Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.
www.prosopikesaggelies.gr
Μ' έτρωγε ο κώλος μου για κάτι καινούργιο. Μακάρι να έπαιρνα μια σίγουρη λύση από τις κοπέλες που ξέρω και εμπιστεύομαι.
Ξεπέτα. Νέα στο χώρο και όντως ανεξάρτητη, με αληθινές φωτογραφίες. Έντιμη ως προς αυτό γι' αυτό και εκτίμησα την ειλικρίνεια κια αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί της. Δεν ήταν κακή κατά τη διάρκεια της μάχης, αλλά η όλη συμπεριφορά ήταν βιαστική και αδιάφορη. Εκτονώθηκα μεν, αλλά μόλις τελειώσαμε και μέχρι να καταλάβω τι είχε γίνει, είχε ήδη φορέσει τα ρούχα της και με χαιρετούσε. "Σε κυνηγάει κανείς;" πρόλαβα να αρθρώσω, γέλασε αμήχανα, μου πέταξε ένα αδιάφορο "φιλιά" με γυρισμένη την πλάτη και έφυγε σα σίφουνας από το δωμάτιο. Καλά καλά δεν είχε περάσει μισή ώρα, ενώ με είχε αφήσει να περιμένω 45 λεπτά. Ειρωνεία! Ο χρόνος που την περίμενα ήταν περισσότερος από αυτόν που περάσαμε μαζί!
Από τη μία σκέφτηκα ότι τα 100 ευρώ είναι πολλά, αλλά από την άλλη καλύτερα που έφυγε. Δεν αξίζει να κρατάς άλλη μισή ώρα για ανούσια συζήτηση μια κοπέλα που έχει αλλού το μυαλό της. Και τι να πω μαζί της; Καλύτερα που έφυγε λοιπόν. Αφού μετά από πέντε λεπτά άρχισα να γελάω μόνος μου με την ταχύτητα των κινήσεών της. Ήταν πραγματικά αστείο.