μπουΠρέπει να είναι σαν της Παπαθωμά.
F-cup κάπου εκεί.
Ρε τυποι σορυ το προσωπο οκ όμως αυτό το κορμί δεν έχει αρμονια, είναι υπερβολικο το στήθος
Ο μόνος που θα μπορούσε να μπει εδώ είναι ο Βάροςοταν η αρμονια χαλαει στα βυζια και στην κωλαρα δεν το λες μη αρμονικο , το λες ΤΙ ΠΑΤΟΜΟΥΝΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ο Μπαρος ;;Ο μόνος που θα μπορούσε να μπει εδώ είναι ο Βάρος
τύπε η μονη ατέλεια που εχει εμφανισιακά ειναι το τεραστιο κεφαλι που θυμιζει κεφαλι απο σκιάχτρο που βαζουν οι ρεντνεκς στα ράντζα της αμερικα ολα τα υπολοιπα ειναι ακριβως οπως πρεπειΡε τυποι σορυ το προσωπο οκ όμως αυτό το κορμί δεν έχει αρμονια, είναι υπερβολικο το στήθος
Ο Βάρος έχει αρχίσει δίαιτα φήμες λέτε ότι έχει θανατηφόρο κορμί και μην ξεχνάμε βίλα στην Μύκονο ,το μόνο αρνητικό ,το μαυριδερό δέρμαο Μπαρος ;;
μαλακα συνελθε λιγο , ο Μπαρος να μπει σε καμια κωλοχωριστρα απο αλβανο καλουπατζη σε οικοδομη , ναι , μην λεμε οτι θελουμε
Σαν να σου τρεχουν τα σαλια...Ο Βάρος έχει αρχίσει δίαιτα φήμες λέτε ότι έχει θανατηφόρο κορμί και μην ξεχνάμε βίλα στην Μύκονο ,το μόνο αρνητικό ,το μαυριδερό δέρμα
Ο μόνος που θα μπορούσε να μπει εδώ είναι ο @baros
υπερβολη το "σαν να"Σαν να σου τρεχουν τα σαλια...
Πω ρε πουστη μουΠοιο χρώμα
πηγες ανθρωπο;Πω ρε πουστη μου