Νέα

Bachelor για 27/9/13

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neFelina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
228
Πόντοι
21
Άνοιξα νέο θέμα γιατί ψάχνουμε κάτι άμεσα και όχι σε κάτι πιο παλιό πιθανόν που αναφέρεται σε παλαιότερα θέματα.

Ποιο Strip Club θα προτείνατε αυτό τον καιρό για Bachelor party σε 6-7 κοπέλες που θέλουμε να πάμε τη φίλη μας να περάσουμε ευχάριστα άνετα με γέλιο κλπ.
Θέλω να πω, μη πάμε καταλάθος σε κάποιο συντηρητικό club.. η δε ξέρω κι εγώ. Ας είναι mix όχι μόνο με άντρες αποκλειστικά.
Για την επόμενη παρασκευή ψάχνουμε οπότε pleaseee απαντήστε μου! :) έστω και σε pm

Ευχαριστώ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Άνοιξα νέο θέμα γιατί ψάχνουμε κάτι άμεσα και όχι σε κάτι πιο παλιό πιθανόν που αναφέρεται σε παλαιότερα θέματα.

Ποιο Strip Club θα προτείνατε αυτό τον καιρό για Bachelor party σε 6-7 κοπέλες που θέλουμε να πάμε τη φίλη μας να περάσουμε ευχάριστα άνετα με γέλιο κλπ.
Θέλω να πω, μη πάμε καταλάθος σε κάποιο συντηρητικό club.. η δε ξέρω κι εγώ. Ας είναι mix όχι μόνο με άντρες αποκλειστικά.
Για την επόμενη παρασκευή ψάχνουμε οπότε pleaseee απαντήστε μου! :) έστω και σε pm

Ευχαριστώ

www.hotelpriamos.gr/]http://www.hotelpriamos.gr/[/url]

Μαζευτειτε με τις φιλες σου και τα υπολοιπα αφηστε τα σε μενα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515

Ευχαριστώ

οπου και να διαλεξετε ενημερωστε μας  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στριπ τηζ  και  συντηρητικο??? Δηλαδη χορευουν με τα ρουχα??

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

Ευχαριστώ
γτ μου θυμιζεις καποια ...
.....
..............
...........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.767
Πόντοι
26.141
σας προσφερω τζαμπα τον στριπερ και το  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
θα περασετεεεεεε τεεεελειαααααααααααααααα

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
...κοπελιά είσαι σίγουρη ότι ρωτάς τους σωστούς ανθρώπους?????????? :grin: :grin: :grin:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.453
Πόντοι
5.595
Διψατε για σπερμα.. το καταλαβαμε... :2on1:
Τεσπα...  Εσεις θελετε κατι σαν το παρακατω βιντεο.. αλλα δυστυχως για εσας δεν υπαρχει στην Ελλαδα...!!! :P
[xvideos]
]

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Bachelor party σε 6-7 κοπέλες που θέλουμε να πάμε τη φίλη μας να περάσουμε ευχάριστα άνετα με γέλιο κλπ.

όχι μόνο με άντρες αποκλειστικά.

παρασκευή ψάχνουμε

Εδώ
θα πάτε.
Πληροφορίες εδώ:
και εδώ:
(όπου το "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ" που γράφει ΔΕΝ ισχύει, γκόμενες δέχεται. Τα μπακούρια θέλει να αφήσει έξω).

Θα έχει και γέλιο και ότι άλλο προκύψει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96

Μακάρι να διψαν για απέρμα  - εγω φοβαμαι μην διψανε για πληρωμένη έξοδο τεσπα

google is your friend

(πλακα κάνω)

(λαθος αυτο)

(σχετικη ταινία )

εδιτ βασικα αν καταλαβα καλα ψαχνουν για στριπ μ αντρικό προγραμμα. Υπάρχει κανενα .

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

Ευχαριστώ

χαρα σ'αυτον που θα παντρευτει και εσενα και τις φιλες σου  :S

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Τεσπα...  Εσεις θελετε κατι σαν το παρακατω βιντεο.. αλλα δυστυχως για εσας δεν υπαρχει στην Ελλαδα...!!! :P
[xvideos]
]

:o :o

:2funny:

YΓ Και ολα αυτά γιατι έχει γενεθλια?? Σκεψου να εκανε και bachelor δηλαδη  :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
καλα τα λεσ φιλε πολυ ξεκολιαρεσ οι καριολεσ

Δηλαδη τι να κανουν να περιμενουν τον γάμο για να χάσουν την παρθενιά τους ????

Δεν μας κάθονται -----------------> καριολες
  μας καθονται ---------------------> πουτάνες

:uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
N

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
228
Πόντοι
21
Αθάνατος κλασικός μικρόψυχος έλληνας που δε κοιτάει σαφώς ποτέ τα χάλια του αλλά (άλλωστε ο εαυτός μας είναι πάντα ο πιο σωστός και τα ξέρουμε όλα. Είναι δυνατόν ποτέ να έχουμε λάθος? ΑΔΥΝΑΤΟΝ! μόνο οι άλλοι, εμείς τα ξέρουμε όλα..)

Σε κάθε post αρχίζουν όλοι αυτοί οι έξυπνοι τύποι.. Αααα! Αυτός είναι άντρας δε τα γράφει κοπέλα αυτά..
Κρύβονται όλοι πίσω από ένα pc και είναι μάγκες.. και αν πχ τους σκάσεις κανά τηλεφωνάκι και ακούσουν ότι η άλλη που έβριζαν είναι κοπέλα θα αρχίσουν τις συγνώμες τα μα και τα ξεμά σα βρεγμένες γάτες!

