peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
θεωρείται μία ψωλόψεθρα.
Ρε φίλε τι σημαίνει ο ορισμός??? Έχω λυθεί στα γέλια...
θεωρείται μία ψωλόψεθρα.
Το Αγγλάκι, στα δώδεκα, παίζει με τα δύο πόδια και έχει άψογο κοντρόλ, ενώ εδώ, τα αιώνια ταλέντα ακόμη και στα 25 τους δεν ξέρουν να κάνουν σωστά τίποτα από τα προηγούμενα.
Ρε φίλε τι σημαίνει ο ορισμός??? Έχω λυθεί στα γέλια...
Το που διαφωνούμε δεν καταλαβαίνω.. Και για τον Μαλεζάνι πρέπει να ρωτήσεις τους Ιταλούς τι γνώμη έχουν.. ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, με μια φωνή μου είπαν όλοι. Απλά έπεσε πολύ γέλιο, γιατί το περσινό του ξέσπασμα με το cazzo προβλήθηκε και στην γείτονα και είχαν να γελάνε και αυτοί..
Σίγουρα τα ρίσκα πρέπει να βγουν κιόλας. Απλά αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως "ρίσκο", το να βάλεις δηλαδή έναν παίκτη ταλαντούχο και κυρίως νέο να αγωνιστεί, στην Ευρώπη είναι η πεπατημένη για να φτιάξεις μεγάλες ομάδες.. Δες μόνο που έχει φτάσει η Λυόν, που μοσχοπούλησε τα τελευταία δύο χρόνια τα πουλέν που εμπιστεύτηκε πριν από 4 χρόνια (για Εσσιέν και Ντιαρά πρέπει να πήρε και 80 εκ... και ο Ντιαρά είναι ο ίδιος που τώρα παίζει στη Ρεάλ και παλιά είχε παίξει μια χρονιά στον ΟΦΗ), και τώρα εξακολουθεί να εμπιστεύεται παιδιά 19-20-21 χρονών (Μπεν Αρφά, Κλερκ, Τουλαλάν κτλ., οι δύο τελευταίοι ήταν βασικοί στο 2-2 μέσα στο Μπερναμπέου)
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σόλιντ
και κάτι καλό που άκουσα στο ράδιο : σόλιντ το βίβλιο-σημειώσεις που γράφεις 2 χρόνια τελείωσε και βάλε τίτλο <τα γάμησα όλα>
πρόεδρε πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και φτίαξε τον ολυμπιακό που ονειρευόμαστε
Για να μην τον πήγαιναν τα αποτελέσματα τον Φερέρ, και θα σου 'λεγα εγώ τι θα έγραφε το Score Live... Δεν είμαι επικριτικός απέναντι σου ούτε στον δον Λορένθο(τον οποίο όταν συμφώνησε με την ΑΕΚ, δεν το πίστευα ποτέ ότι τέτοιο όνομα θα ερχόταν στην Ελλάδα) αλλά όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Μια δύο στραβές, καμιά 5αρα από το πουθενά και ο Προφέσορ(δικαιωματικά στην Ισπανία λέγεται έτσι) εδώ θα γινόταν ανεπάγγελτος άχρηστος, λαμόγιο κλπ.
Δόξα τω Θεώ, του βγήκε και ελπίζω να τον χαιρόμαστε για καιρό όλοι οι οπαδοί της μπάλας.
Τα ίδια με τον Σόλιντ, όταν κέρδιζε τα ντέρμπυ το ένα πίσω από το άλλο, ήταν ο ΘΕΟΣ, τώρα τον έχουν βάλει ΟΛΟΙ στην μπούκα και του την πέφτουνε, ο ίδιος όταν φύγει(σύντομα δηλαδή) μόνο στην Μπόντο Γκλιμτ θα τον προσλάβουνε και γενικώς κατέστρεψε το όποιο όνομα είχε αρχίσει να κτίζει.
Ο Μαλεζάνι που έβαλε τα μικρά, πήγε να αλλάξει κάτι, είδες πως λοιδωρήθηκε(αν και είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος) επειδή ποτέ δεν του βγήκε.
Ο Φερέρ(φτου μην τον ματιάσω τον άνθρωπο) μέχρι να ρολάρει το σύστημα, άκουσε τα μύρια όσα από ανθρώπους(δημοσιογράφους-ποδοσφαιριστές-βετεράνους-οπαδούς) που δεν τον φτάνουν ούτε στο νυχάκι. Την έλεγαν στον Φερέρ!!!! Έλεος δηλαδή, ουδεμία αυτογνωσία, ουδείς σεβασμός, ουδεμία ιεραρχία.
Ο Όγιος π.χ. στον ʼρη, πάει να φτιάξει κάτι, δεν τον πάνε τα αποτελέσματα αλλά βλέπω όμορφο ποδόσφαιρο μπροστά. Μάλλον νύχτα θα φύγει για να έρθει κανάς φωστήρας να σώσει τον ʼρη με 5 πίσω, δυο αμυντικά χαφ και ένα φουνταριστό...
Είναι ελκυστική η διαδικασία να θεοποιείς κάποιον και αμέσως μετά να τον στέλνεις στα τάρταρα, συμφωνώ. Αλλά πλέον καταντά γραφικό και κουραστικό άσε που πολλοί το έκαναν επάγγελμα.