Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Για ποιο?Καλησπέρα έχω ακούσει φήμες για ένα στο Κολωνάκι με τέτοια φάση ξέρεις κανείς τίποτα ;;
Υπάρχει η είναι στη σφαίρα της φαντασίας μας ;;;
Για ποιο?Καλησπέρα έχω ακούσει φήμες για ένα στο Κολωνάκι με τέτοια φάση ξέρεις κανείς τίποτα ;;
Υπάρχει η είναι στη σφαίρα της φαντασίας μας ;;;
Για τωρα δε λες ? Γτ λες τοτε?Δε θυμάμαι όνομα αλήθεια τότε έπαιζε το Ανδρονίκος στο Χαλάνδρι είχα παει μια φορά φόλα
ΜουφαΆρα μάλλον θα ήταν μούφα η θα ήταν πριβέ
Τύπε σε ποιο μπαρ αναφέρεσαι?Χαιρετω παιδες.
Πριν απο λιγες μερες επεστρεφα απο εξοδο και βρηκα ενα μπαρ που ειχα '' σταμπαρει.
Μπηκα.
Ηπια μπυριτσα κερασα και μια γκομενα που την καταφερα να μου δωσει το '' e mail '' της.
Πολυ χουφτωμα !!
Η γκομενα σχεδον μου τον επαιξε !!
Την σταματησα επειδη δεν ημασταν ακριβως απομονωμενοι.
Ηταν μια γενικα ομορφη εμπειρια.
Θα ξαναπαω σιγουρα.
Εχω μια ερωτηση.
Με τις barwomen μπορει να γινει '' παιχνιδι '' ;
Αν δηλαδη προτεινω στην γκομενα πισω απο το μπαρ κερασμα και να με ακολουθησει σε καναπε θα πετυχω τιποτα ;
Ετσι ακριβως Αρχηγε μου. Κουκλες-πανουκλες-μεταλλαγμενα δεν ειναι κωλομπαρο το μαγαζι για μενα. Οσο για τις μπαργουμεν που λεει το παλικαρι 95% δεν βγαινουν εξω γιατι εχουν εγγυημενο μεροκαματο οποτε δεν εχουν αναγκγη να κονσομαρουν. Πλην ομως: αν εισαι αρχηγος (δηλαδη ξερει το αφεντικο οτι θα κανεις λογαριασμο) μπορεις να απαιτησεις να "βγει εξω" η μπαργουμαν. Αν πει το αφεντικο η ο κωλο-μαιτρ και καλα να βγει θα βγει. Εγω εχω βγαλει καμια δεκαρια οταν εκανα αρχηγηλικια πριν 10 χρονια. Πηγαινε η σερβιτορα στην αφεντικινα ελεγε "λεει ο Αρχηγος να βγει εξω πχ η Ροξανα (πολυ καλο νιμου Περιστερι/Ιλιον ) και ερχοτανε. Το 95% ειναι πρωην κωλομπαρουδες που το γυρισανε μπαργουμεν.Το μπάρ κούκλες στην Συγγρού στο ύψος του Φιξ μετα τα γραφεία της ολυμπιακής έχει μεταλλαγμένα προϊόντα αλλά έχει πολύ ακριβά τα ποτά άσε που υπάρχουν κίνδυνος να φύγεις με κανένα παλούκι στο πάτο
'' Darlings ''. Στην '' Συγγρου ''.Τύπε σε ποιο μπαρ αναφέρεσαι?
Όπως κατεβαίνουμε όρος Πειραιά δεξιά σωστά;'' Darlings ''. Στην '' Συγγρου ''.
Ναι.Όπως κατεβαίνουμε όρος Πειραιά δεξιά σωστά;
Αυτο νομιζα. Ευχαριστω για την απαντηση.Δυσκολα...νομιζω ειδικα στις μερες που ζουμε δουλευουν εντελως διεκπαιρεωτικα και επαγγελματικα..θα σε τραβηξει σε παιχνιδι με δικους της ρυθμους για να ανεβασει τον τζιρο στο μαγαζι.
Κατάλαβα...
παιδες ενα bar like συγγρου 57 λεει τιποτα η πεταμενα λεφτα?παιζει τιποτα σε καλλιθεα ενδιαφερον αυτο τον καιρο σε κωλομπαρο φαση?Κατάλαβα...