Οι κλασικοί αγράμματοι Έλληνες χωρίς ίχνος παιδείας.. που δεν μπορούν αρθρώσουν μια πρόταση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίζουν ακατάπαυστα δεξιά και αριστερά, διότι αν δε ξέρεις να μιλήσεις… ε τι θα κάνεις? Θα βρίσεις! Απολύτως φυσιολογικό. (βλέπε τι μαζεύεται στα γήπεδα. (παίζει πχ. Ολυμπιακός – Barcelona) και αυτοί βρίζουν τον Παναθηναϊκό κλπ κλπ.. διότι το μυαλό δε πάει παραπέρα..

Θα πει ο άλλος μα καλά στο bourdela.com θα μιλήσεις για παιδεία..; Αλλά δε μπορεί να καταλάβει ότι αυτό το «Αγαθό» ισχύει παντού…

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω σε όλους αυτούς.. τους πανέξυπνους ανθρώπους που δυστυχώς ψηφίζουν κ όλας.. κι γι αυτό πάμε και κατά διαόλου σε αυτή τη χώρα.. τέλος πάντων!

Αυτά.. και εννοείτε δεν συνεχίζω τη συζήτηση αυτή διότι είναι ατέρμονη.

Ευχαριστώ για όσους ενδιαφέρονται και συμμετέχουν σωστά σε οποιαδήποτε συζήτηση.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.453
Πόντοι
5.595
Ποιος σε εβρισε κοπελα μου???? :think: :think: :think:
Δεν ειδα κανενα να σε βριζει....
Εκτος κ αν τα πονηρα υπονοουμενα τα θεωρεις εσυ βρισιες... :headbang:
.
.
Κανονικα θα η8ελες μερικα μπινελικια τωρα...με τετοιο επι8ετικο κ ειρωνικο  υφος που μιλησες τωρα...αλλα δεν σου κανω την χαρη...
Απλα καταλαβαινουμε ολοι οτι η αγαμια σου..χτυπαει κοκκινα.... για αυτο και 'ψαχνεις' κατι ''οχι συντηρητικο..' :P

Καλημερα! :sunglasses:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ποιος σε εβρισε κοπελα μου???? :think: :think: :think:
Δεν ειδα κανενα να σε βριζει....
Εκτος κ αν τα πονηρα υπονοουμενα τα θεωρεις εσυ βρισιες... :headbang:
.
.
Κανονικα θα η8ελες μερικα μπινελικια τωρα...με τετοιο επι8ετικο κ ειρωνικο  υφος που μιλησες τωρα...αλλα δεν σου κανω την χαρη...
Απλα καταλαβαινουμε ολοι οτι η αγαμια σου..χτυπαει κοκκινα.... για αυτο και 'ψαχνεις' κατι ''οχι συντηρητικο..' :P

Καλημερα! :sunglasses:

τυπε οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται  :grin:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Αθάνατος κλασικός μικρόψυχος έλληνας που δε κοιτάει σαφώς ποτέ τα χάλια του αλλά (άλλωστε ο εαυτός μας είναι πάντα ο πιο σωστός και τα ξέρουμε όλα. Είναι δυνατόν ποτέ να έχουμε λάθος? ΑΔΥΝΑΤΟΝ! μόνο οι άλλοι, εμείς τα ξέρουμε όλα..)

Σε κάθε post αρχίζουν όλοι αυτοί οι έξυπνοι τύποι.. Αααα! Αυτός είναι άντρας δε τα γράφει κοπέλα αυτά..
Κρύβονται όλοι πίσω από ένα pc και είναι μάγκες.. και αν πχ τους σκάσεις κανά τηλεφωνάκι και ακούσουν ότι η άλλη που έβριζαν είναι κοπέλα θα αρχίσουν τις συγνώμες τα μα και τα ξεμά σα βρεγμένες γάτες!

Οι κλασικοί αγράμματοι Έλληνες χωρίς ίχνος παιδείας.. που δεν μπορούν αρθρώσουν μια πρόταση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίζουν ακατάπαυστα δεξιά και αριστερά, διότι αν δε ξέρεις να μιλήσεις… ε τι θα κάνεις? Θα βρίσεις! Απολύτως φυσιολογικό. (βλέπε τι μαζεύεται στα γήπεδα. (παίζει πχ. Ολυμπιακός – Barcelona) και αυτοί βρίζουν τον Παναθηναϊκό κλπ κλπ.. διότι το μυαλό δε πάει παραπέρα..

Θα πει ο άλλος μα καλά στο bourdela.com θα μιλήσεις για παιδεία..; Αλλά δε μπορεί να καταλάβει ότι αυτό το «Αγαθό» ισχύει παντού…

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω σε όλους αυτούς.. τους πανέξυπνους ανθρώπους που δυστυχώς ψηφίζουν κ όλας.. κι γι αυτό πάμε και κατά διαόλου σε αυτή τη χώρα.. τέλος πάντων!

Αυτά.. και εννοείτε δεν συνεχίζω τη συζήτηση αυτή διότι είναι ατέρμονη.

Ευχαριστώ για όσους ενδιαφέρονται και συμμετέχουν σωστά σε οποιαδήποτε συζήτηση.
μη μας το κανεις αυτο πως θα το αντεξουμε να μη μας μιλας.
εσυ που εισαι ανωτερου πνευματικου επιπεδου μη τρως προλογο απο
φελλους.μετα σαλτα και γαμησου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom