Νέα

Αζήτητοι Νεκροί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πες μου και ότι διάβασες για wi-fi στο Βυζάντιο και σου ήρθε συνειρμικά...
τον έφτασες το σεφερλή, πες μας και άλλα τέτοια, για να έχουμε και τον μουνόδουλο το νεοδημοκράτη να συμπληρώνει.

έθιξα τις προτεραιότητες της τωρινής κυβέρνησης, αλλά μερικά πράγματα δεν είναι αντιληπτά από όλους,
να με ρωτάς όταν έχεις απορίες να στα κάνω λιανά.
άμα συνεχίζεις να μην το καταλαβαίνεις εδώ θα είμαι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
τον έφτασες το σεφερλή, πες μας και άλλα τέτοια, για να έχουμε και τον μουνόδουλο το νεοδημοκράτη να συμπληρώνει.

έθιξα τις προτεραιότητες της τωρινής κυβέρνησης, αλλά μερικά πράγματα δεν είναι αντιληπτά από όλους,
να με ρωτάς όταν έχεις απορίες να στα κάνω λιανά.
άμα συνεχίζεις να μην το καταλαβαίνεις εδώ θα είμαι...
Mπα όχι, συνεχιστε σαν να μην είμαι εδώ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Mπα όχι, συνεχιστε σαν να μην είμαι εδώ.

όλα τα κομματόσκυλα έχετε τα εξής δύο χαρ/κα, κενός λόγος και λάμπετε διά της απουσίας σας.
θα τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά στην κενή διαθήκη, όπου θα περιέχει και μικρά βιογραφικά στοιχεία όπου μπορείς να μας πεις τον πόνο σου ελεύθερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
όλα τα κομματόσκυλα έχετε τα εξής δύο χαρ/κα, κενός λόγος και λάμπετε διά της απουσίας σας.
θα τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά στην κενή διαθήκη, όπου θα περιέχει και μικρά βιογραφικά στοιχεία όπου μπορείς να μας πεις τον πόνο σου ελεύθερα.
Ναι παιδι μου. Όπως θελεις. Χαλαω εγω χατηρι?
Ποιος εχει κομματοσκυλίαση φανηκε.
Που σε ένα θρεντ για αζητητους νεκρους θυμηθηκε τον Σαμαρα.... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Οποιος βριζει το Σαμαρα ειναι κομματοσκυλο;  :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε χαρτογιακά,
το πρόβλημα υπάρχει λόγω ελλιπούς κοινωνική πολιτικής της τωρινής κυβέρνησης, της τωρινής, της προηγούμενης δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει ότι ενώ ο κόσμος συνεχίζει να πηδάει από τα παράθυρα και να ψοφολογάει σαν παρατημένα παλιόσκυλα,
ο Παπαράς κάθεται και ασχολείται με wi-fi λες και αυτό θα μας λύσει τα προβλήματα.

με βάση τη μαλακία που σε δέρνει, εγώ είμαι το κομματόσκυλο επειδή κατακρίνω τα καραγκιοζιλίκια που κάνει ο Παπαράς σου, ενώ εσύ που κάνεις σαν τη χήρα στο κρεβάτι μόλις σου τον ενοχλήσουμε τι είσαι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε χαρτογιακά,
το πρόβλημα υπάρχει λόγω ελλιπούς κοινωνική πολιτικής της τωρινής κυβέρνησης, της τωρινής, της προηγούμενης δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει ότι ενώ ο κόσμος συνεχίζει να πηδάει από τα παράθυρα και να ψοφολογάει σαν παρατημένα παλιόσκυλα,
ο Παπαράς κάθεται και ασχολείται με wi-fi λες και αυτό θα μας λύσει τα προβλήματα.

με βάση τη μαλακία που σε δέρνει, εγώ είμαι το κομματόσκυλο επειδή κατακρίνω τα καραγκιοζιλίκια που κάνει ο Παπαράς σου, ενώ εσύ που κάνεις σαν τη χήρα στο κρεβάτι μόλις σου τον ενοχλήσουμε τι είσαι;

σιγά μην μαζεύουμε και τα πτώματα με τα κάρα του δήμου....  :jerking: :jerking: :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ρε χαρτογιακά,

ε και?σοσιαλισμο δεν θελατα ε τωρα φατε στη μαπα καπιταλισμο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σιγά μην μαζεύουμε και τα πτώματα με τα κάρα του δήμου....  :jerking: :jerking: :jerking:
να παίρνεις τους φόρους μπορείς;

ε και?σοσιαλισμο δεν θελατα ε τωρα φατε στη μαπα καπιταλισμο
και επί σοσιαλισμού(πασόκ) μη νομίζεις ότι υπήρχαν καλύτερες περγαμηνές ή καλύτερο κοινωνικό κράτος, απλά τα υπερκάλυπτε όλα το χρήμα που κυκλοφορούσε.
ο καθένας, που κυβερνά, πλάθει στην τηλεόραση μια ιδανική ελλάδα, ο ένας τάζοντας λεφτά, ο άλλος wi-fi, ό,τι "έχει" ο καθένας.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Και οι 2,7 απο  τις 3 σελίδες  του θρεντ ειναι   οφφ- τοπικ.. :think:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
οτι μαλακια θες ανοιγεται πλεον στο μπου μαν....μπατε σκυλοι αλεστε

Αγαπητό μέλος Τζι Ελ, δεν νομίζω το θέμα που άνοιξα να είναι μαλακία όπως γράφεις, δεν είναι ωραίο πράγμα να τσουβαλιάζουμε, εξάλλου βλέπω και άλλα θρεντ άσχετα με την "φιλοσοφία" του μπου. Το θέμα αφορά ένα κομμάτι ή καλύτερα μια απόρροια της οικονομικής και ηθικής κρίσης και δεν είναι ούτε στενά προσωπικό ούτε πολιτικό. Ναι, με τη "χαβαλετζίδικη" προσέγγιση είναι κάπως, θα μου πεις εδώ ένα σημαντικό ποσοστό "χαβαλετζίδικη" προσέγγιση έχει, δεν τη βαριέσαι όμως κάποια στιγμή; Εδώ στην Ελλάδα έχουμε εν γένει τη τάση κατευθείαν να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα οπαδικά ανταλλάσοντας εξυπνάδες και μεγάλες κουβέντες χωρίς να θέλουμε να μάθουμε και να ακούσουμε. Και γι αυτό βλέπω 2 -3 σελίδες εκτός θέματος. Τη καλημέρα μου.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Φίλε  ΜΕΝΕΔΗΜΕ  νάσαι καλά καί εσύ καί όλοι οι δικοί σου καί να μην χρειαστεί να πάς σε γραφείο τελετών όπου για μιά απλή απλούστατη κηδεία ζητάνε το λιγότερο 3.000,- ευρώ. Ας αφήσουμε τα νεκροταφεία όπου αν στην τριετία αν δεν βγάλεις τον ανθρωπό σου σου τραβάνε ένα χαράτσι 1000,-ευρώ. Να γιατί υπάρχει το θέμα.SERAPIS.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom