Αν και έκανα ένα σχόλιο σε ένα παλιό θέμα που είχε τεθεί,για το αν εχουν πάει οι άντρες με άσχημη,ανοίγω ένα νέο θέμα,ρωτώντας,τελικά τι έχετε με τις χοντρες;
Δεν μας αποκαλώ παχουλές γιατί πάλι θα μας κράξετε.
Επιτηδες εφτιαξα τετοιο ψευδώνυμο για να το βλέπετε και να δω πως θα αντιδράσετε.
Ειχατε άσχημη εμπειρία με χοντρή;
Γιατί πήγατε μαζί της;
Δεν ειμαι δικηγόρος των γυναικών αυτών και μην πεταχτει κανένας σας, να μην πω σαν τι.... και με ρωτήσει,δικηγόρος τους εισαι;Κλασική ερώτηση.
Απο περιέργεια έψαχνα να βρω όλες τις ερωτήσεις στο forum σχετικά με παχιές και άσχημες και τα σχόλια για τις χοντρές ήταν απαίσια.
Γιατί;
Με το ζόρι πήγατε μαζί τους;Σας απείλησαν να πάτε μαζι τους;
Πείτε με ωραίο τρόπο το σχόλιό σας,εαν σας αρέσουν ή όχι και μην προχωράτε σε άλλα σχόλια.Θα μου πείτε,ενα forum είναι,οκ,δεκτό και λέτε ό,τι γουστάρετε αλλά τι κερδίζετε;Να γελάσετε με όσα οι ίδιοι γράφετε;
Θα είστε σίγουρα πιο κύριοι έτσι αν δεν μιλούσατε τόσο ασχημα.Προσωπικά και σιγά μην σας απασχολεί,ένιωσα πολύ άσχημα διαβάζοντας τα σχόλιά σας.Ξέρετε γιατί;Διότι,εαν σκεφτώ ότι εδώ μέσα μπαίνουν όλες οι κατηγορίες ανδρών,νέοι,μεγάλοι,ελεύθεροι,παντρεμένοι,ωραίοι,ασχημοι,κύριοι και μη,πάνω κάτω,η εντυπωση που έχουν για τις χοντρές είναι η χειρότερη!!!Οπότε το σίγουρο είναι ότι η πλειοψηφία των ανδρών που θα γνωρίσω θα με κοροιδέψει.Standard...
Μήπως εδώ μέσα βγάζετε τον πραγματικό σας εαυτό που βρίζει ασύστολα κάθε τι που δεν σας αρέσει και έξω είστε κύριοι και gentlemen;
Επαναλαμβάνω,αναφέρομαι σε όσους χρησιμοποιούν πολύ άσχημες λέξεις για τις χοντρές.
Δεν νομίζω να έχω δει σε κανενα site γυναίκες να κοροιδεύουν άντρες χοντρούς ή κοντούς ή με μικρό εργαλείο ή με καλαμάκι ή ή ή
Πιστέψτε με, κι εμείς οι χοντρές και οι αδύνατες και οι θεές εαν δεν είχαμε επίπεδο,θα σχολιάζαμε συνέχεια τι έχουμε δει εως τώρα στο κρεβάτι και αναφέρομαι στα προσόντα των ανδρών.Αλλά δεν λέμε.Διότι εαν περάσουμε καλά,αυτό μας μένει και δεν θυμόμαστε καν εαν τον είχε μικρό ή μεγάλο ή εαν ηταν παχύς ή κοντός.
Αυτά.
Υ.Γ. Δεν επιτιθεμαι σε κανέναν.Απλά κάνω κι εγώ το σχόλιό μου