xaris98864
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
Το τρώω όλο το φαΐ μου
Το τρώω όλο το φαΐ μου
Δηλαδή πόσο έπρεπε ?Αστα και το αστειο ειναι αμα βρεις καποια σου λεει 70+++++
Κωνσταντίνα Βασιλάκη λέγεται αυτή η κοπέλα που έχει το κανάλιΜπορεί να λέγεται και Κωνσταντίνα, δεν είμαι 100% σίγουρος
Πως το γάμησαν αυτό το πράγμα έχει εξήγηση οκ, αλλά να πληρώσεις και 60€ συν χοτελ πάει πολύ μακριά η ανωμαλίαH φωτό με το βυζί να ακουμπάει το βρακί είναι μια κατηγορία μόνη της. Πρέπει να βγει νέα συντόμευση μετά τα BBW, sBBW
Καλημέρα συναγωνιστή. Για δώσε πληροφορίες για Μαρκέλλα. Τιμή και υπηρεσίες?Η μόνη αξιόπιστη επιλογή που έχω βρει είναι η Μαρκέλλα που δίνει και κώλο. ΜΑΡΚΕΛΑ ΤΑΝΤΡΑ
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αντίστοιχη με κώλο;
Η ίδια είναι φίλε?Χθεσινή συνάντηση. Τίμια στο πρόγραμμα. 60 ευρώ πρόγραμμα με κωλο φιλιά τα πάντα όλα. Οι φωτογραφίες είναι δικές της. Αυτή βλέπουμε αυτήν παίρνουμε. Ελληνίδα Μαρκέλα
Ναι η ίδια είναι. Την είχα πάρει κι εγώ πριν κάνα χρόνο. Πολλά τα κιλά ακόμα και γι' αυτή την κατηγορία. Επίσης αρκετά μεγάλη σε ηλικία. Καλόβολη και δεκτική, αλλά χωρίς καμία πρωτοβουλία και με πολύ χαμηλή ενέργεια.
Το ότι είναι bbw δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνει και τσάμπα . Όπως όλες οι αδύνατες ανεξάρτητες είναι από 70 € και πάνω έτσι και η bbw. Η κάθε μία στο κοινό της . Τα κιλά της εφόσον μας αρέσουν πληρώνουμε όπως πληρώνουν και αυτοί που θέλουν μοντελε στιλ. Εκτός αν πηδας " χοντρές" λόγω οικονομικής τιμής50 - -
Από ηλικία πως την κάνεις; Επίσης σε ποια περιοχή ήταν, έχει δικό της χώρο;ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Angela Jessica Greece σέξι συνοδός υψηλής πολυτέλειας – 6944646520
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ. Είμαι 23 χρονών εντυπωσιακή, αριστοκρατική με φυσική ομορφιά, ερωτικό στυλ, ευγενική, σαγηνευτική, με θετική ενέργεια, θηλυκή, παιχνιδιάρα, σέξι συνοδός υψηλής πολυτέλειας , με φυσικό στήθος, πανέμορφο μπουτάκι και απίστευτη κολάρα. Είμαι άψογη συνοδός και από...kanesex.com
Εμπειρία προηγούμενης εβδομάδας με τη δεσποινίς. Την είχα πάρει και παλαιότερα, αλλά με άλλο όνομα, άλλες φωτογραφίες, άλλο τροπάριο. Όταν λοιπόν άνοιξα την πόρτα και την είδα, κατάλαβα ότι έφαγα φόλα. Ελληνίδα, με αληθινές φωτογραφίες, σέξι για το είδος της, με πρόσωπο αρκετά καλό. Αλλά από διάθεση τίποτα το ιδιαίτερο. Φιλιά ουσιαστικά δε δίνει, εκτός αν θεωρείται φιλί να ακουμπήσει τα χείλη σου απλά. Σα να μην ξέρει. Δεν είναι για πολλά-πολλά γενικά, γαργαλιέται, όχι στα μαλλιά, δε θέλει λάδι στο μασάζ, γενικά θέλει να βγει αλώβητη από το ραντεβού. Σα να πάει για μπάνιο αλλά δε θέλει να πολυβραχεί. Επίσης έχει μια περίεργη αντίληψη της πραγματικότητας και του εαυτού της. Ας μην επεκταθώ όμως κι άλλο σε αυτό το κομμάτι. Δεν προτείνεται.
