απλως η Ναντια δεν ειναι κατηγορια bbw.
Chubby δεν είναι άλλα βυζαρου ναι
απλως η Ναντια δεν ειναι κατηγορια bbw.
Ποια είναι η Τζένη? Αξίζει?Πρεπει να ειναι η Τζενη
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Plus size Sugarbomb
Browse listings and information of seller Plus size Sugarbombkanesex.com
Η Τζένη ειναιΠρεπει να ειναι η Τζενη
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Plus size Sugarbomb
Browse listings and information of seller Plus size Sugarbombkanesex.com
Ποια είναι η Τζένη? Αξίζει?
Αυτη ακριβώς ειναι. Για μένα χανει κάπως στο πρόσωποοι φωτο στην αγγελία είναι κοντά σε αυτό που θα δουμε?
Γιατί,συναγωνιστά;Επίσης είναι 1,80 περίπου όπως λένε;Αυτη ακριβώς ειναι. Για μένα χανει κάπως στο πρόσωπο
Γούστα ειναι αυτά, εμενα στο προσωπο δεν μου αρεσε. Ναι ειναι τοσο ψηληΓιατί,συναγωνιστά;Επίσης είναι 1,80 περίπου όπως λένε;
Καλησπέρα συναγωνιστές το τηλέφωνο της Τζένης δεν το γράφει στην αγγελία!! Μπορείτε να το στείλετε; Ευχαριστώ!!Η Τζένη ειναι
Αυτό που σου είχα στείλει, δεν ισχύει; ;;Καλησπέρα συναγωνιστές το τηλέφωνο της Τζένης δεν το γράφει στην αγγελία!! Μπορείτε να το στείλετε; Ευχαριστώ!!
Καλησπέρα συναγωνιστή έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει!!Αυτό που σου είχα στείλει, δεν ισχύει; ;;
Καλησπέρα συναγωνιστή έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει!!
Για τη Τζένη plus μιλάμε;;;;Το τηλέφωνο το έγραφε προχτές κανονικά.
Τώρα γράφει
//Ευχαριστώ πολύ. Θα τα ξαναπούμε σύντομα//
μήπως φρενάρει για κάποιους λόγους...
Γενικα με τα θωρηκτα συνηθως μονο οταν ειναι στημενες στα 4 ακινητες μπορει καπως να γινει δουλεια...εδω οταν τις εχεις ανασκελα οι περισσοτερες δεν εχουν δυναμη να σηκωσουν τα ποδια τους...Για τη Τζένη plus μιλάμε;;;;
Έχω ξαναπεί τη γνώμη μου, είναι για πολύ σκληρούς μύστες - κασκαντέρ κατηγορία Τσακ Νόρις και πάνω!!! Άσε που είναι και γυρολόγος, μια στο Νέο Κόσμο, μια στην Πλ. Βικτωρίας... Σου λέει έλα τάδε οδό και αριθμό, παρκάρεις τη μηχανή και μετά σου λέει "δεν είναι εκεί που σου είπα, έλα 5 τετράγωνα πίσω"!!! Από τη συνεύρεση θυμάμαι μόνο την πίπα που ήταν αξιόλογη. Κατά τα λοιπά λόγω σώματος δεν μπορούσε να συμμετέχει στο σεξ, μόνο στα 4!!! Ίδρωσε και η μυρωδιά δεν ήταν ότι καλύτερο!!! Είχε όμως καλή μάρκα προφυλακτικά χαχαχα.