gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παντως εγω στην αρχη νομισα θα λεγε για βολιωτισσες ιντερνασιοναλ....Θα προσθέταμε τη λέξη "Ελλεινίδα".....
παντως εγω στην αρχη νομισα θα λεγε για βολιωτισσες ιντερνασιοναλ....Θα προσθέταμε τη λέξη "Ελλεινίδα".....
βγαλε το παπαρι σου εξω απο το φερμουαρ και ρωτα την και εσυ "ξερεις τι θα κανω με αυτο? "
χει 1,5 χρονο που ηρθε στην ολλανδια απο το μπαλι,Το μεγαλυτερο ποσοστο ινδονησιων που ζει στην ευρωπη βρισκεται στην ολλανδια εξαιτιας της αποικιακης σχεσης που ειχαν οι δυο χωρες.Οι ολλανδοι αλλωστε ιδρυσαν την ινδονησσια ως χωρα αφου ηταν ενα συμπλεγμα αυτονομων νησιων.Η κοπελα απο οτι καταλαβαινω ειναι πολιτογραφηενη ολλανδεζα και αν εχει γεννηθει και εχει μεγαλωσει στην ολλανδια θα εχει αποκτησει τις συνηθειες και τη νοοτροπια των ολλανδων.Αν ειναι στο θρησκευμα ινδουιστρια αυτο ειναι θετικο γιατι δεν ειναι μουσουλμανα...οποτε και ειναι πιο απελευθερωμενη.Τοσα χρονια στην ολλανδια φιλε τασο εχεις καταλαβει πως συμπεριφερονται οι ολλανδεζες....αν σε γουσταρει θα ερθει μαζι σου χωρις καμια αναστολη.
γαματα
απο τοτε που ανοιξα αυτο το θρεντ
την εχασα,αλλαξε βαρδια
μου ειχε δωσει και ενα ημεηλ αλλα μαλλον το εγραψα λαθος......
μπα εδω μονο νιγηριανους εχει....λες να είναι μέλος στο σιτε??? χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
μπα εδω μονο νιγηριανους εχει....
σιγα μην χασω ευκαιρια......και τους παίρνεις "εργολαβία" όλους...
σιγα μην χασω ευκαιρια......
για πες εσυ για τις βολιωτισσες στην ολλανδια τι ξερεις....σκάσε σπαμάρεις...
για πες εσυ για τις βολιωτισσες στην ολλανδια τι ξερεις....
εντιτ.....διπλα δηλαδη που αντι να μετραν τις πουτσες μιλαν για την γορτυνια ειναι καλυτεροι;
ασε ασε νωντα. ...φαε ενα ντιναι για αποψε και αυριο εχι ο θεος....παω για νανι...αν είχα θα έγραφα ρε μπιτζεδόπουλε
* δώσε όνομα θρεντ να πέσουμε σαν τις κατσαρίδες λέμε!
** ρε συ, αυτό που μου έστειλες δεν ξέρω τι παίχτηκε και δεν φαίνεσαι "φίλος", αν θες ξαναστείλε να μου πεις και τι να πατήσω να σε περάσω.. ;)