Είναι 35-40. Περιοχές Κέντρο προτιμάει. Απ' ότι μου είπε φτάνει μέχρι Αγία Παρασκευή το πολύ πολύ. Δικό της χώρο δεν έχει. Ξενοδοχεία μόνο.Από ηλικία πως την κάνεις; Επίσης σε ποια περιοχή ήταν, έχει δικό της χώρο;
Αυτή που αναφέρει ο φιλος ότι είναι η ίδιαΗ μόνη αξιόπιστη επιλογή που έχω βρει είναι η Μαρκέλλα που δίνει και κώλο. ΜΑΡΚΕΛΑ ΤΑΝΤΡΑ
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αντίστοιχη με κώλο;
Σε ποιο όνομα απαντάει ;
Καλησπέρα σε όλους,
Ξέρει κανείς τίποτα για την συγκεκριμένη ;
Βύζαρες Νο7 βίντεο
Αν είσαι βυζολαγνος και θες να δεις τις εξωπραγματικές μου βυζαρες σε βίντεο στείλε μνμ στο βαϊμπερ 6997397518 (απαντάω μόνο στο βαϊμπερ σε μνμ για βίντεο μόνο) Αποστολή σε βαϊμπερ ή μεσεντζερ και πληρωμή ΑΠΟ 10ε minimum σε λογαριασμό paypalkanesex.com
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλησπέρα σε όλους,
Βύζαρες Νο7 βίντεο
Αν είσαι βυζολαγνος και θες να δεις τις εξωπραγματικές μου βυζαρες σε βίντεο στείλε μνμ στο βαϊμπερ 6997397518 (απαντάω μόνο στο βαϊμπερ σε μνμ για βίντεο μόνο) Αποστολή σε βαϊμπερ ή μεσεντζερ και πληρωμή ΑΠΟ 10ε minimum σε λογαριασμό paypalkanesex.com
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εάν δεν έχεις θέμα με τα κιλά στο πρόγραμμα είναι πολύ καλή και το γουστάρειΚαλησπέρα σε όλους,
Βύζαρες Νο7 βίντεο
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εφόσον παράθεσες τη συγκεκριμένη αγγελία και είσαι στο συγκεκριμένο θέμα, σημαίνει ότι σου αρέσει αυτός ο σωματότυπος. Ξεκινώντας λοιπόν από εκεί, να πούμε ότι εμφανισιακά είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Ίσως λίγο πιο βαριά πλέον. Ξεπερνάμε λοιπόν το θέμα της εμφάνισης και τα σχόλια για το κομμάτι αυτό. Οπότε πάμε στα ουσιαστικά θέματα. Δηλαδή τη διάθεση, την κάβλα, την απόδοση.Καλησπέρα σε όλους,
Βύζαρες Νο7 βίντεο
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αναλυτικότατος σε όλα !Εφόσον παράθεσες τη συγκεκριμένη αγγελία και είσαι στο συγκεκριμένο θέμα, σημαίνει ότι σου αρέσει αυτός ο σωματότυπος. Ξεκινώντας λοιπόν από εκεί, να πούμε ότι εμφανισιακά είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Ίσως λίγο πιο βαριά πλέον. Ξεπερνάμε λοιπόν το θέμα της εμφάνισης και τα σχόλια για το κομμάτι αυτό. Οπότε πάμε στα ουσιαστικά θέματα. Δηλαδή τη διάθεση, την κάβλα, την απόδοση.
Η κοπέλα είναι φοβερή. Έχει απίστευτη ενέργεια και παρότι δεν της φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι πολύ σέξι. Είναι από τις αγαπημένες μου κοπέλες του χώρου. Εξαιρετική. Και αυτό στο λέει ένας άνθρωπος που έχει πολλά χρόνια στο "επάγγελμα" και έχει δοκιμάσει πάμπολες κοπέλες, κάθε γούστου και εμφάνισης.