Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
![kanesex.com](https://kanesex.com/oc-content/uploads/15396/3943356.jpg)
Έλενα plas size γυναικα
Γεια σου είμαι η Έλενα Έλα να σε απογείωσω με την τέλια τσιμπουκαρα μου και να με χυσης παντού 6983447113
![kanesex.com](https://kanesex.com/oc-content/themes/beta/images/favicons/favicon-16x16.png)
Έχεις πάει φίλε μου?![]()
Έλενα plas size γυναικα
Γεια σου είμαι η Έλενα Έλα να σε απογείωσω με την τέλια τσιμπουκαρα μου και να με χυσης παντού 6983447113kanesex.com
Μακρια, βρωμικος ο χωρος της και η ιδια η τυπισσα. Το εχω πει και αλλη φορα Μ Α Κ Ρ Ι Α.Έχεις πάει φίλε μου?
Ευχαριστώ φίλε μου!!!Μακρια, βρωμικος ο χωρος της και η ιδια η τυπισσα. Το εχω πει και αλλη φορα Μ Α Κ Ρ Ι Α.
Οποιος δεν πιστευει ας κανει μια βολτα να το διαπιστωσει
αγενής ασχημη με ατσούμπαλο σώμα εντελώς..Δοκιμασε καποιος;;μου ειπε 90€ χωρις δικο της χωρο ;;;![]()
Η κοπέλα της διπλανής πόρτα
Είμαι η ζένια κοκκινομάνα ελληνίδα 29 χρονών με στήθος νούμερο πεντάρι προς εξάρι φυσιολογικό είμαι γυναίκα με καμπύλες είναι προσωπική αγγελία πάρε με τηλέφωνο ή γράψε μου viber whats up 693 116 9403kanesex.com
Το ειχα σκεφτει και εγω αλλα με απωθησε εντελως ο τροπος που μιλουσε. Τελικα εχω καλο πορνο-ενστικτοαγενής ασχημη με ατσούμπαλο σώμα εντελώς..
απο υπηρεσίες ..αστα να πανε, μη εδώ , οχι εκει, + αυτό + το αλλο..κοροιδία σκέτη!
ενα πεταγμένο 100αρι ακόμα..
μακριά
TIMOYLAchubby is hereee![]()
Για όσους ενδιαφέρονται![]()
τυπε σου εχω νεα.Για οειτε ρε μαγκες καμια ετσι νταρτναλουλα με πιασιματακια για ραντεβουδακι που να αξιζει..
TIMOYΛΑ,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας αρέσουν;
Στείλε της πμ να σου στείλει τηλTIMOYLA
Στείλε βαιμπερ ο αριθμός φαίνεται στο προφίλ μουTIMOYLA
Και πως σε βρισκουμε;εγω εγω
Ναι γτ δεν θέλω να γράψω εδώ τηλΣτείλε της πμ να σου στείλει τηλ
Πως σε βρίσκουμε?εγω εγω
εσυ εσυ???εγω εγω
to ιδιο εκανε και σε μενα .ειχα παρει δωματιο και μιση ωρα πριν το ακυρωσε .μαυρο πλεονπροσοχή χάνει λάδια!!κ εξηγουμαι.. κανονίσουμε ώρα για απόψε..της ξεκαθαρίζω ότι θα της στείλω μνμ 10 κ 20 αριθμό δωματίου..κ ότι λόγω εργασίας δε πιάνει κ σήμα κ ίντερνετ δε θα μπω το απόγευμα..κ το είχαμε κλείσει σίγουρα εντωμεταξυ.. σχολαω κ το βουρλο έχει γράψει κατεβατα μνμτα που δν ήμουν ενεργός 8-9 η ώρα ενώ είχα ξηγηθει!!κ με άδειασε έτσι απλά άκυρο με κράξιμο χωρίς λόγο κ ότι παίζω κτλ γτ δε σήκωσα τηλ ενώ ήμουν στην εργασία μου..όσοι πήρατε κ συνενοηθηκατε μπράβο σας από μένα είναι ΜΑΥΡΟ ευτυχώς που είδα μνντα της πριν ξεκινήσω γτ θα έτρωγα στήσιμο κ θα έκανα τόσο δρόμο για μια σκατοψυχη καριολα που παίζει μαζί μας κ το κόπο κ χρόνο μας..!! απόγευμα θυμήθηκε τις βροχές κ ότι γενικά δε δουλεύει αργά..ενώ είχαμε κανονίσει 10 κ μισή!!έλεος με όλα τα παρτάλια δε σέβονται τίποτα μες στη καχυποψία κ στην μλκια![]()
Βιντεάκια και chat για βυζολάγνους
Βυζάρες Νο 6 φυσικές και γεμάτες! Βιντεάκια και chat από bbw milf με μεγάλες φυσικές βυζάρες στο πρόσωπο σου! Πληρωμή αποκλειστικά σε λογαριασμό PayPal , τιμές από 15ε Δεν μπορώ πάντα να μιλήσω τηλ, για ευνόητους λόγους, σε μυνηματα στο βαϊμπερ απαντάω εύκολα VIBER 6999 467446 •Ακολούθησε με στο...kanesex.com