Νέα

Bachelor!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viggo.malick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

viggo.malick

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,είμαι νέος στο forum και χαίρομαι που υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.δεν ήξερα που να απευθυνθώ και είπα να το πω μήπως και πιασει.ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο γραφείο η κάποιος τρόπος που μπορώ να οργανωσω ένα bachelor σε ένα φίλο.μιλάμε για τέσσερις άντρες και τρεις η τέσσερις γυναίκες "κάπου σε κάποια χώρα" όπου θα κάτσουμε να κουβεντιασουμε όλοι μαζι, καθώς πρέπει παρέα.κομψά και διακριτικά. :2on1:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Καλημέρα,είμαι νέος στο forum και χαίρομαι που υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.δεν ήξερα που να απευθυνθώ και είπα να το πω μήπως και πιασει.ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο γραφείο η κάποιος τρόπος που μπορώ να οργανωσω ένα bachelor σε ένα φίλο.

Καλημέρα και καλώς ήλθες στη μεγάλη παρέα μας!

Κοίτα εδώ: www.bourdela.com/forum/index.php?board=53.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?board=53.0[/url]

Διάβασε προσεκτικά στα γραφεία και νομίζω ότι θα βρείτε τα κατάλληλα άτομα για την κουβεντούλα σας. ;) Κλείστε κι ένα απόμερο ξενοδοχείο και καλή διασκέδαση.

OP
OP
V

viggo.malick

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λόγω του ότι το πάρτυ είναι στα κοντα και εδω που βλέπω κανά-δυο μέρες γίνεται χαμός με διαφορετικές απόψεις έλεγα μήπως μου προτεινωταν κάτι αξιόπιστο σαν γραφειο ας πούμε.αλλαθελει ψάξιμο και δεν ξέρω αν προλαβαίνω .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλημέρα,είμαι νέος στο forum και χαίρομαι που υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.δεν ήξερα που να απευθυνθώ και είπα να το πω μήπως και πιασει.ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο γραφείο η κάποιος τρόπος που μπορώ να οργανωσω ένα bachelor σε ένα φίλο.μιλάμε για τέσσερις άντρες και τρεις η τέσσερις γυναίκες "κάπου σε κάποια χώρα" όπου θα κάτσουμε να κουβεντιασουμε όλοι μαζι, καθώς πρέπει παρέα.κομψά και διακριτικά. :2on1:
ο διοργανωτης μπατσελορ του μηνα :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δεν προκειτε να γαμησετε μεγαλε να ξερεις.δεν εχετε μυαλο για τετοια.
καλυτερα να πατε σε κανενα ταβερνακι,κρασακι-τραγουδι-φαγητο,θα σας αρεσει πιο πολυ να ξερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom